Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
收藏品討論版>特攝 大人向玩具 - DX玩具 - 其他種類玩具
愚零鬥武多 12:01 PM 09-30-13
作者: 魔璃:
雖然550好平, 不過我想信方丈仲可以再平d
一定係死貨... 香港唔多人鐘意...
不過550應已經蝕住賣...
---
不過manual有講 MMZ-03 (變做弩), 都係可以用MMZ-01合體... 十分期待.
非公認有望第三季.
J.kidd 12:46 PM 09-30-13
作者: 愚零鬥武多:
---
不過manual有講 MMZ-03 (變做弩), 都係可以用MMZ-01合體... 十分期待.
非公認有望第三季.
老實講, 第二季已經好頹
走左日南響子之後兩個女角都路人化晒
愚零鬥武多 01:05 PM 09-30-13
作者: J.kidd:
老實講, 第二季已經好頹
走左日南響子之後兩個女角都路人化晒
這一套感覺仍然喜歡, 如果唔係都唔會繼續買.
如最初"變公認", "強化", "非公認巨人"等等都感覺唔錯.
不過第2季個ending (打太空) 真係差d.
J.kidd 02:58 PM 09-30-13
這一套感覺仍然喜歡, 如果唔係都唔會繼續買.
如最初"變公認", "強化", "非公認巨人"等等都感覺唔錯.
不過第2季個ending (打太空) 真係差d.
我鐘意第一季多好多
第二季成班人都廢晒, 係魔王個設計幾得意咁
愚零鬥武多 01:15 PM 10-02-13
作者: 魔璃:
我相信返價既冇蝕, 即系日本仲更加平
ICIC, 都arm ge, ... 不過這個價已經好好.

另見MMZ-00 同 MMZ-01都好平, 可以真正儲齊TV中一SET
MMZ-00 - 2pcs
MMZ-01 - 3pcs
MMZ-02 - 1pcs

作者: J.kidd:
我鐘意第一季多好多
第二季成班人都廢晒, 係魔王個設計幾得意咁
第一季個衝擊係大好多, 個劇種之前完全係冇.
魔璃 02:01 PM 09-30-13
---
非公認有望第三季.
我相信返價既冇蝕, 即系日本仲更加平

返回主題版面