Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-17-18, 05:53 PM   #1101
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 1pi 查看文章
睇相黎計,雖然唔係最頂級既表現,但係都算唔錯 7-8 / 10 分
估唔到咁快截訂
老老豆豆,我雖然訂晒2隻,不過講真2隻都完全唔似GAME 入面個3D 模組...走走地樣
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-18, 06:55 PM   #1102
1pi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
引用:
作者: fortel 查看文章
老老豆豆,我雖然訂晒2隻,不過講真2隻都完全唔似GAME 入面個3D 模組...走走地樣
Yes, I agree with you.
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-18, 07:18 PM   #1103
RPG之鬼
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
老老實實,我鍾意光多過焰(未爆機)

公仔呢,睇相黎計,我都係鍾意光多過焰
不過,如果依家未截訂,我會最少各買一隻。
截晒喇
兩隻都訂咗,到貨貼圖

舊 10-17-18, 07:20 PM   #1104
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
FIGURE嘅嘢面相真係唔能期望過高
微笑廠出嘅己經算係咁,有啲廠出到成日要問「小姐你邊位」,走樣走到認唔到
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-18, 08:41 PM   #1105
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
岩岩先開始XB2既二周目new game+

上兩星期見過友人開___器開XBX, ___器內texture轉4k render+60fps, 好多野都好細緻
依家望xb2 dock mode 唔少時間動態解像低到720p都無都仲要慢動作真係好淚目
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-18, 09:31 PM   #1106
HM

註冊日期: May 2007
https://www.youtube.com/watch?v=4sOO94uayPQ

最後大絕
睇片算
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-18, 09:58 PM   #1107
1pi

引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
截晒喇
兩隻都訂咗,到貨貼圖
可惡拖出去斬
舊 10-18-18, 12:32 AM   #1108
HM

引用:
作者: HM 查看文章
...
KOS-MOS事件出現既アステル點睇都係影射緊紫苑啊,到底XS和XB世界有咩關係呢?
而T-elos事件中KOS-MOS同T-elos露骨地表現對對方既反感同厭惡,就算同一陣線呢兩人既關係都無變...
舊 10-18-18, 08:15 AM   #1109
fortel
Game Master

引用:
...
KOS-MOS事件出現既アステル點睇都係影射緊紫苑啊,到底XS和XB世界有咩關係呢?
而T-elos事件中KOS-MOS同T-elos露骨地表現對對方既反感同厭惡,就算同一陣線呢兩人既關係都無變...
CROSS OVER關系

個DLC任個BOSS都算係有挑戰性,頂佢個肺點知係一次性
舊 10-20-18, 01:22 PM   #1110
高級嘍囉
Crazy Gamer

3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
XBX壽屋模型再版。
https://www.1999.co.jp/10377656
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-18, 06:41 PM   #1111
1pi

XB2終於都爆機
我覺得個結局麻麻地
隱藏
炸死完,搞死而復生,好膠,轉用遙遠控制,淋少啲狗血,個故事重正。
重要一分為二,玩3P,稱讚意味

KOS-MOS難抽到爆
舊 10-27-18, 07:46 PM   #1112
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
XB2終於都爆機
我覺得個結局麻麻地
隱藏
炸死完,搞死而復生,好膠,轉用遙遠控制,淋少啲狗血,個故事重正。

KOS-MOS難抽到爆

kos-mos晨早抽到.. 算好彩

ending覺得反而唔差
可能一路嘅流程都唔算好..

點都無得同XB1比㗎啦
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-18, 10:12 PM   #1113
1pi

引用:
作者: aquarius 查看文章

點都無得同XB1比㗎啦
KOS-MOS 睇黎都係入二週目去抽算。
結局其實改少少會好過依家,
隱藏改善結局
只要改造成 光入駕駛倉搞遙控引爆,從來無炸死過,之後大伙們一齊平安落去就ok。依家淋咁多狗血之後,又即刻復活,真係好膠好唔感動。唯一只可以說是3P GJ

隱藏流程
流程一般啦,教皇突然變怪獸彈出黎,真係O咗嘴。恐懼面幻想劇情又有少少多舊魚。劫波吹到咁大,原來又係片佢兩野,隻滅就俾人打出黎打死咗。
舊 10-27-18, 10:14 PM   #1114
GOGamer
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2016
引用:

點都無得同XB1比㗎啦
+1
KosMos好早出左, 最後係八重切
呢個手游式抽劍系統真係......
GOGamer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-18, 11:40 AM   #1115
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
XB2終於都爆機
我覺得個結局麻麻地
隱藏

KOS-MOS難抽到爆
抽神劍, 不要用史詩...要用普通和希有...
因為少一堆4星...
我抽KOS-MOS和八重切都係用普通出...
如果有online service就不斷load save就沒問題啦...

引用:

點都無得同XB1比㗎啦

結局
之前有人解讀過係因為gate失效, 神比返光焰兩人重生....從此失去做天之聖盃的能力...其實簡單d就係bbq結局...
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-18, 08:11 PM   #1116
1pi

引用:
作者: charcsc2000 查看文章
抽神劍, 不要用史詩...要用普通和希有...
因為少一堆4星...
我抽KOS-MOS和八重切都係用普通出...
如果有online service就不斷load save就沒問題啦...

