Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 07-27-11, 08:03 PM   #76
碧克
God of Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
起碼值一張仲任碌唔嬲o既MasterCard(無價)
無價即係0啦

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-11, 11:26 PM   #77
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 碧克 查看文章
無價即係0啦
無價=/=free....:0)

你有冇讀易乾架?XD

舊 07-28-11, 02:19 AM   #78
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
引用:
作者: KIM 查看文章
咁應該多少$?
唔屎$$~你只要帶D囡囡出來就行了~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-11, 11:42 AM   #79
mihimaru GT
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
到時有咩玩?????

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-11, 03:34 PM   #80
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
定下是什麼日子沒?我要預約女朋友時間了...
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-11, 04:39 PM   #81
綾小路雷太

引用:
作者: 過客 查看文章
定下是什麼日子沒?我要預約女朋友時間了...
826已確認。

舊 07-28-11, 04:45 PM   #82
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
未知嚟唔嚟到...update番

零號.綾小路雷太(或會帶雷夫人同行)
1. 滅龍士(有人肯玩我D card game已經收貨)
2. 盲鬼(星期五最好、如果唔係要quest 假)
3. 金(星期二/五最好、想有Android達人幫我攪攪塊TAB)
4. Deviantnip[一個星期後請假,未知請唔請到/來得成會帶多一位朋友]
5. 下雪邊界(逢星期三唔得)
6. 才子(星期六日免問)
7. 豆腐(個更表月底先會出...未知幾時得閒...)
8. mark(第一次出席,未見過世面,請大家多多指教)
9. HI_Ricky (如果星期日攪、我就黎唔到)
10. Godfather教父 (玩killer!玩狼人!)
11.芭比(只有星期三或五晚,及某條件達成才可以)(會帶兩位朋友來嗎?)
12.(beagleflash請確認是否報名。)
13. (隱藏人物?)
14.joeypong
15. 拉迪-史加羅 (女友9成來不了佢又內向...)

waiting list
16. Beck
17. noyeah
18. Norm & 管家婆
19.
20.

舊 07-28-11, 04:51 PM   #83
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: Norm 查看文章
未知嚟唔嚟到...update番

3. 金(星期二/五最好、想有Android達人幫我攪攪塊TAB)
4. Deviantnip[一個星期後請假,未知請唔請到/來得成會帶多一位朋友]
10. Godfather教父 (玩killer!玩狼人!)
11.芭比(只有星期三或五晚,及某條件達成才可以)(會帶兩位朋友來嗎?)
13. (隱藏人物?)
14.joeypong

16. Beck
17. noyeah
19.
20.
有D想黎,但有D驚驚地
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-11, 04:59 PM   #84
碧克

引用:
作者: sunhikari 查看文章
有D想黎,但有D驚驚地
What are you 驚ing for?

\  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
舊 07-28-11, 05:05 PM   #85
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
作者: 碧克 查看文章
What are you 驚ing for?
一大排未見過的人,有男有女,自己一條友黎可能會悶親大家
更何況滿左額
舊 07-28-11, 05:26 PM   #86
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
引用:
一大排未見過的人,有男有女,自己一條友黎可能會悶親大家
更何況滿左額
我都係,放心吧!不要緊!

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-11, 05:42 PM   #87
綾小路雷太

咁搞法而家到我淆底...

有冇人知邊度可以容納到廿零三十人先......

舊 07-28-11, 05:45 PM   #88
Norm
=_="""""

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
咁搞法而家到我淆底...

有冇人知邊度可以容納到廿零三十人先......
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=16070
之前去過呢間.....

舊 07-28-11, 05:45 PM   #89
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
去M記book生日會, 仲有姐姐玩遊戲

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-11, 05:57 PM   #90
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
如果真係超過二十人以上,去薯仔屋都唔錯,
野食ok ,有機打有歌唱,
佢地仲會肯幫手搞遊戲,
但 book 場要早

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-11, 06:12 PM   #91
Norm
=_="""""

引用:
作者: Middle 查看文章
如果真係超過二十人以上,去薯仔屋都唔錯,
野食ok ,有機打有歌唱,
佢地仲會肯幫手搞遊戲,
但 book 場要早
我去過新會道果間....果間應該啱15-20人....寶明街果間就好似大啲......

舊 07-28-11, 07:39 PM   #92
綾小路雷太

其實如果咁發展,我怕會有三十人-_-|||||

舊 07-28-11, 08:15 PM   #93
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
826已確認。
咁你要改埋topic
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-11, 08:25 PM   #94
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: 才子 查看文章
去M記book生日會, 仲有姐姐玩遊戲
M記得2粒鐘, 之後開放番要靠我地自已keep D位....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-11, 08:26 PM   #95
sunhikari
Crazy Gamer

能預我嗎?我會同一個男性朋友一齊來
舊 07-28-11, 09:26 PM   #96
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
狼人好玩喎

舊 07-29-11, 12:44 AM   #97
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
13. (隱藏人物?)
14.joeypong

16. Beck
17. noyeah
19. 天才廿三、有某人叫我去、但係未知去唔去~排定隊先~
20.

舊 07-29-11, 01:00 AM   #98
綾小路雷太

引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
到時有咩玩?????
而家仲係編排中。但由於大部份參加者彼此都唔係好認識,或者先以破冰遊戲為主打,再按情況讓大家自由活動etc
引用:
作者: Norm 查看文章
~skip~
我當你地一個單位定兩個單位好啊
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
咁你要改埋topic
已改。另外請大家留意頭post名單,某幾位會員需要回覆特定問題。
引用:
作者: 管家婆 查看文章
狼人好玩喎
其實唔係好SURE係咪我識玩個隻狼人...
引用:
作者: 碧咸廿三 查看文章
~skip~
wow wow wow~ 傳聞靚仔既廿三都加入,睇黎愈黎愈有睇頭!
引用:
能預我嗎?我會同一個男性朋友一齊來
預你冇問題(趁waiting list仲有一個位...),但問題係而家嚴重陽盛陰衰,而家你再帶多個男人黎的話......

好啦,我發現左一個問題:我冇講明截止時間...
如果以而家咁熱烈既反應黎睇,我諗今個禮拜截龍也不為過吧?
(註:兩位版主/前版主middle及藍莓則不在此限,因為我已事前邀請他們待覆而已。
如確認到出席與否可隨時通知我即可。)

下星期開始就按截龍人數再找地點...

舊 07-29-11, 01:03 AM   #99
碧克

咦我算唔算前版主a

\  /

舊 07-29-11, 01:03 AM   #100
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:

wow wow wow~ 傳聞靚仔既廿三都加入,睇黎愈黎愈有睇頭!

...
痴線~從來冇人話過我靚仔~我本身都唔係靚仔~只係一個天份高既天才~但係又係一件蛋散黎~身份好複雜既~

論壇跳轉

現在的時間是 06:39 AM

手機版 | APP版