Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-31-06, 07:19 PM   #176
com1010hkjp
God of Gamer
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: 24463929
唔多明而家守和既情況係點....
淨係知而家修復左....
但係又話情感仲留係部機械人度...
修復左=100%齊數據
但感情部份只能在機內使用到
平時在舞滨內的守和是冇了感覺的人(我估個預告是這樣)

舊 07-31-06, 07:23 PM   #177
Durandal
Senior Gamer
冰結之杖

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: com1010hkjp
修復左=100%齊數據
但感情部份只能在機內使用到
平時在舞滨內的守和是冇了感覺的人(我估個預告是這樣)
我理解都係咁樣

咁樣同之前有咩分別呢
仲傷感

舊 07-31-06, 09:48 PM   #178
clie

註冊日期: Dec 2001
請問呢套野好唔好睇架?
有冇demobane咁好睇?
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-06, 10:57 PM   #179
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: clie
請問呢套野好唔好睇架?
有冇demobane咁好睇?
我沒有看demobane,不過這套好看.
雖然一開始比人感覺似22世紀,不過看下去完全不覺得有抄這回事,
而且我個人覺得這套動畫識造氣氛.

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-06, 11:11 PM   #180

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDRaymond9542
引用:
作者: AiStudio
我沒有看demobane,不過這套好看.
雖然一開始比人感覺似22世紀,不過看下去完全不覺得有抄這回事,
而且我個人覺得這套動畫識造氣氛.
佢每一集都好戲劇化添
估佢唔到今集世界蛇入到佢地隻艦
估唔到守和變成咁都可以修復到
24463929 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-06, 11:28 PM   #181

頭先上網見到
唔知香港有無

http://taste.style.coocan.jp/hobby060801.htm

此篇文章於 07-31-06 11:36 PM 被 24463929 編輯。
舊 07-31-06, 11:44 PM   #182
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

引用:
頭先上網見到
唔知香港有無

http://taste.style.coocan.jp/hobby060801.htm
到左貨la

舊 08-01-06, 02:23 AM   #183
ai.
RELEASED

引用:
佢每一集都好戲劇化添
佢戲劇化得來演繹唔錯,不會覺得又是這樣,這套係近年較難捉摸劇情的動畫.
最重要係故事沒有拉長的感覺,故事分配都唔錯.
之後再想想.....點解gsd可以出成咁.

舊 08-01-06, 03:38 AM   #184

引用:
作者: AiStudio
佢戲劇化得來演繹唔錯,不會覺得又是這樣,這套係近年較難捉摸劇情的動畫.
最重要係故事沒有拉長的感覺,故事分配都唔錯.
之後再想想.....點解gsd可以出成咁.
咁呢套野有幾多集?
舊 08-01-06, 04:12 AM   #185
EricET

註冊日期: May 2003
PSN  IDEricet83
XBox Live GamertagEricet83
好好睇,我完全估唔到個故仔點發展

此篇文章於 08-01-06 05:14 AM 被 EricET 編輯。
EricET 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-06, 08:46 AM   #186
破戒僧

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code3523 2002 7295
PSN  IDLeifeiPatrick
XBox Live Gamertagfpatrick
引用:
咁呢套野有幾多集?
官網寫共19集

無論你多接近神, 都依然係一個凡人, 別以為自己很了不起
破戒僧 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-06, 09:11 AM   #187
LPSLPSLPS
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
引用:
作者: 破戒僧
官網寫共19集
19!唔係禁少呀ma....宜家做到17,好似咩都唔知禁...=.=

應該係官網未更新姐...=.=

唯君瞭我心。
LPSLPSLPS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-06, 05:57 PM   #188
ai.
RELEASED

引用:
咁呢套野有幾多集?
唔知ar,我估都係24~26,唔會做一年吧.

舊 08-02-06, 04:54 AM   #189
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
感覺上了子既金眼有d野,
我覺得辛唔止幫佢收復咁簡單.
可能辛俾埋甚麼甚麼光芒佢

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-06, 08:46 PM   #190
LPSLPSLPS

引用:
到左貨la
邊到有,幾多錢到?幾大到?

唯君瞭我心。
舊 08-06-06, 01:39 AM   #191
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
http://www.youtube.com/watch?v=CbaLywmVbzk

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-06, 02:28 AM   #192
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

http://www.zegapain-game.net/menu.php?p=comic
XBOX360個到的漫畫其實是動畫07話中,另一架海神號的故事,
有興趣可以去睇下~~~

此篇文章於 08-07-06 02:35 AM 被 com1010hkjp 編輯。
com1010hkjp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-06, 02:39 AM   #193
ai.
RELEASED

引用:
http://www.zegapain-game.net/menu.php?p=comic
XBOX360個到的漫畫其實是動畫07話中,另一架海神號的故事,
有興趣可以去睇下~~~
原來隻game都有動畫的人出場~

舊 08-07-06, 02:39 AM   #194
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
引用:
個到的漫畫其實是動畫07話中,另一架海神號的故事,
有興趣可以去睇下~~~
即係隻game就係另一邊既故事?

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-06, 02:43 AM   #195
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

引用:
作者: 月之民 ̄▽ ̄
即係隻game就係另一邊既故事?
可以吟講....
同動畫同步都唔錯

舊 08-07-06, 04:09 PM   #196
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

18字幕發現~~~
但得avi

舊 08-08-06, 12:02 AM   #197
LPSLPSLPS

守和比想像中過得好,起碼識講野

不過今集又想講慘野....

學姐同師令有咩計呢??

唯君瞭我心。
舊 08-15-06, 01:18 AM   #198
bigcat
囧..

註冊日期: Mar 2003
引用:
頭先上網見到
唔知香港有無

要3200日圓..好貴. .我本想只要2800左右.
只看到一處有.要hk$19x

bigcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 01:45 AM   #199
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
第19集咁耐仲未有.....

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 06:07 PM   #200
blindman102
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 普通人一個
第19集咁耐仲未有.....
Already out today~~~

最喜歡的那首歌現在你仍在唱嗎?
watashi ni wa kikoeru yasashii koe to MELODY
我可以聽見温柔的歌聲與旋律
yoaki na toki hodo, anata wo omoidasu,
當我越膽怯時越是會想起你
blindman102 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[XB360]Zegapain NOT預定12月7日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 10 11-07-06 09:09 PM
[XB360]Zegapain XOR圖片,7月27日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 30 08-23-06 12:31 PM
Zegapain Hayami 日本動漫畫討論版 0 12-11-05 11:23 AM

現在的時間是 10:38 PM

手機版 | APP版