Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 10-25-02, 07:11 PM   #1
T
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
有冇人知?

點解H動畫好似比以前出遲左? 以前日本出完2個星期就有,以家等左成個月有都未有 >.<

舊 10-25-02, 08:07 PM   #2
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
唔知日本幾時出, 但我次次都係星期3去...lol

舊 10-25-02, 08:23 PM   #3
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDYakumoFujii
依家H動畫多過以前
o的人整唔切字幕掛!!

剛睇完超昂天使 第一話!!
唔錯唔錯!!
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-02, 11:31 PM   #4
Rv250
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
邊度有?
今日在信和未見
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-02, 11:39 PM   #5
Moderator
珍惜眼前人

引用:
Originally posted by Rv250 :
邊度有?
今日在信和未見
信和好似係未有!!

大出賣時間!!
阿Vir 有!!
Jacky 有!!
Angelan 有!!

今晚大放送時間!!
只限5位!!
先到先得!!
報名啦!!

此篇文章於 10-25-02 11:47 PM 被 Yakumo Fujii 編輯。
舊 10-25-02, 11:47 PM   #6
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
Originally posted by Yakumo Fujii :

信和好似係未有!!

大出賣時間!!
阿Vir 有!!
Jacky 有!!
Angelan 有!!

今晚大開送時間!!
只限5位!!
先到先得!!
報名啦!!
報名:1號~~

幾時放先...
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-02, 12:04 AM   #7
Moderator
珍惜眼前人

加多句!!
一點截止報名!!
舊 10-26-02, 12:06 AM   #8
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

PSN  IDARMY_Momo
我要....

舊 10-26-02, 12:09 AM   #9
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

Red face

唔... 雖然很想看呢... 但還是算了。
只是上來湊熱鬧, 所以請唔好計算我。

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-02, 12:12 AM   #10
Moderator
珍惜眼前人

引用:
Originally posted by 森原里美 :
唔... 雖然很想看呢... 但還是算了。
只是上來湊熱鬧, 所以請唔好計算我。
Harddisk 唔夠位!?
舊 10-26-02, 12:43 AM   #11
男
わーい(^ωq)♪

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
h-動...反正9成也有日本site放...

|・∀・)              \\∧∧ :・:∵
|⊂ノ彡シュッ  =====○ =====○)Д´>
| /   シュッ            .∨/つ つ
|             , ...,.. ~(,,(~),(~)...,...
男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-02, 12:45 AM   #12
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

引用:
Originally posted by Yakumo Fujii :

Harddisk 唔夠位!?
... 哈哈... 是的...:@_@":

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-02, 09:14 AM   #13
Rv250

註冊日期: Aug 2002
引用:
加多句!!
一點截止報名!!
一點我o岩o岩玩緊隻game
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
有冇人知...... Supreme Neo Music UNIVERSE 0 06-19-03 08:15 PM
有冇人知 black & white 2 幾時出啊?? des2710 PC電腦遊戲討論版 1 05-18-03 04:12 AM
有冇人知..............??? 呂鳳仙 Neo Music UNIVERSE 0 08-17-02 04:54 PM

現在的時間是 05:08 PM

手機版 | APP版