Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 告示區 > GAF告示版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 09-16-03, 01:54 AM   #1
馬沙
God of Gamer
Mazaghi

註冊日期: Sep 2002
本人希望可以開[槍械及wargame討論版]

有鑑於GAF一真也有槍械及wargame支持者 , 本人希望GAF可以開一個[槍械及wargame討論版] .
本人已於09-15-03 07:54 PM於 ~清談館~ 開post詢問 , 並得到73位會員支持 .

支持者如下

(馬沙 , SIR ,專治瘋症陸大夫 ,mudhole金剛鑽 ,GLOCK 17 ,高佬,AE86(Turneo),賈圖 ,史基爾 ,
光之審裁者 , 碧咸23 ,killua , loveheyhey, chickenking,麥卡頓,佐藤成樹,Xeroc ,雙星,
Terry Chan ,HONDA,貓又股宗,bush, Coquelicot,T.L.J,繪夢,dondon,sivina,小嘉,星矢,
紫色螢火蟲,大覺屋師真,橫島 忠夫,關刀刃,Kiros, Bleed Saga,基路亞 , 亞索龍α,蘿莉藍戰士,
小TAM,Landmark,ZONDA,搖搖,lukka120,墨魚燒賣, 天子 ,KIM ,sin_wong,oogami ,赤目黑龍 , 軍佬 ,唔好記住我,祖羅.祖班納,寇維克斯 , Misaki Taro,jackiecwc, SolidChung,百人斬,ultrachiu,timk0 , cat@0079,marspeople,何文田作品,亞索龍α,9CK, 下雪邊界 , ~天使酒~ ,小京K9999,Dreamer.Bo ,亞正)
(p.s.Dreamer.Bo及亞正暫不能上網 , 但二人已致電表示支持 .)

本人希望GAF負責人可考慮增加[槍械及wargame討論版] , 若成功增加[槍械及wargame討論版],
本人亦毛遂自薦 ,希望可出任版主一職 ,為GAF各對槍械有興趣的朋友服務 ,以下為本人的誠諾 :

一.舉辨wargame及版聚活動

本人會盡力舉辨wargame及版聚活動 , 讓GAF各對wargame有興趣的朋友可享受wargame的樂趣 .
若人數許可 ,本人更會試辨wargame隊, 讓GAF玩wargame的朋友更有歸屬感 .
除wargame活動外,本人亦會舉辨各版聚活動如[軍事電影欣賞]、[晚飯討論會]等 .

二.提供槍械及wargame資訊
本人會盡力提供槍械及wargame資訊 ,為大家搜集各槍械圖片及資料 .
本人亦會作出數個專門項目討論如[game中登場槍械討論]、[電影中登場槍械討論]等.
讓對game及電影中登場槍械有興趣的朋友獲得更多資訊 .

三.提供購物優惠
位於旺角的門市亦歡迎各GAF會員參觀 ,同時亦會盡力為各會員服務及提供優惠 .
各會員可於辨公時間帶同槍械 , 門市可提供check槍及改裝等服務 ,當然亦有GAF會員優惠 .
本人亦會盡力為各會員爭取其他各種購物優惠 .

四.一條龍式wargame入門指南
本人會盡力服務各對wargame新入門的會員 , 包括為會員度身訂做的提議 ,因應個人不同情況提供
選購槍械、wargame裝備等意見 .

以上四項為本人希望出任版主的誠諾 .

本人希望GAF負責人可詳細考慮增加[槍械及wargame討論版]的可能性
[可於大版中追加細版 .(e.g.日本動漫畫討論版 > Cosplay同人MIX討論區 )] , 以上一切為本人意見 .
一切有勞負責人先生决定 , THANKS A LOT .

此篇文章於 09-22-03 01:13 AM 被 馬沙 編輯。
馬沙 目前離線  
舊 09-16-03, 02:17 AM   #2
何文田作品
Banned

註冊日期: Aug 2002
咁你做版主呀?
恭喜晒…
何文田作品 目前離線  
舊 09-16-03, 02:20 AM   #3
oogami
帝國華擊團

註冊日期: Aug 2002
我都支持.

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線  
舊 09-16-03, 02:24 AM   #4
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

註冊日期: Feb 2003
支持~~
碧咸23 目前離線  
舊 09-16-03, 02:59 AM   #5
大粒麥
最後衝刺......

註冊日期: Dec 2001
哦~
恭喜

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...

