Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13 53  ... 最後
攻略及心得交流區>Xenoblade 2『異度神劍2』|攻略及心得交流︱**劇透請spoiler**
火味兒 02:15 PM 12-01-17
唔好意思一問,宜家 Amazon JP 是否不接受香港信用咭?落左特別版加 season pass...
我找唔到數,用左三張不同信用咭⋯謝謝:!
古烈特 02:19 PM 12-01-17
你地講到D畫面咁正常, 咁我真係返屋企再用部大電視再試真D先
harakuma 02:23 PM 12-01-17
作者: 火味兒:
唔好意思一問,宜家 Amazon JP 是否不接受香港信用咭?落左特別版加 season pass...
睇過下, 果張SP要你有日本地址先買得, 所以你可以填個日本地址(代購地址之類)令到你可以買到,

但張PASS係直接寄比你, 定EMAIL比你, 我就唔知, 要其他版友答了.
MultiPASS 02:24 PM 12-01-17
作者: 斯羅:
想問連招後條BAR會吾會扣?

試過儲爆3格, 主角出完超必後禁ZL, 吾覺同平時有咩分別
儲格係幫同伴起死回生,ZL出同伴超必兩者冇關係。
野良猫 02:29 PM 12-01-17
作者: 斯羅:
想問連招後條BAR會吾會扣?

試過儲爆3格, 主角出完超必後禁ZL, 吾覺同平時有咩分別
我見好似同左上角條BAR冇關
一格都冇又出到,滿哂出技又冇扣

例如男主出完技後會有條倒數BAR,响條BAR扣哂之前再出水屬技就自動會連(好似可以水連水,我禁完貓娘出第一招後即刻顯示可以出第二次,不過未儲到而已),會追加招高傷害攻擊,然後又開扣減條BAR,到第三次時會有QTE俾你禁
lunn 02:37 PM 12-01-17
作者: 古烈特:
你地講到D畫面咁正常, 咁我真係返屋企再用部大電視再試真D先
手提mode同tv mode一定有分別
但我覺得都係接受到
唔會好似有D人講到咁大件事既
起碼到依家都玩得幾開心
係有D後悔買早左,Miss左個特別版

依家諗住剩係買返特別版果D特典
火味兒 02:45 PM 12-01-17
作者: harakuma:
睇過下, 果張SP要你有日本地址先買得, 所以你可以填個日本地址(代購地址之類)令到你可以買到,

但張PASS係直接寄比你, 定EMAIL比你, 我就唔知, 要其他版友答了.
先謝謝,我見係 Amazon 自己做,可以寄香港喎,有哂郵費,打去銀行又話冇事…大獲!
請問九龍邊度仲有特別版賣?謝謝
古烈特 02:47 PM 12-01-17
作者: rinxlun:
手提mode同tv mode一定有分別
但我覺得都係接受到
唔會好似有D人講到咁大件事既
起碼到依家都玩得幾開心
係有D後悔買早左,Miss左個特別版

依家諗住剩係買返特別版果D特典
我一開始用部24"打, 真心覺得D字同D貼圖好蒙, 反而用手提MODE仲順眼
lunn 02:50 PM 12-01-17
我一開始用部24"打, 真心覺得D字同D貼圖好蒙, 反而用手提MODE仲順眼
我都係用23"Mon去玩
但覺得無咩野
可能我要求低掛…
但點都無其他人講到咁崩壞
強殖裝甲加爾巴 02:50 PM 12-01-17
作者: MultiPASS:
個戰鬥系統同一代唔多同,
自己覺得令即時決定更重要亦更刺激,
睇敵屬性揀啱blade可以break人,
對住高你幾個level嘅怪,
Break到出超必加同伴chain隨時反敗為勝。
第五章玩到出晒汗...
不過個新系統真係要試清楚。
見你咁講我都安心啲,幾驚今集戰鬥失去戰術性
高級嘍囉 02:51 PM 12-01-17
我係寄香港,用香港信用卡,不過要係amazon 限定版先寄海外(我買嘅係特別版連SP,依家已經冇貨)。
SP code會係出貨時寄email俾你。

