Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-19-02, 06:30 PM   #51
最強幻象
Game Master

註冊日期: Jun 2002
有幾多人去ar

舊 11-19-02, 10:19 PM   #52
andyandyleung
Junior Member

註冊日期: Aug 2002
7-10 people~~~
andyandyleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-02, 11:54 PM   #53
光一俊郎
Insane Gamer
到最後,太陽都係金色.

註冊日期: Jan 2002
集合地點係邊個出口????

我係愛,我不是全部正義,也不是全部清純
這些都只是我一半的樣子
追求我這一半的人,用正義之劍把它刺傷
奪取人的自由,隱藏著我既真實
讓你看我暗既姿態,請你將它打敗,成為英雄
為追隨我的人們,展示正確的道路
光一俊郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-02, 01:17 PM   #54
迪仔
Game Master

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by 光一俊郎 :
集合地點係邊個出口????
yes ar
in which 出口 ar?
迪仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-02, 02:06 PM   #55
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

註冊日期: Dec 2001
得一個出口之ma.....
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-02, 02:35 PM   #56
Kasumi
God of Gamer
剛強認真~無敵美麗絕輪

註冊日期: May 2002
你地諗住幾點去?

Kasumi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-02, 04:04 PM   #57
迪仔
Game Master

引用:
Originally posted by Kasumi :
你地諗住幾點去?
11.p.m
舊 11-20-02, 04:05 PM   #58
迪仔
Game Master

引用:
Originally posted by 卡遜 :
得一個出口之ma.....
樂富得一個出口?
舊 11-20-02, 04:20 PM   #59

到時再call你地,我會早2小時到場"探軍情",太多人的話你們便不用來la~
andyandyleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-02, 04:44 PM   #60
迪仔
Game Master

引用:
Originally posted by andyandyleung :
到時再call你地,我會早2小時到場"探軍情",太多人的話你們便不用來la~
唔該哂!!
努力ar!!
我準時11p.m黎!!
舊 11-20-02, 11:04 PM   #61
亞利古
桃太郎~~

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code5413 0864 7405
PSN  IDmomotarou112
XBox Live Gamertagmomotarou112
引用:
Originally posted by andyandyleung :
me=EXE
請問你有沒有我的電話?
我驚到時沒人通知我.........
亞利古 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-02, 11:12 PM   #62
迪仔
Game Master

引用:
Originally posted by 亞利古 :

me=EXE
請問你有沒有我的電話?
i have yr 電話!!
no need worry~~~~~~~~
舊 11-20-02, 11:23 PM   #63
亞利古
桃太郎~~

XBox Live Gamertagmomotarou112
ok
到時打電話來時找亞利古便可
thx~~
舊 11-20-02, 11:44 PM   #64
Ash
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2002
星期六晚我都會去
check email please

舊 11-21-02, 12:04 AM   #65

引用:
Originally posted by 亞利古 :
me=EXE
請問你有沒有我的電話?
我冇,請send e-mail please~

此篇文章於 11-21-02 12:12 AM 被 andyandyleung 編輯。
舊 11-21-02, 12:25 AM   #66
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
其實有冇人會比預約時間更早到達?
我果日上午有事會到一到橫頭勘村...所以可能十二點左右就開始排隊...
ANYWAY~~ANDY~見字就打電話俾我啦~~
你ICQ成日都offline撞唔到你~~
p.s.到時有冇人會帶可以一帶四打既game同對打線ga?
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-02, 12:31 AM   #67
令胡沖
Crazy Gamer

去icq150059402
令胡沖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-02, 02:24 AM   #68
Kasumi
剛強認真~無敵美麗絕輪

註冊日期: May 2002
引用:
Originally posted by 迪仔 :

11.p.m
好強呀你地~
下面有m記同埋其他野食
你地最好去打地舖了
但唔好整dirty個門口喔
有分正門後門的
在正門排隊吧(對住街果度係正門)

Kasumi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-02, 01:16 PM   #69
迪仔
Game Master

引用:

我冇,請send e-mail please~
冇!?
last time i help jor EXE send gar wor....=="
舊 11-21-02, 04:48 PM   #70

引用:
Originally posted by 迪仔 :

冇!?
last time i help jor EXE send gar wor....=="
我搵到la~~~唔該晒~
舊 11-21-02, 04:54 PM   #71
最強幻象
Game Master

註冊日期: Jun 2002
我bring mario kart

舊 11-21-02, 04:55 PM   #72
迪仔
Game Master

引用:
Originally posted by 最強幻象 :
我bring mario kart
我bring one piece!!!
舊 11-21-02, 06:40 PM   #73
亞利古
桃太郎~~

引用:
Originally posted by 下雪邊界 :

其實有冇人會比預約時間更早到達?
我果日上午有事會到一到橫頭勘村...所以可能十二點左右就開始排隊...
ANYWAY~~ANDY~見字就打電話俾我啦~~
你ICQ成日都offline撞唔到你~~
p.s.到時有冇人會帶可以一帶四打既game同對打線ga?
我有~~
Mr.Driller A咁唔咁玩
舊 11-21-02, 07:02 PM   #74
肥陸行鳥
Eternal Flame™
↓壓倒的存在感

3DS Friend Code4957 2283 8472
PSN  IDelfultima
XBox Live Gamertagelfultima
加油呀各位