Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 11-20-15, 03:51 PM   #201
RS 200
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
引用:
作者: 碧克 查看文章
足球隊入來到而家......a
十幾年冇見囉
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-15, 09:56 PM   #202
cyberfox
凡骨

註冊日期: Nov 2002
我心裏面一直有個疑問

Game player以前送的VCD, 把女聲係邊個?

PAD: ID 236 040 314
SB: ID 150 938 312
Line ID: cyberfox825
cyberfox 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-15, 09:58 PM   #203
Siren
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
Siren 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-15, 11:05 PM   #204
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
馬:我沒有面書的
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-15, 03:34 AM   #205
david
The One

註冊日期: Mar 2002
面書?能吃的?

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-15, 09:17 AM   #206
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
以前samuel 佢會不定時開台播anime主題曲
當時gaf server 好慢,一到夜晚就塞爆
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-15, 11:57 AM   #207
Tenzan
Game Master
中島艦上攻擊機天山

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDTenzan_jin
XBox Live GamertagTenzan Jin
宜家先知道呢度係承接GAME PLAYER。
堆VCD好似仲係度。

未得閒更新(っ・ω・c) Asriel 凜として時雨 いきものがかり
North Star Design 192 MKⅡ + DAC32, Burson Soloist, PCM-D50, MD10, TA-3, PFR-V1, MDR-7509HD, AH-D7000
Tenzan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-15, 02:50 PM   #208
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
忍唔住出黎揮手...

在gaf認識老公~由拍拖結婚生埋女~都在GAF渡過

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-15, 03:20 PM   #209
莎月美希
Game Master

註冊日期: Nov 2003
哇,好多老人家啊!

舊 11-21-15, 05:47 PM   #210
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: Hitomi 查看文章
忍唔住出黎揮手...

在gaf認識老公~由拍拖結婚生埋女~都在GAF渡過
生埋女咁堅?要拜下先

舊 11-22-15, 03:03 AM   #211
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
生埋女咁堅?要拜下先
出世左十幾日
我同老公拍拖加結婚都十三年啦

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 10:30 AM   #212
小特特
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
引用:
出世左十幾日

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 11:32 AM   #213
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
恭喜晒先
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 12:26 PM   #214
JAckJAck

註冊日期: Jan 2003
cd rom路過..
10幾年都未夠1000 post既我先係真。CDROM
咁就十幾年, 話說CDROM呢樣產物都已經被淘汰了
JAckJAck 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 12:41 PM   #215
麥C
專業R水吹

PSN  IDmaxcmwong
報個到先

舊 11-22-15, 02:45 PM   #216
Ultimate Gamer
二天

之前有埋編號,而家睇唔返囉

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
鈞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 04:03 PM   #217
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
作者: 過客 查看文章
你好忙嘛
我一忙=無得上網
不過點忙都會上黎行轉既
但係覆野真係少左好多

仲有我以前都有出過聚會既
最幾得係去台灣讀書之前
........原來都已經十幾年

舊 11-22-15, 04:14 PM   #218
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 查看文章
之前有埋編號,而家睇唔返囉
咩編號?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 04:35 PM   #219
ヨコ男
てっぺんとるぞー!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code3050 8711 4125
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
引用:
作者: J+1 查看文章
咩編號?
由手機版發出

自已個PAGE條LINE u=XXXX嘛編號囉

自己中過ぎてマジ無いわ、理解力無くてしんどいわ
思い出せデリカシー、嫌いじゃないけどうっとうしい!!!」
ヨコ男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 04:46 PM   #220
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
仲以為講緊另外仲有咩編號...

<==靚no先開
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 07:39 PM   #221
二天

剛剛睇返, #710

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
鈞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 10:11 PM   #222
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
出世左十幾日
恭喜榮升人妻XDD

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-15, 12:25 AM   #223
Diana

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 豆腐 查看文章
我一忙=無得上網
不過點忙都會上黎行轉既
但係覆野真係少左好多

仲有我以前都有出過聚會既
最幾得係去台灣讀書之前
........原來都已經十幾年
我知~
而且這幾年,你成長了。加油
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-15, 12:41 AM   #224
艾莉娜
♪↓加里/陽子↑♬

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: J+1 查看文章
仲以為講緊另外仲有咩編號...

<==靚no先開
由手機版發出
8888號報到,編號來講應該冇人夠我靚

舊 11-23-15, 01:12 AM   #225
z_plus
長崎涼美

3DS Friend Code4768 7416 2420
PSN  IDzetaplusHKG
咁多年都係cdrom既小弟都報到一下先。

↓小弟的個人photo album↓
http://www.fotop.net/zplus
z_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:48 AM

手機版 | APP版