此篇文章於 09-16-03 09:19 AM 被 大粒麥 編輯。
大粒麥 目前離線  
舊 09-16-03, 10:47 AM   #6
唔好記住我
嗚~~

支持~我想學野~
唔好記住我 目前離線  
舊 09-16-03, 11:27 AM   #7
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKojiro Fuuma
SORRY..OFF TOPIC..
開唔開我話唔到事..我想講另一樣野姐..
馬沙你個AVA睇到我好不安.. :@_@":
完~

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線  
舊 09-16-03, 12:00 PM   #8
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

註冊日期: Apr 2003
支持

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線  
舊 09-16-03, 12:08 PM   #9
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

我提議開投票工能比大家投票

另對此事表示強烈支持
♀宮野真守♀ 目前離線  
舊 09-16-03, 12:10 PM   #10
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
支持!!因為我都想認識多有關WARGAME的事!!

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線  
舊 09-16-03, 12:59 PM   #11
馬沙
Mazaghi

引用:
Originally posted by Kojiro Fuuma :
SORRY..OFF TOPIC..
開唔開我話唔到事..我想講另一樣野姐..
馬沙你個AVA睇到我好不安.. :@_@":
完~

ok , 換了AVA

舊 09-16-03, 01:10 PM   #12
寇維克斯
Ultimate Gamer
Negator

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDfisherhk
support.

28 Paladin
寇維克斯 目前離線  
舊 09-16-03, 01:11 PM   #13
Misaki Taro

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
支持
唔太貴都想玩wargame ~

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線  
舊 09-16-03, 03:54 PM   #14
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
支持呀
紫色螢火蟲 目前離線  
舊 09-16-03, 05:41 PM   #15
光之審裁者
最終兵器仙人

註冊日期: Jan 2003
支持~~~

裁判了世界的罪惡
者指人世的調停者

四年的單戀,己隨時間消逝,沒有了感覺,當時每夜輾轉反側,每日承受住千刀萬剮之痛,驀然回首,己成了過去,己成了回憶,那些日子是如何過的?己經記不起了
四十九年一睡夢 一期榮華一杯酒
光之審裁者 目前離線  
舊 09-16-03, 05:50 PM   #16
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

PSN  IDHKGATOCHOI
XBox Live GamertagHKGATOCHOI
支持

愛一個人沒有任何理由,忘記一個人卻需要很多理由!~愛由一個微笑開始,用一個吻來成長,用一滴淚去結束。用一生去想念……
賈圖 目前離線  
舊 09-16-03, 06:27 PM   #17
馬沙
Mazaghi

若果認為本人經驗及能力不足 , 各位大人可開版後另擇版主人選 .

其實我對開版充滿信心 ,但對能出任版主卻毫無希望 .因為之前vir時代我曾與某些高層有爭執 , 但畢竟已事過境遷 , 我亦早已全無敵意及徧見 ,故希望各位可對事不對人 .

倘若給予機會本人 , 本人定當歇盡全力服務大家 ;當然 , 若有犯錯亦甘心受罰 .

有勞各大人考慮 , THX A LOT .

舊 09-16-03, 07:12 PM   #18
chickenking
Insane Gamer
GAF足球隊20號

註冊日期: Aug 2003
support~~~~

永遠都會記得
chickenking 目前離線  
舊 09-16-03, 08:03 PM   #19
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

我都支持啦.我都想搵人整返我技aps2....

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線  
舊 09-16-03, 08:30 PM   #20
馬沙
Mazaghi

引用:
Originally posted by ultrachiu :
我都支持啦.我都想搵人整返我技aps2....
下星期拎支槍俾我 . 我幫你整

舊 09-16-03, 08:38 PM   #21
cat@0079
Crazy Gamer

我都支持
但我應為加理d關於軍事同戰爭既Topic好d
cat@0079 目前離線  
舊 09-16-03, 08:41 PM   #22
timk0
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2002
支持,因為都想玩wargame
timk0 目前離線  
舊 09-16-03, 08:58 PM   #23
GLOCK 17
Account Locked
↑可憐無人理↑

註冊日期: Oct 2002
i wanna buy AK47 but i donno where is cheap...
GLOCK 17 目前離線  
舊 09-17-03, 09:55 PM   #24
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

別off了,我有個提意:
係收藏版度開個細版,集中討論軍事模型.當真包括電槍.氣槍,真槍等
另外亦會討論一些飛機,船,坦克等既模型
仲可以講埋現代軍備,出左d咩新槍新飛機,亦都可以討論依拉克戰況,各地軍隊等等既資料
當然都藉著開新版想一d軍事模型高手或有興趣玩槍既朋友加入,對gaf冇太大影響吧.....

當然想法就係想法,大家有更好的意見嗎???
ultrachiu 目前離線  
舊 09-18-03, 03:51 AM   #25
marspeople
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
支持

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