Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 12-03-15, 08:36 PM   #301
BeanZzZz
Crazy Gamer
堅推中一入

註冊日期: Aug 2007
老鬼集中營

尋一尺長 仆夕 華華

『為什麼一定要是那片土地才叫做中國?但那片土地上的中國根本就不是中國。』
BeanZzZz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-15, 03:06 AM   #302
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
路過....

咁我算唔算老鬼????
(終極潛水~~)

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-15, 03:35 PM   #303
vov430
God of Gamer
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
引用:
作者: BeanZzZz 查看文章
老鬼集中營

尋一尺長 仆夕 華華
小李飛刀成絕響
人間不見楚留香

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-15, 03:46 AM   #304
馬沙
Mazaghi

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: HONDA 查看文章
韓燒啦不如
ok

引用:
作者: BeanZzZz 查看文章
老鬼集中營

尋一尺長 仆夕 華華
尋SHINNING GUNDAM

引用:
作者: 豆腐 查看文章
呢D野唔會無
不過去日本無溝架妹真係....
台妹、韓妹都好正

舊 08-17-17, 11:18 AM   #305
andrew豬肉佬
Junior Member

註冊日期: Aug 2017
Pso, 見到呢個post 諗起男扮女機民美少女,當年朋友Kebrad, haha_die, omg, Mr.Angry,隊長....當年我玩到去出ver2, 突然有cancer 死唔去:)

往事只能回味
當年goa 網名:andrew_, 豬肉佬 和人神共憤
由手機版發出
andrew豬肉佬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-17, 12:50 PM   #306
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
我仲有 Keep 住上嚟, 不過都已經好少出聲咯...

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-17, 01:00 PM   #307
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
其實我都是,不過我算不算老鬼呢

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-17, 02:18 PM   #308
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
推番上o黎

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-17, 05:42 PM   #309
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
仍然好多野講嘅老鬼報下到先

舊 08-17-17, 05:50 PM   #310
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
我應該都叫做新人?

舊 08-17-17, 06:22 PM   #311
Alpha2
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2016
引用:
作者: 書仔 查看文章
其實我都是,不過我算不算老鬼呢
有十年以上都算吧
Alpha2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-17, 06:34 PM   #312
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
作者: Alpha2 查看文章
有十年以上都算吧
我未即係我仲後生

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-17, 06:46 PM   #313
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
都仲係呢度出緊POST既人.......

舊 08-17-17, 08:17 PM   #314
mtgalex
Senior Gamer

註冊日期: May 2009
hello
mtgalex 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-17, 08:52 PM   #315
CMS
Game Master

註冊日期: Feb 2002
路過 (要5個字)
CMS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-17, 09:52 PM   #316
Cube
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
人大左...少左打機, 少左睇動漫...少左上gaf
Cube 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-17, 09:54 PM   #317
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
個個已經去晒Line群

自己重日日有上來,只係唔出post罷了

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-17, 10:11 PM   #318
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689

cd rom 2號
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-17, 10:21 PM   #319
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
全GAF死剩我唯一一件"面聯屠龍派芒亨友"路過留名
<<<利申:起碼三年半未試過齊哂4隻腳面連芒亨

此篇文章於 08-17-17 10:23 PM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-17, 11:52 PM   #320
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
我算唔算老鬼呢?

都有日日黎,不過好少出聲而已.....

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-17, 12:04 AM   #321
Shirley Sheila
Crazy Gamer
雪莉☆雪娜

註冊日期: Aug 2006
喔耶

日日上黎 不過就掛網

Melty Blood
Ciel
214C236C2CjAAAD63214C
MHP2G
膽小×游擊×大劍
一擊脫離之術!? OAO!?
MHX
地衝×臨戰×金剛身
托不住就閃人啦 =v=
Shirley Sheila 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-17, 12:46 AM   #322
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: Shirley Sheila 查看文章
喔耶

日日上黎 不過就掛網
ME TOO

站(2024/04/27)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-17, 12:47 AM   #323
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: Alpha2 查看文章
有十年以上都算吧
<=14年

站(2024/04/27)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-17, 01:21 AM   #324
小特特
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
好耐無上

Blog

pixiv