Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-09-11, 08:18 PM   #351
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: aquarius 查看文章
古惑仔今期最後果格對白: 救唔到都要救㗎
唔知點觸令我諗起gundam OO電影版其中一幕:
救唔到都要救㗎啦。
你呢D咪叫偽善囉。
總好過咩都唔做啊。

無獨有偶我覺得幾好笑
2本江湖書, 我都放棄咗
好似累鬥累咁

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-11, 11:40 AM   #352
FREDDY@o@
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
超能力風雷終於歸隊開始無雙

舊 05-13-11, 04:02 PM   #353
dust11

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
下回應該係
得最後個版大大個
"我,王風雷回來了"就算

睇個款四眼明都唔會死
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-11, 04:04 PM   #354
小白熊
Ultimate Gamer
冬眠中

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
引用:
得老天尊頂得住
小白熊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-11, 10:59 PM   #355
FREDDY@o@

引用:
作者: dust11 查看文章
下回應該係
得最後個版大大個
"我,王風雷回來了"就算

睇個款四眼明都唔會死
唔會死, 著住件避彈衣~
而且要死都唔會係呢D雜魚殺佢~ 不過我真係好想死一兩件4小將

舊 05-14-11, 12:19 AM   #356
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
唔會死, 著住件避彈衣~
而且要死都唔會係呢D雜魚殺佢~ 不過我真係好想死一兩件4小將
如明四眼明下期真係死左我買5本

舊 05-14-11, 12:26 AM   #357
dust11

引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
如明四眼明下期真係死左我買5本
龍虎門班癩佬是但死一個都要買黎慶祝啦
舊 05-14-11, 01:28 AM   #358
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
剩係地獄戰神同時間停頓都已經唔知邊個頂到~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-11, 01:14 PM   #359
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: dust11 查看文章
龍虎門班癩佬是但死一個都要買黎慶祝啦
又其實當年青天死我係唔想的
佢明明好有作為,可以再寫多d野,
繼承左鐵沙掌,又跟飛妖學左野,點知咁快就死鬼左..........

舊 05-14-11, 01:17 PM   #360
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: Mage.千砂望 查看文章
外傳個班人唔當佢咩一回事
而反正正傳d擔到戲ge人都過左一半去外傳(聖上+成個白蓮,邪神+成個羅剎教,蚩尤,小虎),應該唔太影響

舊 05-14-11, 08:25 PM   #361
dust11

引用:
用逆轉思維送粒扭計骰俾佢地玩都唔知點算啦

其實風雷唔用時間停頓已經好癲
我記得風雷1最後同劍妖打個時(唔SURE)
佢0.1秒打左幾百拳
舊 05-15-11, 01:52 AM   #362
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
外傳個班人唔當佢咩一回事
而反正正傳d擔到戲ge人都過左一半去外傳(聖上+成個白蓮,邪神+成個羅剎教,蚩尤,小虎),應該唔太影響
係邪神級數先得je~
正伝入面e+真係頂多得老天尊頂到啦~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-11, 10:45 AM   #363
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
係邪神級數先得je~
正伝入面e+真係頂多得老天尊頂到啦~
尋日同frd 講起,佢話瘋雷會無哂暗黑冰火超能力,
然後用瘋雷傳3 交代佢點解無左,用瘋雷4講佢點樣練返

舊 05-20-11, 12:36 AM   #364
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
爆大冷!今期瘋雷竟然唔係最尾才出場!

照咁睇瘋雷的超能力應該還健在,唔係點可以咁容易就找到老天尊,一定係用超能力感應到老天尊的氣啦!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-11, 07:59 AM   #365
yeah yeah

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
爆大冷!今期瘋雷竟然唔係最尾才出場!

照咁睇瘋雷的超能力應該還健在,唔係點可以咁容易就找到老天尊,一定係用超能力感應到老天尊的氣啦!
但如果有暗黑係手..邊駛怕老天尊..
直接出去接走小龍再打死幾件都仲得..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-11, 02:00 AM   #366
【子夜】
Game Master
亂石穿空,驚濤拍岸

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code1564 6017 4097
少林寺第八銅人外傳 哇,乜咁討論到56版

寺第8銅人外傳(真係好似個扑字^^)

以前都有睇過葉問同殺道行者,朋友介紹再次支持港漫,
#1好後悔冇睇第八銅人,因為太唔知講乜,兩頁講下歷史背景就丟出左5.6個人物,乜水黎架?
下一版仲顛,出夠18個銅人俾發財一野打殘...咁廢o既銅人又點解囉黎做書名?
打足一期冇內容,只有一大堆問號,真係要睇番上一部...
#2 乜咁多人鬧?動廢聽落都又都幾好笑呀~又會有咁多仇口o既
但同熱烈o既討論相反,一翻開就一頭冷水淋頭;
第一期講到幾咁勁o既英雄7索明明好令人期待,點知上代主角咁快就好草根地現身,
仲成個細路咁扮傻...hunterxhunter個小岡老豆到第8期先出聲,咁先有神秘感
發財煮虫俾不嗔,我總覺得,平日玩下玩下咁,當到老和尚真正命危o既時候,
呢碗野就係一個感動位
#3雖然你未做皇帝姐,但搞少少錢少少排場都唔得?一場SHOW咪可以迫少林交舊玉囉~
係要搶o既,朱生你咁大隊軍,就唔駛親自搶啦~
但呃不嗔自爆收藏處果一節,留意到手不離杯,discuss鬧得好爽果個篇劇,寫得都幾細心
發財非常討厭,望俾人打殘...咦?!我不如cut書啦,撤底唔駛睇佢
此終$14都係貴

此篇文章於 05-21-11 02:10 AM 被 【子夜】 編輯。
【子夜】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-11, 02:48 AM   #367
FREDDY@o@

今個星期超能力風雷仲係無乜表現

封神紀武庚大叫果度睇得好開心

舊 05-25-11, 12:09 AM   #368
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
http://www.ourradio.hk/web2/index-ge...-01&Itemid=262
嘉賓:甘小文

舊 05-26-11, 11:32 AM   #369
凍檸茶
The One
青龍使用者

霸刀今期最尾有<<全書完>>
係咪真嫁

舊 05-26-11, 11:36 AM   #370
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
霸刀今期最尾有<<全書完>>
係咪真嫁
唔係假ar

雖然內容上唔覺佢完左

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-11, 11:43 AM   #371
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
唔係假ar

雖然內容上唔覺佢完左

尊龍冇死
小昭顏開大奸角
太歲,大旗主繼續玩天下無敵
我仲以為咁堅敢斷咗虎斷,

舊 05-26-11, 06:55 PM   #372
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
今期超能力風雷好似停止時間能力仲喺度。

今期個撒旦又識穹蒼寶鑑....呢個撒旦應該係真啩?
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-11, 11:29 PM   #373
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
今期超能力風雷好似停止時間能力仲喺度。

今期個撒旦又識穹蒼寶鑑....呢個撒旦應該係真啩?
撒旦應該係用無相神功的
萬毒心經同毒龍鑽都用過

舊 05-27-11, 05:17 PM   #374
joeypong

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
三國驕皇會於52期完結

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-11, 05:22 PM   #375
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: joeypong 查看文章
三國驕皇會於52期完結
睇完今期天子7,真係好震驚,居然仲有8期就完,
之後阿寶亦會離開玉記,咁即係算點先? 個故事先啱啱開始入肉咋喎...

論壇跳轉

現在的時間是 12:16 PM

手機版 | APP版