Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-30-11, 09:59 AM   #351
Dick
Insane Gamer
最強的二打六

註冊日期: Apr 2005
Nintendo Switch IDSW-0587-5068-6015
3DS Friend Code4897 7389 7987
PSN  IDTwofightsix
引用:
作者: bomber 查看文章
請問宜家價格如何?
等佢跌價中
Yen 升破10算,贏左個價輸左兌換率,可能仲會貴左......

唔通真係無game 可玩? 我手上所有game 都賣晒出去喇......
Dick 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-11, 09:18 PM   #352
EZ-8-HWC
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
有冇人知メジオラ高原遺跡入口3要點先可以解?

舊 08-11-11, 03:11 PM   #353
文香四豆
Senior Gamer
破壞氣氛程度的能力

註冊日期: Jul 2008
3DS Friend Code4725 7902 4820
PSN  IDAYAKA816
渣船卡左上岸
有冇方法可以落翻海
文香四豆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-11, 10:55 PM   #355
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: EZ-8-HWC 查看文章
有冇人知メジオラ高原遺跡入口3要點先可以解?
識飛未?? 果兩個箱幾講技巧
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-11, 11:24 PM   #356
EZ-8-HWC
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: JMi 查看文章
識飛未?? 果兩個箱幾講技巧
一週目打到最後迷宮架啦
好似係打完隻野之後先去,點之佢話壞咗
我只係想知個機關點先復活啫

舊 08-22-11, 11:18 AM   #357
JMi

引用:
作者: EZ-8-HWC 查看文章
一週目打到最後迷宮架啦
好似係打完隻野之後先去,點之佢話壞咗
我只係想知個機關點先復活啫
唔係大地圖飛
係噴火隻野識飛喎
3 無記錯係左右兩邊有野... 唔係解
舊 08-23-11, 02:19 PM   #358
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
會唔會出美版呢?
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-11, 01:16 AM   #359
Netnet
Game Master

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: yuhchan5 查看文章
會唔會出美版呢?
有美版

http://www.joystiq.com/2011/04/27/ta...ica-this-fall/

NP: Tales of the Abyss 3DS coming to North America this fall

http://worthplaying.com/article/2011/8/31/news/83115/

Tales of the Abyss tells the story of Luke fon Fabre, sole heir to a family of aristocrats, as he is suddenly thrust into the outside world on an epic adventure. Naïve and spoiled by years of isolation, Luke struggles to learn of friendship, sacrifice, duty and of choice. With the fates of many in his hands, Luke's actions could ultimately save the world or bring about its very destruction.

此篇文章於 09-03-11 01:19 AM 被 Netnet 編輯。
Netnet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-11, 09:18 PM   #360
ゆり

註冊日期: Nov 2004
痴線

全新1隻仲貴過全新TOX點買得落手

舊 09-25-11, 09:28 PM   #361
seed2005
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
引用:
作者: ゆり 查看文章
痴線

呢隻我見置樂有 $350
又冇晒?
seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-11, 09:30 PM   #362
ゆり

引用:
作者: seed2005 查看文章
呢隻我見置樂有 $350
又冇晒?

証明我今日黑左2次

舊 09-25-11, 09:34 PM   #363
seed2005
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
引用:

証明我今日黑左2次
長頸鹿後面個間,成間鋪得2隻3ds game
我見佢隻TOA放左係到好耐都賣唔出
seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-11, 09:41 PM   #364
ゆり

引用:
作者: seed2005 查看文章
長頸鹿後面個間,成間鋪得2隻3ds game
我見佢隻TOA放左係到好耐都賣唔出
所以我好邪

舊 09-26-11, 01:37 AM   #365
猩猩~

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code0645 6960 2274
引用:
所以我好邪
早兩日仲見到隻game係度
你真係好黑
猩猩~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-11, 11:35 AM   #366
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
Tales of the Abyss 3DS coming to US for Valentines Day
http://www.vg247.com/2011/10/12/tale...alentines-day/

Namco Bandai’s US arm has announced (via Joysitq) that the 3DS version of Tales of the Abyss will come to America on Valentines Day, February 14. It comes days after NBG Europe confirmed the 3DS version of the PS2 RPG would release here(UK) and in Asian Pacific regions on November 24.

Namco also re-confirmed a 2012 launch for Tales of Graces F on PS3 for both Europe and the US.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-11, 09:32 PM   #367
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
引用:
痴線

咁我寧願買多隻TOA

10周年傑作vs15周年糞作
朝霧 海斗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-11, 09:33 PM   #368
ゆり

引用:
作者: 朝霧 海斗 查看文章
咁我寧願買多隻TOA

tox唔糞

如果tox叫糞既話toi叫咩

舊 10-13-11, 10:05 PM   #369
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
引用:
tox唔糞

如果tox叫糞既話toi叫咩
TOTT是什麼?

