Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 41 - CLOSED
HEAD_HUNTER 03:46 PM 04-03-17
作者: Penny仔:
再加埋大學收錢單野令佢籃球生涯留下污點
我諗佢要等多十年先有機會入HOF
同我諗既一樣,
佢都有機入HOF既,但唔會甘快囉
HEAD_HUNTER 03:51 PM 04-03-17
唔知點解硬係冇人黎...
就咁睇佢又唔係差既老闆
但就算champ 果年, 佢都係執埋一堆好用既棄將先贏到
其實唔係差,但同以前Nash、Finley、Drik果啲年代比孤寒左好多,
外媒就傳過話佢身家縮水所以使錢都使得好小心。

攞champ果年點同,佢執果堆棄將係「唔算最好用但依然值得用」先嬴到,
而家執果啲係「睇落好用但無人敢用」式既資源回收
okabe 03:56 PM 04-03-17
應該有下季既, 今季佢keep 得OK

另外rose 傷半月板提早收工
其實佢今次個傷又唔係真係太嚴重
問題只係佢下季應該去邊隊...

其實球員受傷, 除左自身打法之外
球隊保養都好重要
呢方面NYK其實都係麻麻地
我都想知下季rose仲會有咩隊會想簽佢....
季季都傷一大輪,真係去太陽搵神醫先掂
Sar8 05:51 PM 04-03-17
作者: sunnypigdog:
勇士好似調整得唔錯
火箭>馬刺>火箭>巫師, 四隊強隊都贏到, 而且表現唔差
Livingston 同McGee真係好好用, West都上返好多力, 季初個陣真係唔太work, 而家防守上仲係差d, 但起碼進攻打好左
有時個拆你屋拋到鬼咁高係得mcgee先接到

但感覺playoff入到去會打點原形
sunnypigdog 02:07 PM 04-05-17
再加埋大學收錢單野令佢籃球生涯留下污點
我諗佢要等多十年先有機會入HOF
大學收錢單野
完全唔知有呢件事
Sar8 02:34 PM 04-05-17
咖哩哥又開始玩野
阿聰 03:46 PM 04-05-17
作者: okabe:
我都想知下季rose仲會有咩隊會想簽佢....
季季都傷一大輪,真係去太陽搵神醫先掂
我係ROSE FANS,下季真係分分鐘冇班落⋯⋯

另,西書平OSCAR ROBERTSON三雙記錄。
Penny仔 07:13 PM 04-05-17
大學收錢單野
完全唔知有呢件事
簡單黎講就係Webber大學時期收左人差唔多30萬(?)so call零用錢咁囉
NCAA係學界賽事,收錢就梗係唔容許
結果當年名震天下Fab Five的戰績,需要全數除名
不過呢件事03年(?)被揭發果陣, Webber否認之餘仲涉及作偽證(好似係)
Penny仔 07:21 PM 04-05-17
作者: 阿聰:
我係ROSE FANS,下季真係分分鐘冇班落⋯⋯

另,西書平OSCAR ROBERTSON三雙記錄。
唔會冇班落既
不過佢咁緊張個仔,又唔想周圍搬的話(今季已經有離隊出走前科)
咁選擇就真係唔多

Westbrook個MVP應該再穩陣D
佢要破紀錄應該不成問題
阿聰 07:39 PM 04-05-17
唔會冇班落既

不過佢咁緊張個仔,又唔想周圍搬的話(今季已經有離隊出走前科)

咁選擇就真係唔多

Westbrook個MVP應該再穩陣D

佢要破紀錄應該不成問題
如果要有班落,首先就係要減人工,
呢一點係公牛換走Rose嘅原因:唔會提供大額合約。
就算有球隊肯要,都應該會被壓價(傷病問題)。

WB0個MVP應該好穩了,加上公牛送TJ22同DM3,
雷霆個陣容係變得更加好,多一個正選同一個替補三分射手。

Sent from my iPhone using Gaforum
Shadow 神 10:05 PM 04-05-17
Nets 有 J.Lin 同無真係好似差好遠 ...
如果佢無傷可能有機會爭入 PO?!

Rose 真係難搞 ... 無乜邊隊缺 PG ...
佢又想贏 ...
sunnypigdog 09:16 AM 04-06-17
作者: Shadow 神:

佢又想贏 ...
馬刺, 搵佢取代PARKER
Penny仔 09:40 AM 04-06-17
作者: Shadow 神:

佢又想贏 ...
黃蜂冇左豪仔, 今季即刻入唔到playoff
豪仔呢D正宗實而不華, 而且每季Keep住進步
HenryAbyss 10:18 AM 04-06-17
黃蜂冇左豪仔, 今季即刻入唔到playoff
豪仔呢D正宗實而不華, 而且每季Keep住進步
睇住佢d外投不斷進步,今季睇highlight仲連tough shot都有
真心佩服
Penny仔 10:30 AM 04-06-17
呀......Westbrook 爭一個板

另外老詹要贏的話, 東岸邊有球隊挑戰到佢?
sunnypigdog 10:56 AM 04-06-17
呀......Westbrook 爭一個板

另外老詹要贏的話, 東岸邊有球隊挑戰到佢?
一上返力真係無對手
sunnypigdog 11:36 AM 04-06-17
湖人贏左馬刺
Penny仔 12:53 PM 04-06-17
湖人贏左馬刺
馬刺幾個主力都係象徵式打左一陣
勇士今日贏波已確保首名

餘下賽事馬刺應該會輪休啦
勇士剩返3場可以試用一下KD
Sar8 02:18 PM 04-06-17
星期日KD會出
sunnypigdog 03:33 PM 04-06-17
希望轉返去有KD Mode唔會有太長適應期
阿聰 09:59 AM 04-07-17
馬刺, 搵佢取代PARKER
唔好講笑,PARKER仲係好勁。
搖搖 11:55 AM 04-08-17
單季場均大三元達陣,但係仲未破單季最多大三元

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Penny仔 08:25 PM 04-08-17
作者: 搖搖:
單季場均大三元達陣,但係仲未破單季最多大三元

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
最後有刷數據嫌疑
其實佢照平時咁打咪得....太刻意反而唔好
搖搖 12:57 AM 04-09-17
最後有刷數據嫌疑

其實佢照平時咁打咪得....太刻意反而唔好

尼場真係太明顯,空檔唔射照傳...
太陽又明玩野唔守你等你無得刷助攻

不過仲有3場機會既

搖搖 07:54 AM 04-10-17
Westbrook50分大三元 終於破紀錄
拓荒者第八應該穩陣

第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32  ... 最後

返回主題版面