Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-06-11, 12:13 PM   #326
emoil
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
引用:
作者: JMi 查看文章
如果一手低得過300, 都差唔多
低過300,呢個價先正常啦~
emoil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-11, 12:14 PM   #327
emoil

引用:
作者: GN00508771 查看文章
係時候入番隻....吧-.-?
等多陣先啦, 香港未跌呀~

引用:
作者: yorkyork 查看文章
香港點會咁快崩,
D鋪頭見橫掂唔崩都仲有人買
有的係時間 , 隻 Zelda 我都未入 , 一日唔低過$360 都唔入~

此篇文章於 07-06-11 12:16 PM 被 emoil 編輯。
舊 07-06-11, 12:40 PM   #328
shodanng2
留言太密會比人ban

註冊日期: Feb 2011
3DS Friend Code1891 1135 7643
PSN  IDshodanng
XBox Live Gamertagdanng360
引用:
作者: emoil 查看文章

有的係時間 , 隻 Zelda 我都未入 , 一日唔低過$360 都唔入~
我一出Zelda $279就即入........美版
shodanng2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-11, 12:41 PM   #329
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
引用:
作者: shodanng2 查看文章
不要再說了
好想出美版機

舊 07-06-11, 04:36 PM   #330
emoil

引用:
作者: shodanng2 查看文章
唔岩口味,冇計~
舊 07-06-11, 06:01 PM   #331
蒼森.laio
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code1160 9685 5412
PSN  IDlaio / laiojp
XBox Live Gamertaglaio ccl
引用:
作者: emoil 查看文章

我係怕你過左氣搵唔返一手姐又唔係行,又唔係多貨…

蒼森.laio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-11, 11:10 PM   #332
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
週間販売ランキング 3DS版「テイルズ オブ ジ アビス」は7万4000本。

佢想賣到20萬看來累積計...買得7萬4000本。
好慘

舊 07-06-11, 11:20 PM   #333
JMi
God of Gamer

引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章
週間販売ランキング 3DS版「テイルズ オブ ジ アビス」は7万4000本。

佢想賣到20萬看來累積計...買得7萬4000本。
好慘
十萬都無又可憐左少少
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-11, 04:35 AM   #334
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
引用:
十萬都無又可憐左少少
雖然日本仔的確係愚忠(你睇隻如龍賣到咁多就知)
但呢隻攞明CAP水度有10粒星,所以有D理智嘅人都唔會買

舊 07-07-11, 04:55 AM   #335
JMi

引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
雖然日本仔的確係愚忠(你睇隻如龍賣到咁多就知)
但呢隻攞明CAP水度有10粒星,所以有D理智嘅人都唔會買
top psp都係照dup ps1版, 都無咁慘烈啦
何況toa未移植過...
舊 07-07-11, 08:33 AM   #336
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
top psp都係照dup ps1版, 都無咁慘烈啦
何況toa未移植過...
TOTA係劣化移植
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-11, 11:35 AM   #337
yorkyork

註冊日期: May 2010
我覺得賣得少因為n3ds唔係咁普及
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-11, 11:41 AM   #338
stephen1980
Game Master

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: yorkyork 查看文章
我覺得賣得少因為n3ds唔係咁普及
同一部機同期隻Zelda,又唔見死得禁慘
唔係機問題,係game問題
stephen1980 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-11, 11:49 AM   #339
JMi

引用:
作者: 如月刃 查看文章
TOTA係劣化移植
我就唔會為左靚個少少走去挨load碟地獄喇
舊 07-07-11, 11:50 AM   #340
JMi

引用:
作者: stephen1980 查看文章
同一部機同期隻Zelda,又唔見死得禁慘
唔係機問題,係game問題
咁要同史上第一隻40分比, 乜game都死得啦
舊 07-07-11, 12:04 PM   #341
yorkyork

引用:
咁要同史上第一隻40分比, 乜game都死得啦
zelda任天堂自家遊戲,
佢實賣得多D嫁喎,
睇wii都知第三家遊戲賣得唔多
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-11, 01:00 PM   #342
wsx360
Game Master

註冊日期: May 2005
PSP移植作

TOE
初週74,630

TOD2
初週65,503

TOR
初週44,888

初週65,417
wsx360 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-11, 02:53 PM   #343
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
引用:
作者: wsx360 查看文章
PSP移植作

