Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-18-16, 09:16 PM   #6126
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
所以我有幾個日本好友,
都係次次課金有特效機,
但係個名都寫競技場放棄,
就知佢地其實唔係好中意依家個鬥雞
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-16, 09:25 PM   #6127
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
因為油王先唔想打會輸嘅仗...我只想爽殺對面
唔係大陸vip制點有市場

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-16, 12:28 AM   #6128
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
結果xan o個邊最後得保底

心中叫了兩句食屎再抽埋30石

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-16, 09:48 AM   #6129
clie

亍大既報喜NEWS 3日唔埋就一單

吹脹,又中盾命運,我真係對呢隻無愛,SP中光速電神
原來尋晚中SR鎗炎龍用曬啲運

此篇文章於 11-19-16 12:03 PM 被 clie 編輯。
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-16, 12:39 PM   #6130
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
SR白炎龍唔算中獎吧?
諗緊抽唔抽好....30石2SSR數字上幾好,但再中登霸,overman果D就....

舊 11-19-16, 12:43 PM   #6131
yorkyork

ssr同sr機出既機率部部唔同,
廢既係易出D,
自己考慮會唔會抽到垃圾
舊 11-19-16, 12:43 PM   #6132
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

我唔會講sp卷中多隻拳哈大人....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-19-16, 12:51 PM   #6133
clie

引用:
作者: 6078 查看文章
SR白炎龍唔算中獎吧?
咁比起SSR青椒我更寧願中鎗炎龍同2號機,而且我仲未過到48
舊 11-19-16, 01:07 PM   #6134
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

呢兩隻因為係白鎗屬性所以sr都可以位於主力位

不過frighter o個邊sr係垃圾,冇一隻唔係

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-19-16, 01:12 PM   #6135
yorkyork

オオチ覺得紫色sr好勁嫁,
唔係點解打到1700分會送部sr斷空我
舊 11-19-16, 01:22 PM   #6136
clie

紫斷空我真係非大器中最好用既斷空我,我將佢凸爆改爆
舊 11-19-16, 11:29 PM   #6137
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
STEP7中盾GGG,冇拳GGG,冇用

終於開緊急,可以爆水刷了
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-16, 11:32 PM   #6138
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

中拳NU....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-20-16, 12:03 AM   #6139
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
中拳NU....

舊 11-20-16, 09:51 AM   #6140
ShinDou

原來盾師傻換得1隻,凸1冇乜用,唔打了,淨係換晒D飛算
舊 11-20-16, 10:51 AM   #6141
ShinDou

STEP8中OVERMAN,中黎中去都係D廢機
舊 11-20-16, 11:15 AM   #6142
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: ShinDou 查看文章
原來盾師傻換得1隻,凸1冇乜用,唔打了,淨係換晒D飛算
我仲諗住換添…

舊 11-20-16, 12:26 PM   #6143
clie

嗰隻用黎凸中器拳師匠比較實際
舊 11-20-16, 01:04 PM   #6144
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

想問吓,果D 10%既SSR劵,值得換嘛??

舊 11-20-16, 01:16 PM   #6145
ShinDou

拳師傻我應該唔會中到,我淨係抽活動,同30石必中,佢又唔會擺落呢D POOL俾人抽

10%SSR我未中過SSR囉 XD

我而家都唔爆水求其清AP打下算
舊 11-20-16, 01:46 PM   #6146
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
拳師傻我應該唔會中到,我淨係抽活動,同30石必中,佢又唔會擺落呢D POOL俾人抽

10%SSR我未中過SSR囉 XD

我而家都唔爆水求其清AP打下算
爆左幾支,換晒D進擊劵喇
中左SSR既槍 百式同盾既破風萬丈

係喎,我仲有隻紫色既SSR破風萬丈,會唔會比佢突1會好D呢?

舊 11-20-16, 01:49 PM   #6147
ShinDou

我會留住先,主角級我覺得會出大器版
舊 11-20-16, 09:30 PM   #6148
clie

今次係咪都係換8張R搞掂?
舊 11-20-16, 10:14 PM   #6149
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: clie 查看文章
今次係咪都係換8張R搞掂?
今次要12張r
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-16, 10:23 PM   #6150
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
我會留住先,主角級我覺得會出大器版
我覺得如果出左NT版就唔會有大器版....2擇1.....如果再睇埋sr級可能交叉出現......

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 10:22 PM

手機版 | APP版