Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-25-09, 01:45 AM   #1
Q頭
Banned

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDgrave_terry
XBox Live Gamertagwrygrave
Gun game

any gun game in ps3 is good??
Q頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-09, 01:47 AM   #2
shuzi
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2007
PSN  IDAstery
gun game? Time crisis 4?

舊 01-25-09, 01:53 AM   #3
Q頭
Banned

can i use guncon 2 ps2 in ps3??
舊 01-25-09, 08:43 AM   #4
shuzi
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2007
PSN  IDAstery
If your TV is LCD TV, no.
If not, I don't know

舊 01-25-09, 10:39 AM   #5
martinyau1979
God of Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
以我所知, 好似都係出過一隻 time crisis 4 咁大把
所以你係無得揀

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-09, 12:16 PM   #6
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
FPS better than just Gun Game
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-09, 12:19 PM   #7
Q頭
Banned

引用:
作者: martinyau1979 查看文章
以我所知, 好似都係出過一隻 time crisis 4 咁大把
所以你係無得揀
how much ?
舊 01-25-09, 12:34 PM   #8

引用:
作者: Q頭 查看文章
how much ?
連槍要580左右, 二手我諗400-450左右

地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-09, 01:59 PM   #9
WAL1
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: Designer 查看文章
FPS better than just Gun Game

各有各好玩既...
當然FPS耐玩d..
WAL1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-09, 03:30 PM   #10

係ps3 度出得太少槍game 啦, ps2 個陣都唔多, 二隻手都數得哂, 希望往後會有多0的. 我想sega出番 virtua cop 同 house of dead series

地球不曾為誰停一停

舊 01-25-09, 05:01 PM   #11
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
hod4個基板印象中係360互換黎
至於vc..........
3唔係而家先出家用呀
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-09, 05:11 PM   #12
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 森羅 查看文章
hod4個基板印象中係360互換黎
至於vc..........
3唔係而家先出家用呀
Lindbergh??唔係話呢個基板同360無關咩?

舊 01-25-09, 05:14 PM   #13
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

PSN  IDJoeII_Sawa
XBox Live GamertagJoeII
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
Lindbergh??唔係話呢個基板同360無關咩?
XBOX一代互換,vf4也是用呢塊
JoeII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-09, 08:17 PM   #14
wutoms
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006
我都好鐘意光槍game~~~
而家ps3得隻time crisis 4........

HOD系列又未係ps主機上出過....
HOD4係怨念啊~~~~~~~

其實namco係psn出d對應guncon3既小遊戲都好啊
而家TC4爆左幾廿次都開始悶喇XD
wutoms 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
頭文字D Extreme Stage [已售] romrom2004 電視遊戲討論版 249 11-13-17 07:44 PM

現在的時間是 07:33 PM

手機版 | APP版