Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-31-12, 07:45 AM   #876
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
牛佬其實會唔會想整到地中海打贏南哥, 但班二代合力KO地中海, 從而帶起班二代??
大家應該都知港漫最鐘意用呢D方式寫一D新出場or寫極都極唔起ge角色。
第2代合作都應該打唔低南哥...
想同而家地中海打..
叫大梵+南哥+佐維都可能得既....

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-12, 09:29 AM   #877
flymanhaha
Senior Gamer

註冊日期: May 2009
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
本群俠傳駛唔駛咁快殺哂D人......
勁快ko 晒d以前d人,可能遲d會好多新人出場
flymanhaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-12, 11:12 AM   #878
yeah yeah

引用:
作者: flymanhaha 查看文章
勁快ko 晒d以前d人,可能遲d會好多新人出場
但佢而家殺既都係比較出名既人...
之後再出個d都可能唔太重戲份...
9龍城寨班友做咩入cwb...haha...睇關7出破體

NTR.......
舊 05-31-12, 02:14 PM   #879
flymanhaha

引用:
但佢而家殺既都係比較出名既人...
之後再出個d都可能唔太重戲份...
9龍城寨班友做咩入cwb...haha...睇關7出破體
唉,仲諗住可以睇柳五同無情鬥暗器,仲有同狄飛驚鬥智ga ma,而家無啦
雖然柳五好似仲未死,下期就唔知
舊 05-31-12, 03:05 PM   #880
yeah yeah

引用:
唉,仲諗住可以睇柳五同無情鬥暗器,仲有同狄飛驚鬥智ga ma,而家無啦
雖然柳五好似仲未死,下期就唔知
我唔想見到無左雙手既柳五..
不如早d殺左佢好過.......
個4件差佬唔係以自己可以捉到燕狂徒...
鐵手我怕一招都頂唔得到...另外個3件唔駛講...

NTR.......
舊 05-31-12, 03:13 PM   #881
flymanhaha

引用:
我唔想見到無左雙手既柳五..
不如早d殺左佢好過.......
個4件差佬唔係以自己可以捉到燕狂徒...
鐵手我怕一招都頂唔得到...另外個3件唔駛講...
諗緊仲有咩人可以死,戚少商,狄飛驚,雷損可能又要死多次,希望狄飛驚唔好咁易死上一編佢都無咩機會發揮ga la
舊 05-31-12, 03:32 PM   #882
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
第2代合作都應該打唔低南哥...
想同而家地中海打..
叫大梵+南哥+佐維都可能得既....
大梵+南哥+佐維打地中海, 咁本書以後唔洗行落去

舊 05-31-12, 04:12 PM   #883
yeah yeah

引用:
諗緊仲有咩人可以死,戚少商,狄飛驚,雷損可能又要死多次,希望狄飛驚唔好咁易死上一編佢都無咩機會發揮ga la
雷損可以...
戚少商唔好啦......
朱順水都可以死..
唐門都好多人比佢死...

NTR.......
舊 05-31-12, 04:12 PM   #884
yeah yeah

引用:
大梵+南哥+佐維打地中海, 咁本書以後唔洗行落去
我怕佢又開個拳賽...

NTR.......
舊 05-31-12, 07:28 PM   #885
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
雷損可以...
戚少商唔好啦......
朱順水都可以死..
唐門都好多人比佢死...
朱順水話哂都黑水窠, 同權力幫平分天下(雖然我唔覺), 咁易收工好似好兒戲WOR

舊 05-31-12, 10:16 PM   #886
yeah yeah

引用:
朱順水話哂都黑水窠, 同權力幫平分天下(雖然我唔覺), 咁易收工好似好兒戲WOR
柳五咪又係暗器天下一絕...權力幫第2號人物..
同李大自細打天下...
而家一期都無就收左..

NTR.......
舊 05-31-12, 11:47 PM   #887
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
柳五咪又係暗器天下一絕...權力幫第2號人物..
同李大自細打天下...
而家一期都無就收左..
咁柳五始終都係二號人物, 朱順水係一幫之主, 我又覺得朱生份量會高少少

當然, 我無睇過小說唔知原著小說入面對兩個角色係點描寫,
不過點都好, 溫群2個頭其實真係唔錯, 雖然有畫走樣ge問題...........

