Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 
日本動漫畫討論版>「機動戦士ガンダムNT(ナラティブ)」(Mobile Suit Gundam Narrative) 2月14日香港上映
supermanlady 06:48 PM 12-01-18
「ガンダムNT」全国で絶賛上映中!「ガンダムNT」上映劇場では『ガンダム宇宙世紀メモリアル』を販売中!
宇宙世紀総まとめや豪華インタビュー等盛り沢山!表紙は美樹本晴彦描き下ろし!
大迫力B4サイズ36ページフルカラー!是非!
※一般書店でのお取り扱いはございません
作者: :

強化人間ですの~★ 06:51 PM 12-01-18
比錢睇高達
睇到高達
有得睇高達打交
最後高達贏左
無問題
仲想點啊
尼路 07:51 PM 12-01-18
部鳳凰繼續獨角獸的神棍化……佢真係打算打後個推全部黑歷史開個新UC系列出來呀?
GN00508771 08:27 PM 12-01-18
作者: KENSNAKE:
究竟我睇左d咩?

部鳳凰已經唔係高達係生物,閃避動作完全唔係機械人感覺。
作者: siuterry:
UC 部1號已經好多呢類動作
咁其實如果UC最尾巴納吉一走冇回頭應該都係咁上下結果
真!DC 10:25 AM 12-02-18
香港係咪話有得上?
知唔知係上一兩場特別場定普通上映?
由手機版發出
亍 ◣ 10:45 AM 12-02-18
咁o既速度...會唔會R-type化左
GN00508771 11:34 AM 12-02-18
作者: 真!DC:
香港係咪話有得上?
知唔知係上一兩場特別場定普通上映?
由手機版發出
普通上映。
supermanlady 12:10 PM 12-02-18
作者: GN00508771:
普通上映。
我見唔到有上映詳情......
淨係見MediaLink話香港會上映
香港上咩場一向都好遲先公布

http://www.youtube.com/watch?v=pWTWGkHwjhE
Eternal Wind 12:38 PM 12-02-18
鳳凰變ラインバレル...
淡水 04:57 PM 12-02-18
想當年nu退化->F91已經難理解
依家有埋unicorn同NT更加無言
真是月光蝶穿越次元封左呢堆超級系
HAKAIDER 05:15 PM 12-02-18
作者: 淡水:
想當年nu退化->F91已經難理解
依家有埋unicorn同NT更加無言
真是月光蝶穿越次元封左呢堆超級系
.............基本上Nu 之後全部當超級系黑歴史好了

海盜 / 漫畫V2 根本係跑錯欄 a
GN00508771 06:57 PM 12-02-18
作者: supermanlady:
我見唔到有上映詳情......
淨係見MediaLink話香港會上映
香港上咩場一向都好遲先公布

http://www.youtube.com/watch?v=pWTWGkHwjhE
呀 你指香港@@
我分開左上下兩句睇

SORRY
真!DC 06:59 PM 12-02-18
係我係指香港
希望係普通上映唔洗搶飛

F91冇退化吧
F91時代MS小型化再加上大部分ms都已經有光盾同識飛行
點睇都進步左好多
psycho frame哩d咁不穩定既野再加上連邦怕nt唔再攪都好合理
由手機版發出
尼路 11:30 PM 12-02-18
作者: 真!DC:
係我係指香港
希望係普通上映唔洗搶飛

F91冇退化吧
F91時代MS小型化再加上大部分ms都已經有光盾同識飛行
點睇都進步左好多
psycho frame哩d咁不穩定既野再加上連邦怕nt唔再攪都好合理
由手機版發出
呢部時光機往後邊部同佢比都係退化啦。
HAKAIDER 12:07 AM 12-03-18
作者: 尼路:
呢部時光機往後邊部同佢比都係退化啦。
時光機對上焚化爐月光蝶會點...
尼路 08:03 AM 12-03-18
作者: HAKAIDER:
時光機對上焚化爐月光蝶會點...
先手必勝?
不過感覺上時光機"起手"快d
Celes 08:36 PM 12-04-18
DEL

也煩請樓下刪去你引用我的所謂劇透
siuterry 09:17 PM 12-04-18
Del....
怪盜小G 02:42 AM 12-06-18
https://mmovie.yahoo-leisure.hk/movie/details/AwY99

1月3
鳳熾魂 03:51 PM 12-06-18
作者: 尼路:
先手必勝?
不過感覺上時光機"起手"快d
時光機勁D向後走咁時光你,你月蝶都未掂到啦`
6eo 04:54 PM 12-06-18
D打鬥畫面一咪快, 睇得好辛苦

故事就真係... 唔識比評語
iu fu pig 08:27 PM 12-06-18
淨喺睇咗電影版
點解你地會話佢喺時光機?
吞A話哂都喺20年前產物
連量子力學都唔興放落動畫⋯⋯

咁唔夠新作打都應該嘅
由手機版發出
鳳熾魂 10:49 PM 12-06-18
作者: iu fu pig:
淨喺睇咗電影版
點解你地會話佢喺時光機?
吞A話哂都喺20年前產物
連量子力學都唔興放落動畫⋯⋯

咁唔夠新作打都應該嘅
由手機版發出
綠光沖擊波將人地成部機個推進器變番未組裝咁仲唔係時光機
Squall-Lucifer 11:54 PM 12-06-18
到底精神感應Frame+米粒+N.T.可以有多神?
當年推石頭已經夠神了
現在還要擋殖民星雷射炮+非接觸式的將零件分解.....
鳳熾魂 07:29 AM 12-07-18
作者: Squall-Lucifer:
到底精神感應Frame+米粒+N.T.可以有多神?
當年推石頭已經夠神了
現在還要擋殖民星雷射炮+非接觸式的將零件分解.....
相信NT無敵論就無問題
1 2 3 4 5 6 7 8 

返回主題版面