Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45 85 135  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
alexyih 01:25 AM 01-07-12
作者: enishi:
有, 第 4 格第 1 句
唔該晒
過得到fd list咁就放心換機了
NEAR 04:54 AM 01-07-12
作者: shodanng2:
http://3ds.tgbus.com/news/201201/20120105083417.shtml
岩田聰×櫻井政博

[red]在繼任天堂3DS遊戲《新光之神話》開始研發之後,櫻井和任天堂協力製作的第二彈作品就是《任天堂大亂鬥》了。岩田叔戲稱這是“第二款和第三款”同時開始研發,為什麼呢?因為這部作品是WiiU平台和3DS平台共同研發的產物。[/red]
大亂鬥又係推機之作,
等得wiiU黎有排。。。快d出啦櫻井!!

作者: winsonandcyndi:
DS lite唔系賣咗兩部咩....應該四捨五入咗 ....
睇本地game書,
d人係話日本人睇好psv架wo
作者: antony chan:
有冇人搞團購?
http://www.nintendo.co.jp/zelda25th/apparel/index.html
有興趣,但好鬼貴。。。

stephen1980 08:47 PM 01-07-12
如果只可以買一隻game,以下的大家會點選擇
心霊写真 憑いてる手帳
ラビリンスの彼方
リズム怪盗R 皇帝ナポレオ ンの遺産
Ace Combat Assault Horizon Legacy
W!LL 08:51 PM 01-07-12
作者: stephen1980:
心霊写真 憑いてる手帳
ラビリンスの彼方
Ace Combat Assault Horizon Legacy
我會諗呢兩隻先...
K記野有怕有雷feel, 而Ace combat明顯係試驗作品

心霊写真 憑いてる手帳

不過隻怪盜定價好鬼貴...
stephen1980 08:55 PM 01-07-12
作者: W!LL:
我會諗呢兩隻先...
K記野有怕有雷feel, 而Ace combat明顯係試驗作品

心霊写真 憑いてる手帳

不過隻怪盜定價好鬼貴...
對唔係香港只可以係玩亞買game的我來講,都無差,反正係買bio同時買多隻
Suda 09:49 PM 01-07-12
心霊写真 憑いてる手帳
ラビリンスの彼方
四選一實係最便宜的心霊写真,其次就係ラビリンスの彼方
irismong 11:04 PM 01-07-12
心霊写真 憑いてる手帳
ラビリンスの彼方
因為比較鐘意音樂GAME
恐怖GAME我又唔玩既~
ACE COMBAT唔睇好, 另外果隻唔知係咩
neo2046 11:07 AM 01-14-12
心霊写真 憑いてる手帳
ラビリンスの彼方
Y.Bird 08:17 PM 01-14-12
近來經常刷到人,
賣GAME 地方90%,
地鐵50%,
樓下商場食個東西也刷到。
ゆうたろう 01:48 AM 01-15-12
作者: Y.Bird:
近來經常刷到人,
地鐵50%,

咁好運~
有時行好景,黃金都未必刷到一個,
地鐵間唔中會刷到1~2個,
信和行一轉通常都刷到4~6個,星期六日假期刷得仲多~

nick 12:59 AM 01-16-12
作者: 薑餅人Lobo:
咁好運~
有時行好景,黃金都未必刷到一個,
地鐵間唔中會刷到1~2個,
信和行一轉通常都刷到4~6個,星期六日假期刷得仲多~
今日信和附近刷左十幾人,不過個個3G冇人玩廣場......
mrk 03:29 AM 01-16-12
作者: Y.Bird:
近來經常刷到人,
地鐵50%,
呢個情況係上年12月頭瑪車7出左之後,
係我身邊以經成日發生啦!
例如:搭叮叮,行下街,返工時間等等...啦!
申報下先:我住同埋返工都係港島
メソウサ 01:37 AM 01-18-12
http://unwire.hk/2012/01/18/blogger-...led-info/news/
作者: :
早前日本網上瘋傳一篇《玩 3DS 會導致鬥雞眼》的文章,而傳出這篇文章的博客(blogger)卻反被網民起底,而且新聞愈揭愈臭,相關新聞在日本仍然火熱。