舊 06-01-12, 09:36 AM   #888
yeah yeah

引用:
咁柳五始終都係二號人物, 朱順水係一幫之主, 我又覺得朱生份量會高少少
當然, 我無睇過小說唔知原著小說入面對兩個角色係點描寫,
不過點都好, 溫群2個頭其實真係唔錯, 雖然有畫走樣ge問題...........
小說柳五真係好正....為李大死個到睇到好熱血...
佢要出2本..公仔走樣我接受到..唔太差既..
只要唔好走到去4大尾期個時咁就ok...
希望佢日後手下留情..
唔好連抽水哥都殺埋就好...

NTR.......
舊 06-01-12, 10:14 AM   #889
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
其實要講高手都仲有好多~
衛悲回/方振眉/天雷老人哩堆佢要寫都有排寫~
朱大天王佢就真係寫得廢過頭...先唔講佢書入面點死~
單計武功~佢有乜可能同追命打平手(不論真定假既朱大天王啦~)....
就算諸葛正我都唔夠朱大天王打啦下WA~

赤子之心 拯救失落時代

此篇文章於 06-01-12 03:56 PM 被 Mage.千砂望 編輯。
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-12, 01:37 AM   #890
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
小說柳五真係好正....為李大死個到睇到好熱血...
佢要出2本..公仔走樣我接受到..唔太差既..
只要唔好走到去4大尾期個時咁就ok...
希望佢日後手下留情..
唔好連抽水哥都殺埋就好...
四大尾期係指劍橋仲有搞定直頭走埋個陣??
未走個陣覺得好差, 佢一走先發覺原來仲有更差

無睇小說, 想問一下抽水哥係咪好似係溫氏小說系列入面, 差唔多最好打個個
我知年代係有唔同, 但聽過人講如果拉埋黎打應該都係抽水哥數一數二

邪神傳個結局, 我覺得係因為收唔到十陽條尾而整死聖上
老實, 我對外傳死一D本傳出過, 而且有一定戲份的角色好反感, 之前第一次寫邪神已經殺左藍浪, 碎骨門條線咁就斷左尾, 仲要之前本傳先寫藍浪要俾基佬搞黎換上位機會, 外傳一掌就玩完, 咁淨係睇本傳唔睇外傳ge讀者同俾人呃左有咩分別??

勇哥最後打哂所有人ge絕招出黎, 先唔好講同有無抄魔界小金毛, 點解佢可以出到聖上都未出ge原子大霹靂? 最灰係韋陀, 我100%肯定之前本傳曾經用「宿世死敵」呢四個字形容佢同勇哥ge關係, 而家連金羅漢都有份佢都無。

封底個檢討, 明顯鬼才係咩都檢討唔到, 恕我怒火攻心點都要講句「不知所謂」同「正垃圾」

舊 06-02-12, 01:44 AM   #891
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
如果死嘅係邪神,都勉強可接受,
最多咪無視外傳當佢真係俾王小虎打死咗算...
但死嘅竟然係聖上,十陽功力+食埋藥點計都唔可能輸...
以此類推,強到犯規嘅王風雷應該都係死路一條

此篇文章於 06-02-12 01:47 AM 被 豪傑公子 編輯。
豪傑公子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-12, 08:37 AM   #892
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
聖上俾十陽反噬而死都算合理!
但戰程和戰果就....
還有講到腦力開發100%像神能般無敵!

聖上咁燒法,即係連復活的機會都無....
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-12, 08:50 AM   #893
yeah yeah

引用:
四大尾期係指劍橋仲有搞定直頭走埋個陣??
未走個陣覺得好差, 佢一走先發覺原來仲有更差

無睇小說, 想問一下抽水哥係咪好似係溫氏小說系列入面, 差唔多最好打個個
我知年代係有唔同, 但聽過人講如果拉埋黎打應該都係抽水哥數一數二

邪神傳個結局, 我覺得係因為收唔到十陽條尾而整死聖上
老實, 我對外傳死一D本傳出過, 而且有一定戲份的角色好反感, 之前第一次寫邪神已經殺左藍浪, 碎骨門條線咁就斷左尾, 仲要之前本傳先寫藍浪要俾基佬搞黎換上位機會, 外傳一掌就玩完, 咁淨係睇本傳唔睇外傳ge讀者同俾人呃左有咩分別??

