Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

查看投票結果: 淆底可保一世平安(!?)
插圖式接龍故事 2 5.00%
世界盃 ->國家隊討論區 1 2.50%
買賣版 ban足一世第一人 2 5.00%
放GAF飛機BAN兩年事件 7 17.50%
木各示申 icon 出現 / 消滅事件 0 0%
淆底 icon 事件 2 5.00%
新字區 0 0%
吹水專區反蜜瓜插件 0 0%
世界杯龍王咒贏比利 0 0%
日本人完全沉沒 0 0%
glass alchemist forum 0 0%
反劇透版規出現 + Spoiler System 0 0%
米小姐突入, 快速自薦做版主 2 5.00%
GAF轉換datacenter停機事件 / GAF臨時版 7 17.50%
潮版拍賣事件 0 0%
才子之死 1 2.50%
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗ 2 5.00%
輕森之最期 0 0%
會員相簿啟用 0 0%
PSU集體沉船事件 1 2.50%
收藏版玩具反狗城事件 1 2.50%
20061111 之??????????恐慌 0 0%
抱枕男事件 1 2.50%
GAF同人四大版友於CW22推出H本 0 0%
於CW22推出H本問題引起熱烈討論及被保守界別狠批 0 0%
因CW22推出的H本迫使TG坊重新正視問題 0 0%
GAF結孽大清貨 0 0%
香港機戰演唱會流產事件 2 5.00%
漫畫版集體被騙事件 0 0%
鈴奈事件導致吹水專區沉沒14日 5 12.50%
星人搬竇 0 0%
GAF02專區誕生 0 0%
中一生大鬧天台事件 2 5.00%
travian忽然狂熱~~~ 2 5.00%
投票者: 40. 您不可以參加此投票

主題工具 顯示模式
舊 11-11-06, 03:34 PM   #51
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: vov430
生菜c 0既行為一向係咁
而家只不過係回歸太祖遮

當日佢ban人2年我就都係笑下算
古都古到有其他mod出來補飛
引用:
作者: Yui Narusawa
淆底可保一世平安
我年資淺, 好多野都唔知, 所以有咩得罪請多多包涵

其實gaf最大的是誰呢? 既然lee位版主d處事手法有問題, 而且又好多人都知
甚至已經習以為常添, 點解仲繼續俾佢做版主0既? 仲有自問冇做錯又點解要淆底呢???

定係佢就係開gaf的人?? 如果佢就係最大果個咁就冇得講啦
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-06, 08:10 PM   #52
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
引用:
作者: kin~kin

其實gaf最大的是誰呢? 既然lee位版主d處事手法有問題, 而且又好多人都知
甚至已經習以為常添, 點解仲繼續俾佢做版主0既? 仲有自問冇做錯又點解要淆底呢???

>淆底可保一世平安
高人高見

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-06, 02:48 AM   #53
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
引用:
>淆底可保一世平安
高人高見
係真理

舊 11-12-06, 10:29 AM   #54
boss

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDboss_manchun
艾小姐最後一次於10-01-06 07:45 PM 出現
boss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-06, 03:17 PM   #55
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: boss
艾小姐最後一次於10-01-06 07:45 PM 出現
佢有2個身份...要計埋另1個...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-06, 03:19 PM   #56
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
>淆底可保一世平安
高人高見
甩底可能一世被ban...

舊 11-12-06, 03:35 PM   #57
suger_ohkawa
Crazy Gamer
閱讀愛好者

註冊日期: Mar 2004
香港機戰演唱會流產事件
p.s.
我的票早已不見沒得退錢

舊 11-12-06, 03:52 PM   #58
_張學良_
Game Master
良少

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDrijienriya
引用:

已PM話你知

舊 11-12-06, 10:00 PM   #59
emiko
Crazy Gamer

註冊日期: May 2005
早排暫停了,只有臨時版時好灰好悶。
emiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-06, 11:02 PM   #60
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
臨時版過後係咪少左人流?

硬係覺得清談好少新 toipc.

舊 11-13-06, 02:26 AM   #61
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: suger_ohkawa
香港機戰演唱會流產事件
p.s.
我的票早已不見沒得退錢
咁最後件事發展成點?個個都退哂錢?

