Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 07-23-13, 11:48 PM   #51
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
當展覽正式開始後,會用圍欄將模型圍起 --->

圍欄............照片中人係邊度人黎架
唔係又蝗蟲嘛?

d食蕉真係廢到....

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-13, 11:59 PM   #52
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: KIM 查看文章
GOUF 幾時到達~~~
你行去企喺度就夠晒啦\/

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 12:04 AM   #53
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
你行去企喺度就夠晒啦\/
點都要帶盾和鞭

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 12:09 AM   #54
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
作者: mikemike 查看文章
點都要帶盾和鞭
居然唔係飛機

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 01:11 AM   #55
BeanZzZz
Crazy Gamer
堅推中一入

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 風音 查看文章
居然唔係飛機
乜唔係騎量產型坦克咩

『為什麼一定要是那片土地才叫做中國?但那片土地上的中國根本就不是中國。』
BeanZzZz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 09:32 AM   #56
kyu
God of Gamer
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
http://hk.apple.nextmedia.com/supple...30724/18346024

男生圍:巨高達型襲港 揸槍拎盾

蘋果日報介紹,除左展覽外,真係又有限量品吸GUNDAM FANS水

另外,果幾位COSPLAY算啦,出SEED角色踩UC0079場。
前日畀人影相貼埋FACEBOOK,已經由前晚一直畀人鬧……

此篇文章於 07-24-13 09:35 AM 被 kyu 編輯。
kyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 09:44 AM   #57
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
唔通叫佢哋化個黑裝扮娜娜咩
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 09:54 AM   #58
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
今朝高達果邊圍左鐵馬~
紅彗星果邊直情封左路~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363

此篇文章於 07-24-13 11:18 AM 被 Busconcamp 編輯。
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 10:35 AM   #59
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Hitomi 查看文章
當展覽正式開始後,會用圍欄將模型圍起 --->

圍欄............照片中人係邊度人黎架
唔係又蝗蟲嘛?

d食蕉真係廢到....
呢個世界有樣嘢叫自律
爬上去個尐叫賤種

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 10:36 AM   #60
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: J+1 查看文章
由手機版發出
唔娜娜,咁79都有其他女角JE

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 10:42 AM   #61
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
點會係娜娜
係都紫色老太婆行先啦下

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 10:59 AM   #62
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
成蟲:中國人是要管的?
由手機版發出
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 11:50 AM   #63
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
做乜幫條賤種張相打格

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 12:11 PM   #64
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: mikemike 查看文章
呢個世界有樣嘢叫自律
爬上去個尐叫賤種
呢度係香港...:(

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 12:16 PM   #65
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
時代廣場Gundam Docks at Hong Kong 露天廣場燈光試演

RX78篇
http://youtu.be/fu6TrSWUpjQ
引用:
Zaku-II篇
http://youtu.be/sDTZqs9Pdt0
引用:
好流

但有半秒感覺似台場DiverCity feel
又係隻高達隔離有電視

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 12:37 PM   #66
kyu
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
引用:
由手機版發出
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
唔娜娜,咁79都有其他女角JE
引用:
作者: 廢人 查看文章
點會係娜娜
係都紫色老太婆行先啦下
仲有美美、馬茜、馬少尉……
當然出男角阿寶、馬沙、林友德實冇事。

不過其實著SHOW GIRL版地球連邦、自護軍服都得

舊 07-24-13, 12:58 PM   #67
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
吉崎觀音版

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 03:18 PM   #68
knight-philip
カガミ

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: kyu 查看文章
仲有美美、馬茜、馬少尉……
當然出男角阿寶、馬沙、林友德實冇事。

不過其實著SHOW GIRL版地球連邦、自護軍服都得
基本上一年戰爭時期的話都沒有人話的吧
gundam戰記LOST WAR CHRONICLE
BD
08小隊
獨眼gundam
IGLOO
還有一大堆吧~

甚至可以蘿莉版哈曼

舊 07-24-13, 03:27 PM   #69
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
瀬乃宮あき穂

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 03:31 PM   #70
J+1
望過黎呀!!!!!!

放幾部戰場之絆引人落坑仲好
我怕好多人唔知有呢隻街機
由手機版發出
舊 07-24-13, 03:46 PM   #71
knight-philip
カガミ

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
瀬乃宮あき穂
「ウチの夢は…ロボットになることです!」
「えっ」

舊 07-24-13, 03:49 PM   #72
B..
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code3497 0569 5211
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
時代廣場Gundam Docks at Hong Kong 露天廣場燈光試演

RX78篇

Zaku-II篇

好流

但有半秒感覺似台場DiverCity feel
又係隻高達隔離有電視
後面部電視個旁白同定格點解咁
B.. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 05:32 PM   #73
Eking

註冊日期: Feb 2006
冇鐵球真係......

舊 07-24-13, 06:15 PM   #74
J+1
望過黎呀!!!!!!

係都haro 啦
由手機版發出
舊 07-24-13, 06:41 PM   #75
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
引用:
放幾部戰場之絆引人落坑仲好
我怕好多人唔知有呢隻街機
由手機版發出
應該冇乜人記得有依部機
當年玩得好盡,成日同班fd壓勝,QC loop、跳狙都學晒

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
CGI course in Hong Kong Anson225 學術文化綜合研討區 4 10-18-12 09:25 PM
You are clicking for HONG KONG IamO ~清談館~ 26 06-21-07 09:37 AM
Hong Kong Park KKH 照相館 44 11-07-06 11:48 PM
Hong Kong Park funfun 照相館 1 04-06-06 09:32 PM
MAKE IN HONG KONG同MADE IN HONG KONG係咪唔同意思? RPG之鬼 學術文化綜合研討區 5 02-19-06 09:44 PM

現在的時間是 01:13 PM

手機版 | APP版