Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-29-07, 04:47 AM   #1
imgahou
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDrexenos
XBox Live Gamertagrexenos
Ninety-Nine Nights Rondo

images from 2ch
imgahou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-07, 05:13 AM   #2
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
希望今次唔再係半完成品....囧rz

舊 07-29-07, 06:38 AM   #3
ai.
God of Gamer
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
希望今次唔再係半完成品....囧rz
我覺得連一半都無,得1/4.

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-07, 08:11 AM   #4
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
似搞錯多..............仲要11月予定
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-07, 08:29 AM   #5
噹噹dondon
Game Master

註冊日期: Oct 2006
我想知中文版既法米通邊到有得賣??唔係PS2果隻 台版既
噹噹dondon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-07, 08:45 AM   #6
ai.
RELEASED

引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
似搞錯多..............仲要11月予定
可能係猛將傳黎呢;
如果係,11月都無問題.

舊 07-29-07, 09:02 AM   #7
HAKAIDER
neet 人生~~~

XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: AiStudio 查看文章
可能係猛將傳黎呢;
如果係,11月都無問題.
中文名寫"九十九夜 2"呢............

再者.........就算出加強版都無用,隻game 本身真係好差下
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-07, 09:23 AM   #8
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDJoeII_Sawa
XBox Live GamertagJoeII
10月予定…gundam troy operation…隻野唔係冇左影喇咩?
JoeII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-07, 09:29 AM   #9
ahleung
The One
Bannnned

OT: 封面個女仔係邊個?
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-07, 09:33 AM   #10
imgahou
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDrexenos
XBox Live Gamertagrexenos
引用:
作者: ahleung 查看文章
OT: 封面個女仔係邊個?
Leah Dizon?
imgahou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-07, 09:38 AM   #11
ai.
RELEASED

引用:
我之前都見到,不過有種感覺可能佢地都唔知咩game黎,所以加個2字
引用:
作者: JoeII 查看文章
10月予定…gundam troy operation…隻野唔係冇左影喇咩?
我記中bandai無提過10月,一路都係2007年內;
不過都有可能我記錯.

此篇文章於 07-29-07 09:43 AM 被 ai. 編輯。
舊 07-29-07, 10:34 AM   #12
frankylui
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code1461 6155 5034
PSN  IDfrankylui
XBox Live Gamertagfrankylui
Leah Dizon比n3更吸引XD

「if you find this suitcase, please take it to our daughter.」
frankylui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-07, 11:39 AM   #13
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDJoeII_Sawa
XBox Live GamertagJoeII
引用:
作者: frankylui 查看文章
Leah Dizon比n3更吸引XD
什麼來頭?
JoeII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-07, 01:06 PM   #14
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
2ch o個邊竟然冇人提過
日本已經完全無視 Xbox360?

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-07, 01:20 PM   #15
大覺屋師真
The One

3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
應該係依隻有前科so無人理?
淨玩過試版都覺得好唔掂... 敵人得個多字唔好玩就無用啦

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-07, 01:24 PM   #16
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
n3 1買左都未玩....

引用:
作者: JoeII 查看文章
什麼來頭?
本來係賽車女郎, 之後係model, 依家係歌手, 人氣度急升中

http://ameblo.jp/leahdizon/

此篇文章於 07-29-07 01:26 PM 被 ELT 編輯。
ELT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-07, 05:14 PM   #17
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: ELT 查看文章
n3 1買左都未玩....

本來係賽車女郎, 之後係model, 依家係歌手, 人氣度急升中

http://ameblo.jp/leahdizon/
係美國有拍過 寫真

舊 07-29-07, 05:25 PM   #18
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Bigwater 查看文章
係美國有拍過 寫真
d寫真未算係 , 最重要o既部位都冇露

舊 07-29-07, 05:45 PM   #19
kkuffuu
Registered User

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: neo2046 查看文章
2ch o個邊竟然冇人提過
日本已經完全無視 Xbox360?
2CH 很多流料就真
kkuffuu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-07, 10:40 AM   #20
小光
でっかいお世話です。

PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:

再者.........就算出加強版都無用,隻game 本身真係好差下
真係咁差咩?
我琴日第一次玩
覺得起碼好玩過無雙系列喎...
呢隻每隻敵人都o係度做緊自己o既o野, 無雙d敵人呆左企係度俾你任斬
雖則唔鍾意boss背住我都可以防禦, 但係都好過無雙永遠都係用同一招屈boss機
最大問題只係隻game短左d

玩完N3去玩高達無雙demo... 實在係呢... 玩左3分鐘就關左機

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-07, 10:49 AM   #21
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: ELT 查看文章
d寫真未算係 , 最重要o既部位都冇露
但都有幾張見到少少架喎 ...
不過我真係唔知佢最初係賽車女郎 ~

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-07, 12:06 PM   #22
frankylui
Crazy Gamer

引用:
作者: Shadow 神 查看文章
但都有幾張見到少少架喎 ...
不過我真係唔知佢最初係賽車女郎 ~
有幾張見到少少!?
我得一張見到上面少少咋

講番n3,新作黎講都算ok啦(掛)
記得玩無雙第一集都係差唔多感覺

「if you find this suitcase, please take it to our daughter.」
舊 07-30-07, 01:21 PM   #23
square-enix
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDSQ-EN_HK
XBox Live Gamertagsquare-enix2061
DEL...

此篇文章於 07-30-07 01:26 PM 被 square-enix 編輯。 原因: DEL....
square-enix 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-07, 01:25 PM   #24
square-enix
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDSQ-EN_HK
XBox Live Gamertagsquare-enix2061
引用:
作者: frankylui 查看文章
有幾張見到少少!?
我得一張見到上面少少咋

講番n3,新作黎講都算ok啦(掛)
記得玩無雙第一集都係差唔多感覺
感覺差得遠
無雙1當時係新類型遊戲、新衝擊.
N3只不過是老抄無雙加未協調完成產品
不過就好欣賞佢既大必殺技畫面
square-enix 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-07, 02:36 PM   #25
frankylui
Crazy Gamer

引用:
作者: square-enix 查看文章
感覺差得遠
無雙1當時係新類型遊戲、新衝擊.
N3只不過是老抄無雙加未協調完成產品
不過就好欣賞佢既大必殺技畫面
哈哈我唔係講新類型遊戲、新衝擊的感覺
我係有小小"頹"的感覺
不過玩耐左又唔錯
起碼唔會明明見到冇敵人,
點知突然出喺你面前

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Wii] NiGHTS: Journey of Dreams (ナイツ~星降る夜の物語~) [日版已售] 赤武神 電視遊戲討論版 401 02-20-08 07:30 PM
NEW:Takashi Iizuka Downplays NiGHTS Sequel 神祕人1號 電視遊戲討論版 1 02-08-04 12:19 AM
《NIGHTS》續篇正在制作中? 岸邊露伴 電視遊戲討論版 71 01-30-04 07:24 PM
Neverwinter Nights: Shadows of Undrentide 邪教教主 手機資訊/電腦軟硬討論 0 01-08-03 05:40 PM

現在的時間是 06:32 PM

手機版 | APP版