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-11, 10:07 PM   #370
ゆり

引用:
作者: bomber 查看文章
TOTT是什麼?
tot又不是主線系列~

舊 11-06-11, 01:17 AM   #371
hahahaaaa

註冊日期: Jan 2007
小弟啱啱入手3DS,請問大家知唔知香港邊度仲有TOA
hahahaaaa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-11, 12:38 PM   #372
ゆり

引用:
作者: hahahaaaa 查看文章
小弟啱啱入手3DS,請問大家知唔知香港邊度仲有TOA
周街都有

舊 11-06-11, 12:46 PM   #373
JMi

引用:
作者: 朝霧 海斗 查看文章
咁我寧願買多隻TOA

你有認真爆過晒兩隻??
我TOA TOX TOV今年都打爆過
TOX係有唔少不足之處
但TOA都唔好得去邊
FOF廢, CC學SKILL即係叫人睇攻略
仲有戰爭物價, 無怪物圖鑑... 唔少低B野
總合來講TOX同TOA差唔多水平
TOX戰鬥節奏爽快D, TOA就SKIT有趣D

TOX真係比咩GAME都唔算好糞, 但一D都唔神咁解
舊 11-06-11, 01:45 PM   #374
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
作者: JMi 查看文章
你有認真爆過晒兩隻??
我TOA TOX TOV今年都打爆過
TOX係有唔少不足之處
但TOA都唔好得去邊
FOF廢, CC學SKILL即係叫人睇攻略
仲有戰爭物價, 無怪物圖鑑... 唔少低B野
總合來講TOX同TOA差唔多水平
TOX戰鬥節奏爽快D, TOA就SKIT有趣D

TOX真係比咩GAME都唔算好糞, 但一D都唔神咁解
FOF明明就好好玩
SET電腦AI再加下畫面自己叫佢放 配合自己招做大個FOF圈放招可以玩到好多花樣
戰爭物價呢樣野完全冇問題WO 點都好過TOX 全世界賣D野一樣
怪物圖鑑在TEAR家中w
故事更加係toa比tox好上很多 最少每位人都有不少戲份
不像tox一堆串場影薄 那位青梅竹馬更加係冇左佢好像對故事都冇影響
tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-11, 02:57 PM   #375
JMi

引用:
作者: tung999 查看文章
FOF明明就好好玩
SET電腦AI再加下畫面自己叫佢放 配合自己招做大個FOF圈放招可以玩到好多花樣
戰爭物價呢樣野完全冇問題WO 點都好過TOX 全世界賣D野一樣
怪物圖鑑在TEAR家中w
故事更加係toa比tox好上很多 最少每位人都有不少戲份
不像tox一堆串場影薄 那位青梅竹馬更加係冇左佢好像對故事都冇影響
TEAR家中係廢到唔恨果個人物圖鑑呀嘛
戰爭物價係無問題, 只係打仗前無乜買裝備之後就覺得麻X煩滴Q晒汗咁
FOF最大問題係要係個圈入面, 個圈係大圈都好細, 唔好講細圈
係可以SET SHORTCUT放, 但AI放係邊係好難控
仲要係非常地可有可無, 完全唔用都輕鬆爆HARD啦

TOX廢既地方唔復述
不過戰鬥系統除左一場迫人出五六次LINK ART之外真係無乜大問題
AI亦都無咁令人吐血

TOA劇本我個人就唔太BUY了, 加上三個女角都萌我唔起...
REIA主線係影薄, 但二三終章到結果都睇到佢心境變化
另外總長同國王爭太遠啦
一個絕對強者要用自己理念去保護世界
一個就自以為是無乜理由就毁滅世界

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 「TALES OF THE ABYSS」スペシャルプライス DVD-BOX発売決定 money 日本動漫畫討論版 537 06-04-23 02:28 AM
[問題] 哪裡有the best版TALES OF THE ABYSS賣 112914 電視遊戲討論版 2 10-08-08 10:30 PM
[PS2] Tales of the Abyss 深淵傳說 攻略心得 vol.2 武藤遊戲 攻略及心得交流區 67 12-03-06 05:03 PM
Tales Of The Abyss 一些cosplay House Cosplay同人MIX討論區 9 01-05-06 09:14 AM
[PS2]Tales of The Abyss [發售中] (予約特典 Tales of Phantom) steve 電視遊戲討論版 386 12-16-05 02:52 PM

現在的時間是 04:27 AM

手機版 | APP版