Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 04-04-18, 10:20 AM   #126
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
雖然我已經睇左,但我覺得樓上各位劇透太多囉....

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-18, 10:30 AM   #127
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: fami~yan 查看文章
雖然我已經睇左,但我覺得樓上各位劇透太多囉....
我自重改返收埋
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-18, 11:44 PM   #128
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
搵D分換黎睇...都唔計O個粒老鼠...唔係, 係一PAT大象屎先O岩....
戰鬥規模,危機感原全都比唔上上集...好似D外傳咁...劇情=0

完全感受到中國有幾強大對世界影響力有幾高,因為佢可以用錢捧到一PAT屎上荷里活...

舊 04-13-18, 07:25 PM   #129
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
大張正己さんがイェーガーを描く✨『パシリム』愛がひしひしと伝わる、超胸アツなコラボアートが解禁

引用:
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-18, 04:57 PM   #130
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
好有心機的復古

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-18, 05:59 PM   #131
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: Rance 查看文章
搵D分換黎睇...都唔計O個粒老鼠...唔係, 係一PAT大象屎先O岩....
戰鬥規模,危機感原全都比唔上上集...好似D外傳咁...劇情=0

完全感受到中國有幾強大對世界影響力有幾高,因為佢可以用錢捧到一PAT屎上荷里活...
後台太勁

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-18, 09:17 PM   #132
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
如果無中國資金
就好似真劍佑咁只係得幾句對白..

臨尾喺東京打幾好feel
元祖日本都拍唔番咁嘅災難感
呢D爆谷片喺講好睇喎
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-18, 06:05 PM   #133
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
岩岩睇返原來唔止獨角獸入面仲有AE社不過俾怪獸拆左
怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-18, 10:00 PM   #134
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E7%92...A7%92%E8%89%B2

係iTunes $88買咗4K Dolby Vision版Pacific Rim Uprising睇~!

睇完之後覺得係可能景甜宇宙入面最好的作品~!!!
(其實我只係睇過呢套同17年的Kong: Skull Island)
佢個大媽造型配合到強國土豪女企業家的需要,
仲要每次出場都換一套新衫。
同埋唔知係咪要確立佢第一女主角的地位,
出場率高之餘,重要救世都係靠佢咁~!

強國元素方面反而唔係咩大問題,
個風格咪同以前睇美國、日本救世電影一樣,
(我覺得不久的將來可能會有更多強國、韓國、俄國救世電影出現…)
同埋今集個基地都由香港搬咗去強國甚麼莫玉蘭基地,
講普通話同出現簡體字都合理化,
奇怪的係上海邵氏大樓又會聽到廣東話廣播的…?!

期待下集玩五色戰隊果種五機合體飛去宇宙殲滅敵人個巢穴~!!!

另外,呢套電影意外地多星二代參演?
Clint Eastwood個囝Scott Eastwood、《上海灘》趙雅芝個囝Wesley Wong(黃愷傑)、千葉真一個囝真劍佑。

https://www.youtube.com/watch?v=abFxzxlDGLA

此篇文章於 12-21-18 11:42 PM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[業界] IGN宜家有中文的亞太版(Asia Pacific) IDGAF 電視遊戲討論版 25 06-20-12 10:50 AM
[美劇] The Pacific 肉羊哩咖 Neo Entertainment TREND 7 11-09-11 08:27 AM
pacific super net seraph 手機資訊/電腦軟硬討論 4 02-13-06 08:17 PM
MOH PACIFIC OCEAN 中文版 α+β PC電腦遊戲討論版 0 10-23-05 01:48 PM
Starbucks 定 Pacific Coffee? 寇維克斯 飲食版 28 12-29-04 04:45 AM

現在的時間是 10:41 PM

手機版 | APP版