這位放料的 blogger 被日本那邊的網友人肉起底(相關連結請按此),據稱他的父親是一位經營個人博客廣告投放公司的老闆,這位 blogger 主要靠挑起罵戰來吸引人氣,然後用廣告流量賺錢。他的個人資料顯示他是一位 90 後、一年收入逾 2,500 萬日元(約 252.7 萬港元年薪)。這次事件牽連甚廣,包括 Sony、Altus、KONAMI 的小島工作室,就連日本一、Bandai Namco 和 THQ 都牽涉其中。其中日本一還涉嫌收買網主發表消息而進行內幕交易。事發後日本一已經撤下在該博客投放的廣告。其實該 blogger 的文章,只是扭曲了一篇日本醫學報告而炒出,而該醫學報告的醫師亦已將他的文章從網上移除(相關連結請按此)。以下為內容翻譯:

刪除理由:

原本是打算在「患有遠視的 4 歲兒童觀看 3D 畫面後會發生急性斜視」這一篇文章中介紹其症狀,以用來喚起注意,但由於傳達方式的錯誤,導致網上發生了與本意不相關的「任天堂 3DS 對眼睛有害」的爭論。

這次所刪除的內容,原本不是為了攻擊 3DS 而寫的,但由於碰巧任天堂對媒體公佈了「6 歲以下兒童希望不要使用 3DS 的 3D 機能」,為了表示其重要性,才將其(任天堂的 3DS 的號召文)放入本文作為參考而介紹出來的。

繼續揭載這篇文章的話,將會給任天堂以及 SONY 相關者、3D 投射開發者添加巨大的影響,所以才決定刪除。

其實此事在日本仍然受到廣泛討論,有些人甚至更指控該博客犯有偷拍、非法下車、逃稅漏稅、操縱股價、非法轉載版權物品及誹謗等罪名,醜事愈揭愈多。所以呢,筆者一向也覺得,互聯網確是一把雙刃劍:既可令你一夜成名,亦可令你一日之間「赤裸裸」,所有私隱均暴露於所有人面前。所以想以互聯網令自己成名,真的要十分小心呢!

shodanng2 12:17 PM 01-18-12

好靚
香港有冇得賣?
LemonCoke 12:41 PM 01-18-12

好靚
香港有冇得賣?

之前見過紅菇, 我估應該有舖頭入貨....
hap3afrien 12:06 AM 01-19-12
好靚
香港有冇得賣?
上網睇過 定価:1,029円(税込)

initial 09:43 PM 01-07-12
今日終於毒發
入o左白機加MH3G
草薙さん 11:05 PM 01-07-12
リズム怪盗R 玩完demo幾正
同埋應該會買 心霊写真
stephen1980 11:53 PM 01-07-12
作者: 草薙さん:
リズム怪盗R 玩完demo幾正
同埋應該會買 心霊写真
正正玩完隻demo先唔知買リズム怪盗R或心霊写真好
winsonandcyndi 11:15 PM 01-07-12
條片真系得
http://www.nintendo.co.jp/3ds/alcj/movie/index.html
initial 12:01 AM 01-08-12
作者: winsonandcyndi:
條片真系得
http://www.nintendo.co.jp/3ds/alcj/movie/index.html
勁恐怖ar!!
3DS 點解會出呢d game???
stephen1980 12:18 AM 01-08-12
作者: initial:
勁恐怖ar!!
3DS 點解會出呢d game???
點解3DS唔可以出?Wii都一樣會出零
seed2005 07:21 PM 01-08-12
有冇版友見過呢隻機套?

http://www.hori.jp/products/3ds/3ds_tpu_cover/

メソウサ 07:57 PM 01-08-12
作者: seed2005:
有冇版友見過呢隻機套?

http://www.hori.jp/products/3ds/3ds_tpu_cover/

好多地方都有...
DARK ANGEL 07:42 PM 01-08-12
見倒有報道話2012年春季有3DS 嘅改良版?改良左d咩??
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45 85 135  ... 最後

返回主題版面