Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
草薙さん 10:23 AM 04-16-12
時間+(有限)金錢 = Gundam SEED Battle Destiny ?
DMRevolution 10:29 AM 04-16-12
作者: 草薙さん:
時間+(有限)金錢 = Gundam SEED Battle Destiny ?
(最快的)時間+(有限)金錢
NetNetBoy 11:31 AM 04-16-12
1.67只供 日服?

我 港服上Store買野都唔使update ke...
也沒勇氣按 系統更新button...
龍寶寶 05:28 PM 04-16-12
作者: NetNetBoy:
1.67只供 日服?

我 港服上Store買野都唔使update ke...
也沒勇氣按 系統更新button...
預備買多部PSV去玩日服,港服真係無咩野玩,所以好耐無玩過依家部PSV
irismong 05:30 PM 04-16-12
作者: 龍寶寶:
預備買多部PSV去玩日服,港服真係無咩野玩,所以好耐無玩過依家部PSV
+1
無開過部機好耐好耐好耐
DMRevolution 05:42 PM 04-16-12
仍然用緊跟機個張4g卡....
不過打算之後入多部日版...好多野都.....
J+1 05:59 PM 04-16-12
港服冇野就轉卡啦。。。
由手機版發出
龍寶寶 06:20 PM 04-16-12
作者: J+1:
港服冇野就轉卡啦。。。
由手機版發出
作者: kamkw:
駛唔駛買多部咁誇......
點解要咁做?

返工已經令我好攰,所以已經無咩精神可以不停[主機格式化]地轉來轉去
kamkw 06:26 PM 04-16-12
返工已經令我好攰,所以已經無咩精神可以不停[主機格式化]地轉來轉去
直情放棄hk psn啦
除左d野平d之外, 真係冇咩好處

返回主題版面