舊 11-13-06, 04:03 AM   #62
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
我會好好咁控制住佢..話哂佢係GAF出左唔少力
上次佢ban都係一時火氣大
而始終大家做事方式同我不同

主管GAF最大可以話係我,但也可以唔係我
我明白極權的確係好難控制好,所以唔多唔少都以一個架空的方式去處理
我唔想理太多呢d人事問題,你見我好少ban人都係呢個原因
而且我信任所有版主可以好好控制呢度

反而我的責任,係去定下整個GAF的發展方向
當中菜C同佳佳里都俾左好多意見

而且遲下會有新搞作, 可以俾會員多d發揮機會

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-06, 04:11 AM   #63
Sgodkyo
the one

引用:
作者: loser
臨時版過後係咪少左人流?

硬係覺得清談好少新 toipc.
唔係今日o既事

舊 11-13-06, 11:06 AM   #64
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 神京
唔係今日o既事
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=139876
不是今天的事

舊 11-13-06, 04:55 PM   #65
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: Yui Narusawa
我會好好咁控制住佢..話哂佢係GAF出左唔少力
上次佢ban都係一時火氣大
而始終大家做事方式同我不同

主管GAF最大可以話係我,但也可以唔係我
我明白極權的確係好難控制好,所以唔多唔少都以一個架空的方式去處理
我唔想理太多呢d人事問題,你見我好少ban人都係呢個原因
而且我信任所有版主可以好好控制呢度

反而我的責任,係去定下整個GAF的發展方向
當中菜C同佳佳里都俾左好多意見

而且遲下會有新搞作, 可以俾會員多d發揮機會
得到大大你咁講我都安心d
始終唔希望見到有會員明明冇犯版規, 但因為講左或做左d某版主唔中意0既野而被ban
而其他會員又明知件事邊個岩邊個錯都因為自保0既原故而唔敢出聲

在於我來說, 我認為版主都係跟版規執法好d, 處事方法當然需要有彈性
但所謂的彈性不等於可以任由版主濫權.

我可能講多左, 所以先向大大道個歉.
作為gaf的會員, 真係唔希望見到和諧的討論氣氛被破壞
舊 11-14-06, 11:36 AM   #66
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

註冊日期: Dec 2002
新增投票

舊 11-14-06, 11:50 AM   #67
真!DC
Banned User
奉行我道

可以投幾多票?

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-06, 01:53 PM   #68
Oruma
Ultimate Gamer
Beware...

註冊日期: Aug 2004
才子之死﹑抱枕男事件
呢兩個有無link睇下?

同埋每人票數可投幾多票?
只可投1票好似少D...

此篇文章於 11-14-06 02:54 PM 被 Oruma 編輯。
Oruma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-06, 01:54 PM   #69
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
投o左有強權無公理果個

原本想投停機事件的 ,不過上面果件事值得我正視,所以轉軑

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-06, 01:55 PM   #70
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 真!DC
可以投幾多票?
Same question~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-06, 02:29 PM   #71
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

投左放GAF飛機BAN兩年事件

值得會員們正視的事件
舊 11-14-06, 03:03 PM   #72
星問
Insane Gamer
星問

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagbook2036@hotmail.com
引用:
投左放GAF飛機BAN兩年事件

值得會員們正視的事件
咁快投?06年仲有個半月,到時可能會有有事發生,所以到出年1月1號再投都未遲
星問 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-06, 03:20 PM   #73
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

點解會係不記名投票...a

舊 11-14-06, 03:25 PM   #74
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: Busconcamp
點解會係不記名投票...a
記名我都無所謂喎

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-06, 04:24 PM   #75
Sgodkyo
the one

使唔使咁快投票
離07仲有個幾月
話唔定有人年尾發力呢

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GAF足球隊--成員表、戰績紀錄及報名方法~~(7/9 update !! ) 新增:GAF足球隊日報 !! 馬沙 體育版 226 07-13-18 12:56 AM
頭文字D 專屬討論區Vol. 32:頭d之最期 諸神之黃昏 雷帝.嘉芙 街機心得交流討論區 996 07-02-07 12:45 AM
GAF 照相館 PHOTO CHALLENGE #14 「樹木」 (2006.06.18-2006.07.11) Winner: riceking 「樹、海」 KKH 照相館 57 07-16-06 09:16 PM
GAF 照相館 PHOTO CHALLENGE #13 「和諧」 (2006.05.21-2006.06.13) Winner: KKH 「Harmonizing」 KKH 照相館 32 06-17-06 02:56 AM
(新)GAF足球隊~~~~~報名方法~~~~~戰績紀錄,成員表及球隊陣形 李家姐 體育版 4 01-05-04 06:56 PM

現在的時間是 08:40 AM

手機版 | APP版