Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 12-10-06, 01:22 PM   #101
LKC
God of Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: 破戒僧 查看文章
BOSS唔係o係2/F, 係o係3/F
THX
之前睇唔到條路
LKC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-06, 04:36 PM   #102
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: wongja0708 查看文章
弊!
隻game 俾"連續六年全港銷量冠軍" 既 Game 浪 做官方攻略哦...

都係等青文吧各位
希望青文快d出就好
日本o個邊官方攻略好似28號出....... 想買

舊 12-10-06, 04:38 PM   #103
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: AiStudio 查看文章
聽完兩位咁講我都係分開學~
原本想看看一個category最大係幾多rank,和甚麼skills.

係ar,而且睇佢地打又幾有趣~

其實裝左交涉術去買野有咩作用??點解我安左都唔見有咩特別??

皇冠可以打下來嗎?其實打死佢易好多~
裝左交涉術後
係買野(旅館未試過)時會多了綠色行那裡是交涉後的價錢
試過有D物品可以半價啊!

舊 12-10-06, 06:48 PM   #104
red
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
有冇練功好地方
而家玩到去城,之前護衛馬車比d老虎一下打死..大家玩到去城時幾lv?
我21..會唔會低過頭..
red 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-06, 07:00 PM   #105
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
講一些大家可能已知的事:
1.在disk1尾的宴會上記得同門口一入左邊的一個拿酒的男人講野,佢會比張特別的卷你,disk2時去下城住宿附邊的cafe(酒吧)同女士應講野比張卷佢會有野攞.
2.disk2開始後可以去devil族在下城水池右邊開的shop去找devil族的人攞野.

引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
裝左交涉術後
係買野(旅館未試過)時會多了綠色行那裡是交涉後的價錢
試過有D物品可以半價啊!
點解我之前試唔見綠色行?唔通Marumaro個村係無!?

此篇文章於 12-10-06 08:06 PM 被 ai. 編輯。
ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-06, 07:18 PM   #106
趙云.子龍
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: red 查看文章
有冇練功好地方
而家玩到去城,之前護衛馬車比d老虎一下打死..大家玩到去城時幾lv?
我岩岩打到入城,不過我都係21lv,但係頂到老虎2下先死啵,你用法師系去頂0.0?
趙云.子龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-06, 07:19 PM   #107
Q頭
Banned

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDgrave_terry
XBox Live Gamertagwrygrave
why my x360 need t update to play this game
Q頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-06, 07:34 PM   #108
ai.
RELEASED

引用:
作者: Q頭 查看文章
why my x360 need t update to play this game
佢無叫我update,如果我好似你咁,我都會照做.
舊 12-10-06, 07:35 PM   #109
Q頭
Banned

do u play xlive??
舊 12-10-06, 07:55 PM   #110
ai.
RELEASED

引用:
do u play xlive??
bd有xlive玩嗎?不過我打時有online.

此篇文章於 12-10-06 08:05 PM 被 ai. 編輯。
舊 12-10-06, 07:56 PM   #111
red
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 趙云.子龍 查看文章
我岩岩打到入城,不過我都係21lv,但係頂到老虎2下先死啵,你用法師系去頂0.0?
隻野一下扣成180-2xx..係Marumaro叫做頂得一野..
red 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-06, 08:04 PM   #112
ai.
RELEASED

Assassin系 - 連續攻擊(連打兩下)和White系 - 自動復活一次~都好有用~
引用:
隻野一下扣成180-2xx..係Marumaro叫做頂得一野..
其實打老虎方法只係 係佢打你之前打死佢,而且比佢打中後立即回血~(我當時應該係21~22,23lv)

此篇文章於 12-10-06 08:08 PM 被 ai. 編輯。
舊 12-10-06, 08:07 PM   #113
ShinShiden
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDshinshiden
XBox Live Gamertagshinshiden
引用:
有冇練功好地方
我去到打老虎果段...平均24~25... (因為在 達達村 用 全體聖屬魔法 屈SP)
一後打前線 ( 我用 Marumaro 同 Shu 都會升 Armor 拎左 HP+25% 既skill先)
而後方主用魔法( 學 防系 既 前衛/一列 物理攻擊無效化 )
(又或者用其中一個出 敵方全體"眠" 來賺時間做 +物防魔防)

引用:
1.在disk1尾的宴會上記得同門口一入左邊的一個拿酒的男人講野,佢會比張特別的卷你,disk2時去下城住宿附邊的cafe(酒吧)同女士應講野比張卷佢會有野攞.
2.disk2開始後可以去devil族在下城水池右邊開的shop去找devil族的人攞野.

AiStudio大 請問disk1尾的宴會 係咪在 上完 尼尼 隻 飛艇 後先發生?
(同埋在 城中 有一間屋 在 道具屋旁 入到去有個 好似牛頭 既大隻佬 唔畀我入 趕返我出黎) 幾時先可以入到去的呢?

