Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-19-04, 07:52 PM   #176
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: 干柿先生+
紅/藍寶石o個兩隻神獸,綠色o個兩條神龍,3柱獸,升級圖鑑然後取金銀3獸
呢d係唔係全部都係要爆左機先可以?
綠色o個兩條神龍

完jor暴走event就捉得
不過全Lv70
冇Lv100傳機制壓渣都冇

三柱唔駛爆機

升級圖鑑呢part已經要爆機

舊 09-19-04, 07:59 PM   #177
石光
God of Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
引用:
作者: 勃勃
綠色o個兩條神龍
打錯 綠色o個條神龍至岩
引用:
冇Lv100傳機制壓渣都冇
傳機制壓
引用:
三柱唔駛爆機
幾多lv?就咁用super ball會唔會有可能捉到
石光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-04, 08:02 PM   #178
メソウサ
The One

引用:
幾多lv?就咁用super ball會唔會有可能捉到
lv40

http://aucy.com/pokemon/gba/catch.php
睡眠/結冰
HP1
失敗率 96.5%

舊 09-19-04, 08:39 PM   #179
~ViVi~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
引用:
作者: 小恐
一手既紅寶石喎
我搵左好耐都唔見有咁平耶...

係呀
大埔hotline 紅藍寶石都係$278
~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-04, 01:02 PM   #180
黑翔
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: 重炮手Custom
係呀
大埔hotline 紅藍寶石都係$278
咁正,買番餅藍寶石先
黑翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-04, 01:39 PM   #181
zxcvbn
紅軍青年軍

綠寶石版出左喇??

古今成大事業、大學問者,必經過三種境界:

「昨夜西風凋碧樹,獨上高樓,望盡天涯路。」此第一境也。

「衣帶漸寬終不悔,為伊消得人憔悴。」此第二境也。

「眾裏尋他千百度。回頭驀見,那人正在,燈火闌珊處。」此第三境也。

zxcvbn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-04, 03:48 PM   #182
Eugene
Ultimate Gamer
メ~ン!

註冊日期: Jan 2002
入手 /
但相信吾到出年都吾會玩

大家有用不着CLUB NINTENDO的SerialNo.GE話可以EmailME
超多謝各GAF朋友的Points:共X00Points THZ (゜∀゜)
Pokemon Diamond: Eugene/Gen/3909 2395 0799
Eugene 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-04, 04:05 PM   #183
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
想問下關於努力值

其實點睇佢有無加到?
因為我試過打不同既mon, 但升級時加既能力都一樣 (同一lvl 試,唔save)

仲有,打訓練員會唔會加努力值,定野生先會
切換精靈有無得加? thx

舊 09-20-04, 06:49 PM   #184
石光


o係邊執?

仲有...

呢兩隻有無得捉?

此篇文章於 09-20-04 07:23 PM 被 石光 編輯。
舊 09-20-04, 08:24 PM   #185
亞瑪迪拉

註冊日期: Jul 2002
引用:
仲有...

呢兩隻有無得捉?

有~

想問下各pm好手,如果一隻獸10幾lv就可以進化,不過我唔俾佢進化住,遲d先進化~咁會唔會令佢將來的能力較低的?因為始終進化左之後的種族值高d...
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-04, 08:44 PM   #186
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 亞瑪迪拉
有~

想問下各pm好手,如果一隻獸10幾lv就可以進化,不過我唔俾佢進化住,遲d先進化~咁會唔會令佢將來的能力較低的?因為始終進化左之後的種族值高d...
好似HP小D嫁
但學招怏D嫁
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-04, 10:24 PM   #187
阿高
完美女神林志玲

咩lv進化都一樣ga
能力到最後唔會多唔會少
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-04, 10:43 PM   #188
メソウサ
The One

引用:

呢兩隻有無得捉?
二選一

舊 09-21-04, 10:04 AM   #189
石光


o係度邊執?
舊 09-21-04, 08:47 PM   #190
朗日

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 阿高
咩lv進化都一樣ga
能力到最後唔會多唔會少
係咩..唔係進化左d 能力值會加多d 架咩?
朗日 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-04, 11:41 PM   #191
阿高
完美女神林志玲

引用:
作者: 朗日
係咩..唔係進化左d 能力值會加多d 架咩?
遲進化ge話,進化果時會加番晒之前加少左ge能力
可以自己試下搵兩隻ge...當然有其他因素會影響能力..
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-04, 12:30 AM   #192
石光

打完念力GYM
跟住過隔離坐大廈上1樓
見到o個個白頭人被紅色人圍
佢不停叫我選pm...
我應該點做??????
舊 09-22-04, 12:29 PM   #193
メソウサ
The One

引用:
打完念力GYM
跟住過隔離坐大廈上1樓
見到o個個白頭人被紅色人圍
佢不停叫我選pm...
我應該點做??????
同佢partner打magma團

舊 09-23-04, 07:34 PM   #194
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
爆左 !
但有個問題
就是如何儲[pb]呢
積是換禮物果D
因為我想買噴火龍公仔
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-04, 09:17 PM   #195
fancylala
痴線架!!!!

註冊日期: Sep 2002
瑪麗露退化要點先整到?

舊 09-23-04, 09:20 PM   #196
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: fancylala
瑪麗露退化要點先整到?
 Sea Incense
水系招式威力 * 1.05/♀裝備生蛋可生出

如果睇唔到可以試去這裡看看~

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-04, 09:21 PM   #197
JACKY
Moderator

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagkeijackyhk
想問咩價位, 想入返盒

舊 09-23-04, 09:29 PM   #198
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
見到灣仔188 $300 唷~
頭先有衝動想買.....

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-04, 10:13 AM   #199
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
比卡超(男)帶有電器球生比卡超種族的都有~~~

舊 09-26-04, 12:38 PM   #200
石光

邊度拎?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[機種未定]Pokemon系列最新作發表預定!(係GBA Pokemon Emerald?!) 神祕人1號 手提遊戲機討論版 16 06-28-04 07:21 PM
[GBA]POKEMON LG/FR メソウサ 手提遊戲機討論版 3 06-26-04 12:22 PM
[GBA]POKEMON 將推出 GBA 版卡通 neo2046 手提遊戲機討論版 9 06-18-04 09:08 PM

現在的時間是 10:21 PM

手機版 | APP版