結局
之前有人解讀過係因為gate失效, 神比返光焰兩人重生....從此失去做天之聖盃的能力...其實簡單d就係bbq結局...
無開付費會藉,暫時都唔會開。普通同稀有核心,邊度有得直接買?

依個結局嘅解讀靠唔住。

另外其實,最後結局嗰嘴形係米講緊「我愛你」,有冇其他可能性
舊 10-31-18, 11:44 AM   #1117
charcsc2000
J神哥

引用:
無開付費會藉,暫時都唔會開。普通同稀有核心,邊度有得直接買?

依個結局嘅解讀靠唔住。

另外其實,最後結局嗰嘴形係米講緊「我愛你」,有冇其他可能性

付費會藉有7日免費的, 呢7日足夠你抽完所有神劍..
解讀呢d野好個人...高橋都講過個結局係bbq ending...佢係後改上去....
正常係光焰不會回來的, 只係不想不悲傷...怕比人炎上...

最後個結局嗰嘴形明顯就係講緊....「我回來了」....

普通同稀有核心---好似沒得買....
求其搵隻精英怪不斷用劍主連擊就超多...
基本上不用一小時就儲夠99普通同稀有核心...
我係打lv75隻蝙蝠"食蛙的史尼克"儲....
抱住非洲人心態好快就儲齊....

此篇文章於 10-31-18 11:47 AM 被 charcsc2000 編輯。
舊 10-31-18, 11:55 AM   #1118
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
我情願要bad end
成日大團圓好悶

只有bad end先會更印象心刻
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-18, 12:00 PM   #1119
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: 野良猫 查看文章
我情願要bad end
成日大團圓好悶

總會有人不認同...
而且黃金國已經算係bad end...如果本傳又bad end...
真係會好灰...

樂園已經沒左...人類要靠自己....
神gate比返兩條女主角等佢開枝散葉...
其實好合情合理...
舊 10-31-18, 01:31 PM   #1120
fortel
Game Master

引用:
2周目可以用EXP買

引用:
作者: 野良猫 查看文章
我情願要bad end
成日大團圓好悶

本身個流程似BAD END,而家見街呢個ENDING反而似隱藏ENDING

btw 唔死人點做神作 死得越多越神

陷家產死Q晒就變神作
舊 10-31-18, 02:12 PM   #1121
longlung
Junior Member

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDinteroy
XBox Live Gamertaginteroy
Angry

引用:
2周目可以用EXP買

本身個流程似BAD END,而家見街呢個ENDING反而似隱藏ENDING

btw 唔死人點做神作 死得越多越神

陷家產死Q晒就變神作
唔是一定要死先是BAD END.....
我最心刻既ENDING是人中0木村實認唔到真島
真島個背影真是傷心到喊出黎.....
依個ENDING都算是近幾年打機最深刻
當然極2補完左個遺憾
longlung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-18, 02:16 PM   #1122
HM

引用:
解讀呢d野好個人...高橋都講過個結局係bbq ending...佢係後改上去....
正常係光焰不會回來的, 只係不想不悲傷...怕比人炎上...

最好既END法係焰光同滅同歸於盡,然後將雷克斯拋番落地
雷克斯只有揀妮亞做備胎
好過而家三個老婆
舊 10-31-18, 02:30 PM   #1123
MultiPASS
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
雷克斯只有揀妮亞做備胎
好過而家三個老婆
其實分配得好都ok嘅,例如:
光响廳堂,
焰响廚房,
妮亞...貼身保鏢(丫環)。
MultiPASS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-18, 02:43 PM   #1124
charcsc2000
J神哥

引用:
雷克斯只有揀妮亞做備胎
好過而家三個老婆
其實滅都搞笑啦...
身為最終boss一d都唔勁...
之前仲講到永劫勁到飛咁..
後尾發覺應該係用來刷sp....

其實個gate一關, 正常焰光就會死...所以我先覺得係神給雷克斯最後的禮物...

另外女邊有人嫌少....
只係你覺得妮亞做人小三好可惜者....
舊 10-31-18, 03:14 PM   #1125
1pi

引用:

試用過7日,咪要俾錢

極速返生,咪變咗做膠ending囉雖然三人行好評
我情願佢,遙遠引爆劫波,全員一齊平安降落咁完。

「我回來了」、「我愛你」、「XXX」......

隻蝙蝠係咩位置?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Super Mario Odyssey|支援繁體中文︱發售中 MO 電視遊戲討論版 388 04-11-23 07:10 AM
[NS] いっしょにチョキッと スニッパーズ Snipperclips《你裁我剪》|支援繁體中文 MO 電視遊戲討論版 40 11-13-17 12:08 AM
賣日版 New 3DS Xenoblade golan 買賣專區 0 09-14-15 10:43 PM
[Wii] Xenoblade ゼノブレイド neo 電視遊戲討論版 487 12-20-14 11:13 AM
收WII舊GAME (XENOBLADE) Sheva 買賣專區 5 08-03-13 12:30 AM

現在的時間是 12:13 AM

手機版 | APP版