Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-21-10, 04:17 PM   #201
Gashapon™
God of Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: T.K. 查看文章
究竟東瀛人資質有幾高?
D無敵高手出極都有
而家既玄武君,得過六十五歲
十二歲學武,即是得五十年功力
已經力壓聶風?

日本無敵高手有幾多呢?
隼人天忍
大日宗果
池田靖人
絕心
大當家

舊世代
絕無神
拳道神
天皇

咁都征服唔到中原,中原真係有天保祐
聶風成日留力,成日俾人打壓
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-10, 09:46 AM   #202
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
閞7個結局都叫唔錯呀..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-10, 09:57 AM   #203
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
引用:
究竟東瀛人資質有幾高?
D無敵高手出極都有
而家既玄武君,得過六十五歲
十二歲學武,即是得五十年功力
已經力壓聶風?

日本無敵高手有幾多呢?
隼人天忍
大日宗果
池田靖人
絕心
大當家

舊世代
絕無神
拳道神
天皇

咁都征服唔到中原,中原真係有天保祐
馬sir個思維仍然停留80,90年代

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-10, 04:42 PM   #204
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
閞7個結局都叫唔錯呀..
嗯,只是其他人的結局十分差<<大誤,其他人根本無結局可言

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-10, 08:28 PM   #205
希羅
Game Master

註冊日期: Apr 2002
最後一期,真係好.....唔得,關七個結局叫好,我寧願個段唔畫好過
希羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-10, 08:32 PM   #206
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
白愁飛都算有結局既....
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-10, 08:34 PM   #207
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 希羅 查看文章
最後一期,真係好.....唔得,關七個結局叫好,我寧願個段唔畫好過
我覺得算係咁了, 都算完得好好睇睇
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-10, 10:38 PM   #208
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
睇完...有小小想講關7既名句 " 我xxx !"
果然路人石,最後一個鏡頭仲係驚訝樣
估唔到仲見到四大閒人
蘇先生用計準過神算啦...真係乜都預料先行到佢o個步
anyway, 關7傳終於完左

哩o個mood, 星期五真係冇力買新書
唔通想俾一個大對比既感覺我?

Bandit-Anji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-10, 10:43 PM   #209
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
小石頭淚目~
關七由頭到尾先係溫俠伝主角~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-10, 10:46 PM   #210
fourleaves112
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Bandit-Anji 查看文章
睇完...有小小想講關7既名句 " 我xxx !"
果然路人石,最後一個鏡頭仲係驚訝樣
估唔到仲見到四大閒人
蘇先生用計準過神算啦...真係乜都預料先行到佢o個步
anyway, 關7傳終於完左

哩o個mood, 星期五真係冇力買新書
唔通想俾一個大對比既感覺我?

廿零期,豪比佢啦
fourleaves112 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-10, 10:48 PM   #211
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
作者: fourleaves112 查看文章
廿零期,豪比佢啦
廿期書十期份量~好難比錢喎~

赤子之心 拯救失落時代
舊 11-23-10, 10:51 PM   #212
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: Mage.千砂望 查看文章
小石頭淚目~
關七由頭到尾先係溫俠伝主角~
原著王小石淚目啦
本身係非常有情義、智慧既討好角色

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 11-23-10, 10:56 PM   #213
Bandit-Anji
Crazy Gamer

引用:
作者: Mage.千砂望 查看文章
廿期書十期份量~好難比錢喎~
而且我睇過小說...故事本身都係一般啦

舊 11-23-10, 10:57 PM   #214
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
原著王小石淚目啦
本身係非常有情義、智慧既討好角色
講原著既話好多都淚目~
你睇呀朱大天王~

赤子之心 拯救失落時代
舊 11-23-10, 11:01 PM   #215
T.K.
很黃很暴力

神州奇俠原著我無睇,不過隔離棚神州奇俠老馮版既朱大天王都好小醜

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 11-23-10, 11:17 PM   #216
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
神州奇俠原著我無睇,不過隔離棚神州奇俠老馮版既朱大天王都好小醜
書入面其實真假朱大天王都係一流高手之列~
李沉舟/瀟秋水都唔夠佢打GA陰公~
燕狂徒全力的話就應該邊個都唔夠抽~
而且佢個人好醒下~絕不跳樑小丑FEEL GA~

赤子之心 拯救失落時代
舊 11-24-10, 10:22 AM   #217
凍檸茶
The One
青龍使用者

開關七傳算啦

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-10, 06:03 AM   #218
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
有冇人買0左九龍城X?
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-10, 10:44 PM   #219
Bandit-Anji
Crazy Gamer

今日老豆買左九龍城寨
佢以為係群俠傳

所以最後都係買左第一期
1. 畫真係靚,背景
2. 故事宜家得一期,未知好唔好,但未見吸引 (可能因為睇過小說)
論小說, 其實未夠熱血, 而且冇乜高潮,深刻位...漫畫版應該改善下
3. 今次玩正常交(暫時!?),希望出到"力既表現"啦, 要打得到肉
同埋有時唔駛下下都打到出大絕咁

既然開左個頭, 觀望多兩期啦

舊 12-01-10, 03:34 PM   #220
yeah yeah

引用:
作者: Bandit-Anji 查看文章
今日老豆買左九龍城寨
佢以為係群俠傳

所以最後都係買左第一期
1. 畫真係靚,背景
2. 故事宜家得一期,未知好唔好,但未見吸引 (可能因為睇過小說)
論小說, 其實未夠熱血, 而且冇乜高潮,深刻位...漫畫版應該改善下
3. 今次玩正常交(暫時!?),希望出到"力既表現"啦, 要打得到肉
同埋有時唔駛下下都打到出大絕咁

既然開左個頭, 觀望多兩期啦
我無睇過小說
但12少個樣..一臉死相..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-10, 04:38 PM   #221
Bandit-Anji
Crazy Gamer

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
我無睇過小說
但12少個樣..一臉死相..
同埋群俠d 人去晒現代
主角 = 石頭混飛哥
最後我仲見到雷損

舊 12-01-10, 06:00 PM   #222
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: 唔好記住我 查看文章
有冇人買0左九龍城X?
睇得過既
我接受到第一期

舊 12-04-10, 09:51 PM   #223
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008

性公子攬下就可以差電
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-10, 01:35 AM   #224
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
九龍城X畫面係好靚...但比唔到80年代既感覺.......
同埋d畫同對白好唔夾~~
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-10, 11:28 AM   #225
凍檸茶
The One
青龍使用者

原來下期先入寨=W=

論壇跳轉

現在的時間是 04:49 AM