Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 03-24-13, 11:28 AM   #26
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
引用:
作者: W!LL 查看文章
聽完新歌我超想去睇, 黎緊仲有十首新歌, 好期待
睇黎個tour唔會諗住唱舊歌
但係好貴
floor level 2100HKD
1F level(超後) 1400HKD
我上ticketmaster check, 我仲以為自己睇錯

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-13, 04:51 PM   #27
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
Justin Timberlake - Mirrors,感覺上係兩首歌的長度。

尼様上張専輯都有甘既歌
首what goes around...come around開頭同結尾直情係兩首歌甘, JT好鐘意玩尼様野
一開頭見mirror甘既長度都估到會甘
引用:
作者: BistonC 查看文章
但係好貴
floor level 2100HKD
1F level(超後) 1400HKD
我上ticketmaster check, 我仲以為自己睇錯
但JT既Tour又幾大製作, 上隻BD我翻睇過好多次
今次live band應該比上次更大陣仗
又有dancer, 又要排舞
個票價明顯係俾埋jayz果分

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-13, 06:30 PM   #28
N0T51B
Game Master
非中國藉

Nintendo Switch ID6353-4652-6032
引用:
尼様上張専輯都有甘既歌
首what goes around...come around開頭同結尾直情係兩首歌甘, JT好鐘意玩尼様野
一開頭見mirror甘既長度都估到會甘

但JT既Tour又幾大製作, 上隻BD我翻睇過好多次
今次live band應該比上次更大陣仗
又有dancer, 又要排舞
個票價明顯係俾埋jayz果分
因為我對上一次睇嘅係mdna
製作上我諗都應該無乜可能超越到...
同埋上次係細場(18000人)搞, 二等位都仲睇得清楚
今次JT喺大場(50000人)搞, 二等位無雷公咁遠
唯有睇下到時電台會唔會搞d送飛遊戲
btw我個frd上個禮拜去咗睇Maroon5, 正到喊
好後悔無一早買飛
如果佢下次再去香港嘅話你一定要去睇

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)

此篇文章於 03-24-13 06:39 PM 被 N0T51B 編輯。
舊 03-26-13, 03:05 AM   #29
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

入埋隻黑膠, $160, 對喜愛既專輯買埋隻膠已係指定動作, 雖然無機聽, 難保終有日會買返部
2020 LP

引用:
作者: BistonC 查看文章
因為我對上一次睇嘅係mdna
製作上我諗都應該無乜可能超越到...
同埋上次係細場(18000人)搞, 二等位都仲睇得清楚
今次JT喺大場(50000人)搞, 二等位無雷公咁遠
唯有睇下到時電台會唔會搞d送飛遊戲
btw我個frd上個禮拜去咗睇Maroon5, 正到喊
好後悔無一早買飛
如果佢下次再去香港嘅話你一定要去睇
估唔到mdna個場咁細喎, 娜姐又肯既...
總覺得mdna tour規模上似細過前兩隻碟既tour,
連日本都唔去真係估佢唔到, 係咪年紀大唔想舟車勞頓
話時話dvd/blu-ray係咪剪唔切?

大乱闘X
舊 03-27-13, 03:26 AM   #30
N0T51B
Game Master
非中國藉

引用:
入埋隻黑膠, $160, 對喜愛既專輯買埋隻膠已係指定動作, 雖然無機聽, 難保終有日會買返部
2020 LP

估唔到mdna個場咁細喎, 娜姐又肯既...
總覺得mdna tour規模上似細過前兩隻碟既tour,
連日本都唔去真係估佢唔到, 係咪年紀大唔想舟車勞頓
話時話dvd/blu-ray係咪剪唔切?
佢上次sticky&sweet喺大場搞一場過
今次就開兩場
個場細啲就唔使運埋啲舞台支架組件慳返啲錢
除非好似U2大蟹鉗呢種獨立舞台, 係唔係都要另外搭
都有可能搞新意等我睇咗個台嘅設計同班底先再決定

舊 03-28-13, 01:16 AM   #31
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

US首週賣出968,000隻

大乱闘X
舊 03-28-13, 01:41 AM   #32
ZlWS
God of Gamer
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
US首週賣出968,000隻
狂loop

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-13, 01:37 AM   #33
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

http://www.mediatraffic.de/albums.htm

monster album

大乱闘X
舊 04-05-13, 10:18 AM   #34
NexTony
God of Gamer
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
頂~加拿大得vancuover/toronto有得睇

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-13, 10:53 AM   #35
N0T51B
Game Master
非中國藉

引用:
作者: JumpTigerX 查看文章
頂~加拿大得vancuover/toronto有得睇
250CAD wor....

