Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 
攻略及心得交流區>Wii U ID 收集區 (美、日版通用) ***在第一頁***
八仙果 12:31 AM 11-29-12
( 若同時有美版及日版主機的玩家,請分開輸入,謝謝 )

若有問題或更改,請 PM 給我。
請注意,輸入資料後,
名單會每隔 5 分鐘更新一次,
重複輸入同一版本有可能不被顯示
謝謝大家。

若需更改 Wii U 版本,請 PM 告之。

若以上名單無法顯示,可按 這裡
八仙果 12:34 AM 11-29-12
留用 (一)
八仙果 12:34 AM 11-29-12
留用 (二)
W!LL 04:03 AM 12-08-12
AshleyYan第一個add你~~
シスグノ 12:04 PM 12-08-12
Activate Friendlist:

有部份版友add唔到。要先㩒home,選一次佢最左邊個friendlist option先。之後先add到人,人地先add到你。
AshleyYan 12:46 PM 12-08-12
作者: W!LL:
AshleyYan第一個add你~~
今晚返去開始add人~
呢兩日都係setup同update,仲未正式玩
我隻amp唔夠HDMI唯有放棄部360
ryuka 02:01 PM 12-08-12
已add 請回add
thx
Hello MiMi 09:04 PM 12-08-12
好多朋友唔回add
AshleyYan 09:11 PM 12-08-12
作者: Hello MiMi:
好多朋友唔回add
未得閒姐〜
頭幾日實掛住玩啦〜
Celes 11:08 PM 12-08-12
WiiU ID: Celesz
買左MARIO同MONHUN,多多指教~
Terry Sham 08:57 AM 12-09-12
已Add了大家,請回Add。
Oop 12:56 PM 12-09-12
大大們知唔知點解有時會收到 friend request,有時又會冇request 嘅?
明明set 咗「friend request 受信」
KUTAR# 04:11 PM 12-09-12
ID : KU_GAF

昨天剛剛買機, 主力玩MH3G

玩MH的朋友歡迎add我
矢吹丈 08:59 PM 12-09-12
Id: samforever
Add了大家, 請回add.
MH3HD新手一齊玩
W!LL 11:14 PM 12-09-12
作者: Oop:
大大們知唔知點解有時會收到 friend request,有時又會冇request 嘅?
明明set 咗「friend request 受信」
ME TOO, 淨係收到兩個, 但我試過ADD個List上既人, 佢已經add左我但我無過信
另外我再add左八仙果, enishi, KUTAR, 睇下收唔收到信?
八仙果 11:55 PM 12-09-12
ME TOO, 淨係收到兩個, 但我試過ADD個List上既人, 佢已經add左我但我無過信
另外我再add左八仙果, enishi, KUTAR, 睇下收唔收到信?
收唔到。
但之後我 add 你,就即時看到你在我 list 內玩什麼遊戲。
enishi 12:31 AM 12-10-12
喺邊度可以睇到 request?
赤武神 12:54 AM 12-10-12
已Add哂各位!
Wii U發出
W!LL 01:03 AM 12-10-12
作者: enishi:
喺邊度可以睇到 request?
WIIPAD按HOME先會响Pad度見到笑臉Icon, 唔似3DS咁Menu就有
任仔 04:48 PM 12-10-12
呢到好似得我一個吾玩 MH 而一出即買日版機
enishi 05:20 PM 12-10-12
作者: 任仔:
我都無買 MH,3DS 已經打左 2xx 個鐘,賣左 game 無動力由頭再玩...

不過我琴晚先買機
由手機版發出
KUTAR# 05:56 PM 12-10-12
還未有, 但已收到シスグノ兄的request
可能server有delay?

我等到明天, 還未收到才add 回你
Terry Sham 06:00 PM 12-10-12
我都唔係MH Fans,第一日出機是為了Mario。
八仙果 06:49 PM 12-10-12
我冇買過 MH,雖則有 PSP、3DS。
Wii U 都是因為 Mario。
bigbodo 06:55 PM 12-11-12
will u日版
mh3g hd 新手
id:bigbodo
多d聯誼呀
1 2 3 

返回主題版面