勇哥最後打哂所有人ge絕招出黎, 先唔好講同有無抄魔界小金毛, 點解佢可以出到聖上都未出ge原子大霹靂? 最灰係韋陀, 我100%肯定之前本傳曾經用「宿世死敵」呢四個字形容佢同勇哥ge關係, 而家連金羅漢都有份佢都無。

封底個檢討, 明顯鬼才係咩都檢討唔到, 恕我怒火攻心點都要講句「不知所謂」同「正垃圾」
抽水哥仲有無高手勁過佢我就唔知了...
我只係知佢好勁好勁...
(小說當中好多我都唔記得左)...

NTR.......
舊 06-02-12, 09:23 AM   #894
dust11

註冊日期: Aug 2010
我係BOBO既話即刻下期出番聖上黎玩轉個PARTY

姦興仲有書出真係
先唔講前面個件刃牙北斗混合體同其他九唔搭八既劇情
最終戰可以打咁多回之餘又悶已經要話啦

霸腿招招一鬼樣
大腦開發完就乜都識

此篇文章於 06-02-12 09:28 AM 被 dust11 編輯。
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-12, 09:44 AM   #895
yeah yeah

引用:
作者: dust11 查看文章
我係BOBO既話即刻下期出番聖上黎玩轉個PARTY

姦興仲有書出真係
先唔講前面個件刃牙北斗混合體同其他九唔搭八既劇情
最終戰可以打咁多回之餘又悶已經要話啦

霸腿招招一鬼樣
大腦開發完就乜都識
想問其實無間易筋經係邊?
出左未?
本野一開波就係想講無間...
講講下去左邊...
最後個東方先生係邊個?

NTR.......
舊 06-02-12, 06:51 PM   #896
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
想問其實無間易筋經係邊?
出左未?
本野一開波就係想講無間...
講講下去左邊...
最後個東方先生係邊個?
未, 我都唔係好識分
完美易筋經, 南北易筋經 同 無間易筋經 三者有咩唔同

btw, 未出都好正常, 風雷2一開始都係為左暗黑冰火七重天搞一大輪, 最後咪又係無左聲氣

我覺得似係想留尾話聖上未死, 反正強姦咩都諗得出, 求其寫咩原子力量令聖上燒完唔死仲勁左, 咁就拉得返聖上出黎

此篇文章於 06-02-12 06:53 PM 被 sunnypigdog 編輯。
sunnypigdog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-12, 07:17 PM   #897
yeah yeah

引用:
未, 我都唔係好識分
完美易筋經, 南北易筋經 同 無間易筋經 三者有咩唔同

btw, 未出都好正常, 風雷2一開始都係為左暗黑冰火七重天搞一大輪, 最後咪又係無左聲氣

我覺得似係想留尾話聖上未死, 反正強姦咩都諗得出, 求其寫咩原子力量令聖上燒完唔死仲勁左, 咁就拉得返聖上出黎
燒到咁都唔死......
興哥個腦真係能人所不能..咩都諗得出.....
咁黎緊12關金鐘罩咪無機會出..

另外想問...真弓而家去左邊?

NTR.......
舊 06-02-12, 10:35 PM   #898
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:

我諗真弓去左邊連強姦興自己都唔知

舊 06-02-12, 11:52 PM   #899
yeah yeah

引用:
我諗真弓去左邊連強姦興自己都唔知
可能連佢自己都唔記得真弓返生左......
真傳又唔見佢...外傳又唔出佢...

NTR.......
舊 06-03-12, 01:38 AM   #900
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:

就算唔出12關都會有暗黑11關/七色鬥氣11關/機械11關, etc...
(無睇外傳好耐)
FREDDY@o@ 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:01 PM

手機版 | APP版