此篇文章於 04-05-13 10:56 AM 被 N0T51B 編輯。
舊 04-10-13, 06:54 PM   #36
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Don’t Hold The Wall 個尾擺明用黎接 4 minutes tour咁玩法娜姐會唔會得閒客串下

大乱闘X
舊 05-07-13, 09:45 AM   #37
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
今年9月30日又會有新碟~

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-13, 01:26 AM   #38
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

誇年tour 好想睇
http://justintimberlake.com/news/201...ce-world-tour/

大乱闘X
舊 05-10-13, 09:13 PM   #39
\ot_to/
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
今年9月30日又會有新碟~
正呀 依家我仲聽緊 The 20/20 Experience
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-13, 01:58 AM   #40
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

幾句好MJ

大乱闘X
舊 07-11-13, 03:06 AM   #41
IDGAF
The One

Justin Timberlake - Tunnel Vision (Explicit)

Executive Producer: Jeff Nicholas
Produced by Jonathan Craven and Nathan Scherrer
Directed by Jonathan Craven, Simon McLoughlin and Jeff Nicholas for The Uprising Creative (http://theuprisingcreative.com)
Director Of Photography: Sing Howe Yam
Editor: Jacqueline London

Official music video by Justin Timberlake performing Tunnel Vision. (C) 2013 RCA Records, a division of Sony Music Entertainment

Tunnel Vision (Explicit) ,注意有裸露畫面

此篇文章於 07-11-13 03:08 AM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-13, 06:51 PM   #42
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

睇黎就快有新碟單曲, 其實20/20都仲有好多好歌未宣傳丫...

大乱闘X
舊 07-15-13, 07:57 PM   #43
\ot_to/

新歌"take back the light"已經出左
舊 07-16-13, 01:57 AM   #44
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

黎緊有13首歌, 癲

大乱闘X

此篇文章於 07-16-13 02:06 AM 被 W!LL 編輯。
舊 07-31-13, 02:34 AM   #45
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

係咪想黎香港開tour?

大乱闘X
舊 08-26-13, 10:21 PM   #46
IDGAF
The One

估唔到過咗咁多年*NSYNC會合返體演出~!!!

http://www.tmz.com/2013/08/25/nsync-...v-performance/
On The Red Carpet

Missed the 2013 MTV Video Music Awards or just want to relive the 'N SYNC reunion? OTRC has you covered. #VMAs

https://www.facebook.com/photo.php?f...count=1&ref=nf

https://www.facebook.com/photo.php?f...count=1&ref=nf

Justin Timberlake

Oh what a night. Backstage snaps from the VMAs on The Tennessee Kids:
http://stgb.lc/b/2F48

此篇文章於 08-26-13 10:29 PM 被 IDGAF 編輯。
舊 08-26-13, 11:40 PM   #47
\ot_to/

我反而奇怪咁遲先有, 當後街男孩、98度都出新碟既時候, 呢對係完全無聲氣
舊 08-27-13, 01:45 PM   #48
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

如果計近代boyband成員個人發展後既成就, JT無論名氣同吸金力都算係首位
當JT個人發展好搵過NSYNC既時候, JT肯SONY都唔肯啦
如果望返BSB果邊, 已經感覺到變哂老餅, 仲以boyband出碟都幾娘下, 但睇返而家既NSYNC仲幾young下

大乱闘X

此篇文章於 08-27-13 07:03 PM 被 W!LL 編輯。
舊 08-27-13, 06:53 PM   #49
IDGAF
The One

一次過唱晒歷年來的金曲,正爆~!

Justin Timberlake MTV VMA Video Vanguard (Medley)

http://www.mtv.com/videos/misc/94870...tml#id=1712039

此篇文章於 08-27-13 06:59 PM 被 IDGAF 編輯。
舊 09-26-13, 01:47 AM   #50
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

仲有唔夠一個星期

1. Gimme What I Don't Know (I Want)
2. True Blood
3. Cabaret
4. TKO
5. Take Back The Night
6. Murder
7. Drink You Away
8. You Got It On
9. Amnesia
10. Only When I Walk Away
11. Not A Bad Thing
12. Blindness (Target Exclusive)
13. Electric Lady (Target Exclusive)

大乱闘X

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Justin Timberlake 扯爛 Janet jackson 上衣 witchblade Neo Entertainment TREND 33 02-07-18 01:58 PM
[TVB] 戚其義 X 周旭明《4 in Love》1月30日 20:30-21:30 志明與春嬌XDDDDD N0T51B Neo Entertainment TREND 67 02-27-12 09:35 AM
[TVB] "翻叮一族" 20/09/10起 逢一至五 20:30~21:30 主演:夏雨,伍詠薇,許紹雄,商天娥,陳鍵鋒,敖嘉年,唐詩詠,楊思琦 Busconcamp Neo Entertainment TREND 8 09-22-10 07:19 PM
[TVB] "畢打自己人" 星期一至五 20:00~20:30播映 第2集:PG "(*/..\*)" 潮出沒注意 Busconcamp Neo Entertainment TREND 1009 03-06-09 01:26 AM
[TVB] "搜神傳" 25/08/08 星期一至五 20:00~20:30 Busconcamp Neo Entertainment TREND 238 10-18-08 12:05 PM

現在的時間是 03:47 PM

手機版 | APP版