Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-24-15, 11:14 PM   #451
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
ディオスクリア2 www

舊 01-24-15, 11:19 PM   #452
money
◆.西野司命.◆

抜刀!

舊 01-24-15, 11:23 PM   #453
money
◆.西野司命.◆

白毛wwwwwwwwwwww

舊 01-24-15, 11:25 PM   #454
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
白毛你好絕WWWWW

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-15, 11:27 PM   #455
money
◆.西野司命.◆

舊 01-24-15, 11:31 PM   #456
money
◆.西野司命.◆

舊 01-24-15, 11:41 PM   #457
money
◆.西野司命.◆

伯爵

此篇文章於 01-25-15 12:29 AM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-15, 11:54 PM   #458
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
白毛又lv up 了
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-15, 12:06 AM   #459
Tenzan
Game Master
中島艦上攻擊機天山

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDTenzan_jin
XBox Live GamertagTenzan Jin
屈折王子做養子順手搶埋爵位。

另, 係咪暗示緊イナホ似奧汀咁單眼(ry

未得閒更新(っ・ω・c) Asriel 凜として時雨 いきものがかり
North Star Design 192 MKⅡ + DAC32, Burson Soloist, PCM-D50, MD10, TA-3, PFR-V1, MDR-7509HD, AH-D7000
Tenzan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-15, 12:15 AM   #460
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: Tenzan 查看文章
屈折王子做養子順手搶埋爵位。

另, 係咪暗示緊イナホ似奧汀咁單眼(ry
同前面版友提過既完全一樣

引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
淡定哥基本上成為北歐神話嘅奧丁神(Odin)

奧丁以一隻眼睛嚟換取至高無上嘅智慧。淡定哥冇咗左眼後,獲得Aldnoah啟動能力。

而奧丁嘅座騎叫「斯萊布尼爾」(Sleipnir),正好就係橙色練習機嘅名字。

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-15, 12:16 AM   #461
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
雞排咁好心收你做養子,白毛你就乘機隊冧佢攞埋佢嘅爵位。

白毛必須死。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-15, 01:18 AM   #462
零式
Ultimate Gamer
Banned

註冊日期: Jan 2003
嘩...咁都得....白毛去死

舊 01-25-15, 01:28 AM   #463
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
成大事呢..三姓家奴又有咩關係

斬_刀mark2咁就完了

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 01-25-15 01:49 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-15, 01:49 AM   #464
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
四眼仔:可惡,D女仔居然打晒裙底! <--- 今集重點

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-15, 07:25 AM   #465
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
今次兩隻伯爵級係後面食花生係咩事, 仲諗住會兩隻去送死有隻俾白毛救返+好感

btw , 其實之後淡定隻假眼係咪可以 share 佢D資訊俾其他機加命中 , 點睇之後只會愈黎愈多伯爵機出現

========================================

白毛既所謂預見未來只係咁小兒科 wwww , 下次再出黎實俾人婊死

依家白毛個勢想好似朱雀咁樣「改變」火星人, 應該已經預左自己會死

此篇文章於 01-25-15 07:44 AM 被 Van仔 編輯。
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-15, 11:13 AM   #466
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
奧丁梗真是說了,還有補祝卡姆生日快樂!

今回真是補足了上季沒有好好描寫配角的地方呢,打也很精彩

旋輚陷阱原來是這樣……鷄排你難得吐便當這麼快就……

白毛你真是快去死吧,你簡直不是人!
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-15, 11:40 AM   #467
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
仲諗住4架專用機出尼, 地球軍大鑊了,
兩架伯爵機只做防守?

舊 01-25-15, 12:27 PM   #468
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
奧丁大大真係奧丁嚟

雞排哥你(又)死得好慘丫

舊 01-25-15, 12:29 PM   #469
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
白毛幾時殺埋紫髮公主呀
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-15, 12:31 PM   #470
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
白毛你幾時死呀
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-15, 02:00 PM   #471
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
雞扒2號機出一集就打包

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-15, 02:08 PM   #472
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
唔明.白毛究竟係用陷阱想打敗淡定哥?定係利用淡定哥殺伯爵? 定係順手殺伯爵......

估唔到伯爵對淡定呢段又幾好睇.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-15, 02:19 PM   #473
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
白毛反面真係快過呂布,伯爵咁就退場
雖然犯眾憎,但個人覺得白毛角色塑造得不錯
堅定理念不擇手段,刻畫得比男主好
斯萊因崛起,黎緊就要想法建立聲望

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-15, 02:23 PM   #474
Avelcain
Game Master

引用:
作者: 東條希 查看文章
白毛反面真係快過呂布,伯爵咁就退場
雖然犯眾憎,但個人覺得白毛角色塑造得不錯
堅定理念不擇手段,刻畫得比男主好
斯萊因崛起,黎緊就要想法建立聲望
佢既理念只係溝女, 有其他理念既話我睇唔透
舊 01-25-15, 02:27 PM   #475
Avelcain
Game Master

引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
唔明.白毛究竟係用陷阱想打敗淡定哥?定係利用淡定哥殺伯爵? 定係順手殺伯爵......

估唔到伯爵對淡定呢段又幾好睇.
[我自己睇法]
白毛係用陷阱想打敗淡定哥, 唔係雞排出現淡定已經死了 , 淡定自己都話唔係韻子果個位出現佢都見唔到陷阱
所以今集一開頭咪見白毛係咁開槍, 測試予知能力可以最長測到幾耐,

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 梅津泰臣監督「ガリレイドンナ」総合THREAD丨A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 88 06-29-19 02:22 PM
[動畫] 川原礫「ソードアート・オンラインII」総合THREAD丨A-1 Pictures制作 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 2058 07-02-18 09:03 PM
[動畫] ロボットアニメ「アルドノア・ゼロ」第10話「嵐になるまで —Before the War—」丨A-1 Pictures×TOROYCA制作 money 日本動漫畫討論版 1004 09-21-14 04:42 PM
蛍たかな+ピロ式「アイリス・ゼロ」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 5 11-26-11 10:10 PM
US Bus (First time to upload pictures)--Pictures added Super Bus 照相館 8 05-23-04 05:57 PM

現在的時間是 11:30 PM

手機版 | APP版