TOE
初週74,630

TOD2
初週65,503

TOR
初週44,888

初週65,417
咁睇其實7萬都差唔多~

舊 07-07-11, 04:26 PM   #344
mgsyfw
Insane Gamer

PSN  IDmgsyfw
XBox Live Gamertagmgsyfw
有冇人爆左機知主角粒珠仲有冇得保留用到最後?
mgsyfw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-11, 05:15 PM   #345
ヂユレア
Banned

註冊日期: Apr 2010
3DS Friend Code2921 9041 7063
引用:
作者: wsx360 查看文章
PSP移植作

TOE
初週74,630

TOD2
初週65,503

TOR
初週44,888

初週65,417
當堂覺得樓上的留言真係有夠客觀
ヂユレア 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-11, 09:24 PM   #346
orlando_dog
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: 清清清清 查看文章
邊間咁衰
二樓對住電梯那間...

引用:
作者: hell & heaven 查看文章
52X 咁貴
行多幾間格價OK~
引用:
作者: Netnet 查看文章
我去黃金商場寶源 (呢家改名叫金源) 買 3DS,
-del-
感謝兩位~~!!

引用:
作者: 如月刃 查看文章
TOTA係劣化移植
o係3D效果方面冇咩誠意整好d的確係一個問題,
但我唔覺得係劣化...
我就恨左好耐想o係掌機再玩TOA~
咁以而家現有掌機,淨係得3DS可以做到移值咋嘛~
所以我好滿足~

引用:
我就唔會為左靚個少少走去挨load碟地獄喇
同意~我就寧願畫面差少少,玩個唔使點load+帶住o係身可以隨時玩的版本好過...
(同埋本來ps2版本d畫面都唔算好靚啦~)

此篇文章於 07-07-11 09:26 PM 被 orlando_dog 編輯。
orlando_dog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-11, 09:56 PM   #347
JMi

angry

引用:
作者: orlando_dog 查看文章
o係3D效果方面冇咩誠意整好d的確係一個問題,
但我唔覺得係劣化...
我就恨左好耐想o係掌機再玩TOA~
咁以而家現有掌機,淨係得3DS可以做到移值咋嘛~
所以我好滿足~

同意~我就寧願畫面差少少,玩個唔使點load+帶住o係身可以隨時玩的版本好過...
(同埋本來ps2版本d畫面都唔算好靚啦~)
我幾佩服你有心機重打
呢隻TALES我肯定爆二周目齊ITEM就唔會再重打
都差唔多到last boss, 但都仲係無乜感動情節
反而斷髮前主角一反rpg常理仲有趣d

不過我真係對呢個移植版唔滿足
本身PS2無怪物圖鑑已經搞笑, 估唔到3DS版懶到唔補完埋
舊 07-12-11, 12:51 PM   #348
JMi

一周目已爆
hard去到中後已經無乜難度
之後兩次打根暗妹都無咁屈了
係打last boss佢招judgement ok屈, 後面中得都即死

睇攻略打埋d sub-event先開二周目了
舊 07-30-11, 12:06 AM   #349
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
請問宜家價格如何?
等佢跌價中

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape

此篇文章於 07-30-11 12:16 AM 被 bomber 編輯。
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-11, 06:32 AM   #350
Netnet
Game Master

Tales of the Abyss screenshots

http://nintendoeverything.com/70665/

Netnet 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 「TALES OF THE ABYSS」スペシャルプライス DVD-BOX発売決定 money 日本動漫畫討論版 537 06-04-23 02:28 AM
[問題] 哪裡有the best版TALES OF THE ABYSS賣 112914 電視遊戲討論版 2 10-08-08 10:30 PM
[PS2] Tales of the Abyss 深淵傳說 攻略心得 vol.2 武藤遊戲 攻略及心得交流區 67 12-03-06 05:03 PM
Tales Of The Abyss 一些cosplay House Cosplay同人MIX討論區 9 01-05-06 09:14 AM
[PS2]Tales of The Abyss [發售中] (予約特典 Tales of Phantom) steve 電視遊戲討論版 386 12-16-05 02:52 PM

現在的時間是 11:12 AM

手機版 | APP版