此篇文章於 12-10-06 08:10 PM 被 ShinShiden 編輯。
ShinShiden 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-06, 08:14 PM   #114
Shinjyo
Crazy Gamer
路人甲

註冊日期: Apr 2005
disk3 進入

買個關子

故事寫得真係唔錯, 好似睇卡通片

會不斷引人無間玩落去, 好緊湊

Add oil... 有問題可以問哦
Shinjyo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-06, 08:16 PM   #115
ai.
RELEASED

引用:
作者: ShinShiden 查看文章
AiStudio大 請問disk1尾的宴會 係咪在 上完 尼尼 隻 飛艇 後先發生?
(同埋在 城中 有一間屋 在 道具屋旁 入到去有個 好似牛頭 既大隻佬 唔畀我入 趕返我出黎) 幾時先可以入到去的呢?
係,
上完尼尼隻大飛艇之後->和尼尼玩小飛艇射擊game之後->宴會

個度我都未入到.(我都係打到disk2一開始出城北上)
ps.不要叫我大~

引用:
作者: Shinjyo 查看文章
Add oil... 有問題可以問哦
有色的寶箱係點開~!?/幾時先開到?

此篇文章於 12-10-06 08:18 PM 被 ai. 編輯。
舊 12-10-06, 08:20 PM   #116
ShinShiden
Crazy Gamer

引用:
係,
上完尼尼隻大飛艇之後->和尼尼玩小飛艇射擊game之後->宴會

個度我都未入到.(我都係打到disk2一開始出城北上)
ps.不要叫我大~
ok 唔該晒 AiStudio

昨晚打完左 4天王中 既 2個 即係仲有排玩

舊 12-10-06, 08:22 PM   #117
Shinjyo
Crazy Gamer
路人甲

有色既バリア會係第二隻碟中後段可以打開

現入手藍紅錄

暫全跟主線劇情得手

當然有バリア既箱得係d好d既野la
舊 12-10-06, 08:25 PM   #118
ShinShiden
Crazy Gamer

引用:

現入手藍紅錄

暫全跟主線劇情得手

你打得真係好快手呢 我到而家先去到 Disk1 尾 尼尼隻 飛艇上

舊 12-10-06, 08:27 PM   #119
Q頭
Banned

do i need 信用卡 for xlive??
舊 12-10-06, 09:01 PM   #120
ai.
RELEASED

引用:

現入手藍紅錄

暫全跟主線劇情得手

唔該灑,到時要由頭打過灑~^^
還有想問問monk的Charge Burst係charge咩???
舊 12-10-06, 09:03 PM   #121
OMGodfrey//蕉
Game Master
*We need.*

註冊日期: Sep 2003
XBox Live GamertagOMGodfrey
引用:
do i need 信用卡 for xlive??

唔一定~你可以買會籍都得!
購入後輸入編碼就可以了~

NOW PLAYING : [ LEFT 4 DEAD ] [ LOST PLANET:COLONIES ] [ SPLOSION MAN ]
WAITING : [ LOST PLANET 2 ][ LEFT 4 DEAD 2 ]
OMGodfrey//蕉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-06, 09:26 PM   #122
Q頭
Banned

會籍= buy card??
舊 12-10-06, 09:32 PM   #123
Shinjyo
Crazy Gamer
路人甲

引用:
唔該灑,到時要由頭打過灑~^^
還有想問問monk的Charge Burst係charge咩???
攞左未裝測試...

一陣試...

法師... 請提早練power到35級, 連續魔法... 係變態既...
舊 12-10-06, 10:27 PM   #124
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:

我正是去到Marumaro條村先學會...

個SKILL有冇裝係身?
而且裝左SKILL的人一定要是移動時的人

轉人方法是進入選單
然後按L或R掣
這樣人物最右邊的星會移動
粒星係邊度就是移動時用邊個人物

舊 12-10-06, 10:33 PM   #125
OMGodfrey//蕉
Game Master
*We need.*

註冊日期: Sep 2003
XBox Live GamertagOMGodfrey
引用:
會籍= buy card??
Yea~
你甚至可以購入新XBOX360或舊XBOX的會籍咭也可以
一個月,三個月及一年.

[OT了,不好意思]

NOW PLAYING : [ LEFT 4 DEAD ] [ LOST PLANET:COLONIES ] [ SPLOSION MAN ]
WAITING : [ LOST PLANET 2 ][ LEFT 4 DEAD 2 ]
OMGodfrey//蕉 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
【NGC】ゼルダの伝説 4つの剣+討論區 ★星人44★ 攻略及心得交流區 99 06-12-06 11:44 PM

現在的時間是 06:58 AM

手機版 | APP版