Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 11-22-02, 12:20 AM   #1
integrator
潛艇基地八十七™

註冊日期: Mar 2002
XBox Live GamertagCloudScy
hyper therading

有無人會因為P4 3.06G 有hyper therading而考慮買呢?(當然唔係而家,因為太貴)

我會,如果平到去around $1000的話我會買.....(我儲得錢黎都差唔多)
因為我成日都一次過開幾個programme...icq,燒碟,mp3,IE,outlook等等.....
而且又會玩下photoshop
有HT應該會好好多
而家連P4都有HT (p.s Xeon 一早有),意味雙cpu開始普及化,應該會越來越多programmes support,可能遲d連game都support都未定....

AMD 要加把勁喔...希望64-bit既Hammer會更加出色吧
integrator 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Hyper Street Fighter II 發売中 steve 電視遊戲討論版 138 03-24-04 08:51 PM
雀仔廠 Hyper Hero 69 & 70 ~ BLACK & 影月 oldspiderman 收藏品討論版 14 02-29-04 01:12 AM
Hyper Super Street Fighter II 逆移植 八仙果 電視遊戲討論版 5 01-11-04 11:44 AM
Hyper Hero 1/10 古迦 & 阿傑多~ 人仔貓 收藏品討論版 4 06-27-03 09:01 AM

現在的時間是 08:53 PM

手機版 | APP版