Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-02-08, 06:53 PM   #1
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
日俄合作動畫First Squad/Первый Отряд(有PV)

官網
http://www.first-squad.com/
Blog
http://valkorn.livejournal.com/tag/first+squad
暫定09年上映

動畫係由Studio 4°C製作
劇本係俄羅斯人寫(好似係)

最新PV
http://www.youtube.com/watch?v=z_90iFLjdqQ

睇落去似乎唔錯,雖然都有D幾跨張既野,但整體感覺都算唔錯

此篇文章於 09-02-08 07:26 PM 被 D-Joe 編輯。
D-Joe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-08, 06:57 PM   #2
CARO
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2008
好有侵略呀打杖呀果啲FEEL
CARO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-08, 07:05 PM   #3
Qe1
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
居然係同俄國合作
原本戰爭片我無咩興趣 或者呢套有
會唔會有反美片段出現 ?
Qe1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-08, 07:11 PM   #4
D-Joe
Game Master

PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
引用:
作者: Qe1 查看文章
居然係同俄國合作
原本戰爭片我無咩興趣 或者呢套有
會唔會有反美片段出現 ?
呢套野係二戰時代的
D-Joe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-08, 07:34 PM   #5
Qe1
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: D-Joe 查看文章
呢套野係二戰時代的
[誤/]我地可以吹到二戰既美軍有幾兇殘[/誤] bb
Qe1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-08, 07:41 PM   #6
Iro
God of Gamer
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
二戰結束但是日俄(蘇)未正式簽和約 何來好關係?

不會弄什麼超常實驗兵器吧
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-08, 01:25 AM   #7
izumo
God of Gamer

PSN  IDizumo000
睇落真係幾正
不過點解會有武士刀...
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-08, 01:39 AM   #8
supermanlady