Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 10-23-02, 05:00 PM   #1
steve
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
Who have bought Joey's new CD?

How much? Any comments
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-02, 05:21 PM   #2
URA
盡皆過火 盡是癲狂

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDyungandrew
今日響集城見到賣$85,以精選碟黎講係唔抵買,等遲少少先啦
大概$70先係合理價格

舊 10-23-02, 06:32 PM   #3
toro
Game Master
井上Toro

註冊日期: Jan 2002
Thumbs up

只有三首新歌
而且有五首早已收錄在上一次的精選裡
有點呃錢之嫌...

長い悲しみの闇夜に汚されぬように
星よ まだ照らして

GARNET CROW - 百年の孤独
(from 7th Album - "STAY ~夜明けのSoul~")
toro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-02, 10:29 PM   #4
JACKY
Moderator

XBox Live Gamertagkeijackyhk
買左
包裝精美, 美中不足係個封底封相
我買$82
其實新歌+ 精選碟個價不嬲都係$85-90

景太郎:
$70 根本冇可能, 英皇建意售價$88-95
上次隻喜歡容兒最平都係買$80
唔好等喇, 買喇

三首新歌都好好聽
如果冇JOEY 既碟既朋友, 我強烈推介

此篇文章於 10-23-02 10:34 PM 被 JACKY 編輯。
JACKY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-02, 10:41 PM   #5
HIM

PSN  IDhim927
我都買左嚕, $90, 個價差唔多啦
HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-02, 12:01 AM   #6
JACKY
Moderator

HIM HIM:
好少見你wo........
隻碟我個人覺得隻隻都咁正
如果冇買過JOEY 既碟, $80 -90度抵到爛

舊 10-24-02, 12:45 AM   #7
auntiethird
Ultimate Gamer
愛情萬歲!!!

註冊日期: Jun 2002
或者呢一兩日買..

舊 10-24-02, 09:20 AM   #8
沉默是金

引用:
Originally posted by JACKY :
HIM HIM:
好少見你wo........
隻碟我個人覺得隻隻都咁正
如果冇買過JOEY 既碟, $80 -90度抵到爛
咁我明天買先

舊 10-25-02, 06:31 PM   #9
URA
盡皆過火 盡是癲狂

PSN  IDyungandrew
引用:
買左
包裝精美, 美中不足係個封底封相
我買$82
其實新歌+ 精選碟個價不嬲都係$85-90

景太郎:
$70 根本冇可能, 英皇建意售價$88-95
上次隻喜歡容兒最平都係買$80
唔好等喇, 買喇

三首新歌都好好聽
如果冇JOEY 既碟既朋友, 我強烈推介
唉...我寧願唔買..

舊 10-25-02, 07:38 PM   #10
toro
Game Master
井上Toro

如果
刪除了那五首在上次精選已出過的歌

加入三至五首沒有派台的好歌或新歌(例如:早有預謀)
我就一定買~

長い悲しみの闇夜に汚されぬように
星よ まだ照らして

GARNET CROW - 百年の孤独
(from 7th Album - "STAY ~夜明けのSoul~")
toro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-02, 09:56 PM   #11
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

無派上台既
又點會精選呢......?
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-02, 12:54 AM   #12
JACKY
Moderator

引用:
Originally posted by 浦島景太郎 :
唉...我寧願唔買..
如果係千嬅, EASON 同JAY 好似JOEY 咁出新歌+精選
你買唔買

舊 10-27-02, 03:24 AM   #13
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

PSN  IDAI_Sleepy
引用:

如果係千嬅, EASON 同JAY 好似JOEY 咁出新歌+精選
你買唔買
唔會
係GiGi出先買

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-02, 03:27 AM   #14
dan
sun shine™

全相
dan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-02, 04:16 AM   #15
auntiethird
Ultimate Gamer
愛情萬歲!!!

註冊日期: Jun 2002
幾精美...

舊 10-27-02, 06:23 AM   #16
dan
sun shine™

我 23/10買架
買左 $75 ja ,仲買左poster( $5 )
好平

今次隻碟有少少呃$
因為呢隻"喜歡祖兒 2"有6首歌係響"喜歡祖兒" 有既
所以隻碟唔應該叫"喜歡祖兒 2".....

我隻碟全相 :
dan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-02, 08:57 AM   #17
沉默是金

咬住士多啤梨個張相好肉衰~~

舊 10-27-02, 03:58 PM   #18
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

PSN  IDAI_Sleepy
引用:
Originally posted by PENNYKKS :
終於有人夠膽講了......
好多人都係咁話

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-02, 08:10 PM   #19
JACKY
Moderator

引用:
Originally posted by 伍等兵dan :
我 23/10買架
買左 $75 ja ,仲買左poster( $5 )
好平

今次隻碟有少少呃$
因為呢隻"喜歡祖兒 2"有6首歌係響"喜歡祖兒" 有既
所以隻碟唔應該叫"喜歡祖兒 2".....
$75 係邊度買呀
咁抵既........ 嘩

引用:
Originally posted by PENNYKKS :
你咁夠膽講出黎

此篇文章於 10-27-02 08:13 PM 被 JACKY 編輯。
JACKY 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
千嬅出 concert cd , vcd , dvd 內部消息~~~~~ URA Neo Music UNIVERSE 8 04-24-04 06:19 PM
林嘉欣, 鄭秀文, 蔡依琳, 陳冠希 - 2月份出新碟, Twins, 王菲 2月一齊出Concert CD JACKY Neo Music UNIVERSE 10 02-01-04 10:58 PM
JACKY 推介:2003 年6月份大碟 : 張學友~ 音樂之旅Live 演唱會3 CD - 已購買音樂之旅Live 演唱會3 CD 的網 JACKY Neo Music UNIVERSE 39 07-09-03 01:07 AM
用Easy CD Creator燒唔到碟@@; KnightKim 手機資訊/電腦軟硬討論 0 07-05-03 09:05 PM

現在的時間是 06:58 AM

手機版 | APP版