更新:
剛剛入日亞試過,特別版連SP(非日亞限定)又變咗可以寄海外。
赤武神 02:55 PM 12-01-17
睇setup,好似我屋企玩Zelda 42吋 plasma夠哂靚出到去豐澤廿幾吋LCD DEMO垃圾一樣
aquarius 03:03 PM 12-01-17
手提畫面ok啦
係用headphone總係人聲細bgm聲大
較埋bgm細聲變到睇event時連聲都無埋

Sent from my iPhone using Gaforum
harakuma 03:04 PM 12-01-17
先謝謝,我見係 Amazon 自己做,可以寄香港喎,有哂郵費,打去銀行又話冇事…大獲!
請問九龍邊度仲有特別版賣?謝謝
其實可以買到, 你係咪分開兩個ITEM買, 佢有一個可選一齊Group埋買, 可直送hk, 快運1087hkd
高級嘍囉 03:07 PM 12-01-17
作者: harakuma:

買非實體商品(電子書除外),要用日本地圵+日本信用卡,地圵可以用轉運地址,冇日本用信卡可以用point俾,咁就可以bypass咗必需日本信用卡嘅問題。

Point可以儲,又或自己買俾自己。
harakuma 03:11 PM 12-01-17
作者: 高級嘍囉:
買非實體商品(電子書除外),要用日本地圵+日本信用卡,地圵可以用轉運地址,冇日本用信卡可以用point俾,咁就可以bypass咗必需日本信用卡嘅問題。

Point可以儲,又或自己買俾自己。
哦, 原來依家日亞仲有要用日本信用卡呢個issue,(我仲以為係日拍先有),
明白晒,thx
Rance 04:54 PM 12-01-17
下我用本地jcb本地地址都買到限定+pass 版喎,O岩O岩出左貨
個pass用EMAIL比左我
jeffyen83 04:56 PM 12-01-17
支線個迷樹藤搵左個幾鍾都搵唔到。。。
抽左9 隻都大衆臉。。。

第一次玩呢個系列,掛住走位同睇右邊cd時間
成日冇血都唔知
GUSTAV 05:03 PM 12-01-17
作者: Rance:
下我用本地jcb本地地址都買到限定+pass 版喎,O岩O岩出左貨
個pass用EMAIL比左我
GAME+ PASS就得 淨CODE 唔得
Kaori Yae 05:43 PM 12-01-17
請問副任務有冇完成期限?
一個人遇到複數敵就唔夠打
火味兒 06:07 PM 12-01-17
唔通我連埋隻3DS 銀河戰士一買出事?
明明都係Amazon jp 自己做⋯
天野 06:21 PM 12-01-17
作者: aquarius:
手提畫面ok啦
係用headphone總係人聲細bgm聲大
較埋bgm細聲變到睇event時連聲都無埋

Sent from my iPhone using Gaforum
人聲細係老任咁多年通病
成日覺得佢係咪想保護兒童聽覺
刻意整到音效同人聲都好細聲

我唔係要求佢同ps4比
Ps3我都收貨
但事實連ps3都不如
赤武神 07:22 PM 12-01-17
作者: 天野:
人聲細係老任咁多年通病
成日覺得佢係咪想保護兒童聽覺
刻意整到音效同人聲都好細聲

我唔係要求佢同ps4比
Ps3我都收貨
但事實連ps3都不如
咁係隻game音響設計問題,關部機咩事
fantasy俊仔 07:43 PM 12-01-17
個pass香港鋪頭唔會入
Tannhauser Gate 07:51 PM 12-01-17
作者: Kaori Yae:
請問副任務有冇完成期限?
一個人遇到複數敵就唔夠打
總監話今集冇期限
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13 53  ... 最後

返回主題版面