Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-27-16, 10:46 PM   #1
ycyleo
Game Master

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDycyleo07
XBox Live Gamertagycyleo
唉,睇黎香港真係要會場訂
但呢幾日收到消息星期五公司應該大把野
真係唔知請唔請到假....

直播網(有同我打EXVS隨時入鏡,請注意):
http://zh-tw.twitch.tv/ycyleo
ycyleo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-16, 10:50 PM   #2
redcreature
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: ycyleo 查看文章
唉,睇黎香港真係要會場訂
但呢幾日收到消息星期五公司應該大把野
真係唔知請唔請到假....
C, Hing, 請問点解估會場訂? 我都煩緊因公司忙緊...
redcreature 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-16, 10:54 PM   #3
ycyleo
Game Master

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDycyleo07
XBox Live Gamertagycyleo
引用:
作者: redcreature 查看文章
C, Hing, 請問点解估會場訂? 我都煩緊因公司忙緊...
你上面唔係問左人拎支那sony 報道
入面咪講有CJ展台預訂
咁我都似估應該香港都一樣咁之麻

直播網(有同我打EXVS隨時入鏡,請注意):
http://zh-tw.twitch.tv/ycyleo
ycyleo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-16, 10:59 PM   #4
redcreature
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2007
因只差一日, 我估不會所有配額都在即場, 因我正衡量通頂或是多等一日去藍店訂....
redcreature 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
SONY HMZ T3 3D 頭戴式顯示器 nds 買賣專區 0 09-05-16 12:38 PM
[ETC] PlayStation 4 in 3D 神祕人1號 電視遊戲討論版 33 01-15-09 01:19 AM
[爆笑] PlayStation 9 nakakula 電視遊戲討論版 18 05-27-06 12:41 AM
Want Fix the playstation........ Orage 電視遊戲討論版 0 03-22-05 09:12 PM

現在的時間是 01:24 PM

手機版 | APP版