Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-03-18, 12:18 AM   #11776
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: ShinDou 查看文章
1話等反擊就冇人打我 @@ 要清十珠 @@

清完珠1637排140 @@

岩岩RARE偽馬沙出左彩COIN,見佢成7千萬血,可能今次改左隻RARE愈勁愈易跌好野﹖
暫時偽馬沙未有報告唔係彩coin
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-18, 05:40 AM   #11777
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
lv11以上唔識排陣, 沒combo打得70萬左右...
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-18, 11:25 PM   #11778
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
今日唔知點解完全冇高分人主動打我,低分都少人打,搞到冇咩點反擊到,清完珠1723排86 @@
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-18, 06:26 AM   #11779
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
沒電神沒YF29, 個個放滿突號好難拆, 完全唔想打PVP
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-18, 09:13 AM   #11780
ShinDou

純白呢﹖你唔係有盾筆咩﹖盾筆開奇襲俾純白掃應該秒到﹖
舊 02-04-18, 09:21 AM   #11781
Crazy Gamer

引用:
純白呢﹖你唔係有盾筆咩﹖盾筆開奇襲俾純白掃應該秒到﹖
號前放盾杯已經唔得
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-18, 09:25 AM   #11782
ShinDou

唔怪得而家成街盾筆放號前面,不過呢D陣淨係防到純白咋喎,某程度上仲易打過盾筆BUFF其他MAP砲 @@
舊 02-04-18, 07:25 PM   #11783
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
LVL 13總算完場前半個鐘斬殺.....最後呢三隻都係磨半日先磨死.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-18, 10:42 PM   #11784
ShinDou

爆左次EN5水而家1761排120,應該安全掛﹖不過上左千7打D高分人係咁輸

點解千7同千7 1百內D報酬1樣﹖

EX飛中左拳大人西蒙,見有貫特大,但唔係大器,係咪冇用﹖打唔到精26B﹖

此篇文章於 02-04-18 11:00 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-04-18, 11:10 PM   #11785
Crazy Gamer

引用:
爆左次EN5水而家1761排120,應該安全掛﹖不過上左千7打D高分人係咁輸

點解千7同千7 1百內D報酬1樣﹖

EX飛中左拳大人西蒙,見有貫特大,但唔係大器,係咪冇用﹖打唔到精26B﹖
ark天元?
打唔到26B
舊 02-04-18, 11:11 PM   #11786
ShinDou

係呀,1定要大器而且有貫特大仲要有好多隻先過到﹖
舊 02-04-18, 11:22 PM   #11787
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

方舟唔得...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-04-18, 11:24 PM   #11788
Crazy Gamer

引用:
係呀,1定要大器而且有貫特大仲要有好多隻先過到﹖
ARK必殺冇時停, 都係幫打嗰隻
舊 02-04-18, 11:30 PM   #11789
ShinDou

時停我有射豹馬,但1隻大器貫特大都冇 @@
舊 02-05-18, 12:19 AM   #11790
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
以前第3wave我用大器拳天元2次鼓舞+1次共嗚3次cri必過,招必2下加埋大約5萬5左右
試下咁砌啦,leader pp射新少年(鼓舞),pp射對魔忍(鼓舞),13號(魂),拳天元(勇氣),豹馬(熱血),老馬修(共嗚)
對魔忍13號拳天元豹馬4個都裝cri倍率up support

第1wave 對魔忍疊完攻之後,13號拳天元開精神普攻打爆佢
第2wave 睇位豹馬出必
第3wavw 13號拳天元是但推一部去死,唔推出去死個部收入艦以免派錯珠
疊精神出3次必,祈禱爆擊
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-18, 12:44 AM   #11791
Crazy Gamer

2wave扣豹馬血30%以下開技加爆率
舊 02-05-18, 12:25 PM   #11792
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
減左時間???得番1/3

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-18, 05:41 PM   #11793
J+1
望過黎呀!!!!!!

7個字?

由手機版發出

此篇文章於 02-05-18 05:43 PM 被 J+1 編輯。
舊 02-05-18, 08:15 PM   #11794
ShinDou

咁早冇人鬥雞,清晒珠1410排33等反擊再試陣先 XD
舊 02-06-18, 03:12 PM   #11795
J+1
望過黎呀!!!!!!

19號生放送

由手機版發出
舊 02-06-18, 03:21 PM   #11796
ShinDou

原來而家賣到19ss喎,仲有8同十既限凸未換,應該換埋先等佢reset?

今個月咁早生放送既?又派40石?之前射錯legend搞到少左30石,而家得60石,不過如果又爬山真係唔想爬,應該安心等new comer好過

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 02-06-18, 06:55 PM   #11797
ShinDou

清完珠1505排19 @@ 太早又係冇人鬥 @@
舊 02-06-18, 09:55 PM   #11798
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
爬山跌死後補返比我?竟然1石中照傭兵,不過完全唔知點用,唔會突了。。。
講開呢幾個月既new comer真係值得抽,仲好好用,後悔冇抽盾筆。。。反而爬山既冇得幾多隻可以長用。。。佢d勁野都係放nc或者好似白nu咁抽?

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-18, 10:21 PM   #11799
ShinDou

而家最耐歷史既DESTROY都有D用,GB我都仲用緊,NEW COMER其實都係新既有用,舊果D好多已經唔係好見啦

大叔要用既話係用3珠果招,佢普攻CRI帶直擊又補30%血算勁,殺人又BUFF勁多,又唔中燒疾同減行動,又可以擋兩次致死

其實盾筆而家已經變到係攻人有用,守既話你秒唔到人隻號既話,人地就1野秒盾筆,已經拆左你半個守陣

此篇文章於 02-06-18 10:25 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-06-18, 10:45 PM   #11800
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

第n次5萬4中結晶uc....突2.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 10:50 AM

手機版 | APP版