Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 35 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 55 95 145 545 1045  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
蛋撻王子 11:45 PM 08-09-15
作者: gingq7:
終於過了漫長的第一章..
未見倒黑貞德出寶具, 佢就被我隻B叔砍死左....

劇透(?)

很難想像某黑幕明知白貞德是真的都動手.....
而且戰鬥時就真係只打我放在隊長的貞德
黑幕相關
我自己用呆毛
隊友用貞德
佢都係無攻擊過我任何人 (狀態就有)
可能係劇情SETTING黎

作者: ko121314:
好難想像B叔會有幾勁
試過用隊友隻低級B叔
用過真係番唔到轉頭
我課金中四星又唔見我中到B叔...
真係好鬼黑仔

作者: ~Alex~:
黑貞德唔係會入pool咩?
4星好似
黑SABER四星 過左序章可以有得抽好似~?
黑貞德未~
朔望~ 12:01 AM 08-10-15
作者: T.K.:
引繼失敗,有無人試過拎得返?a
RIP
我都有2個AC無左
MoegenNagi 12:07 AM 08-10-15
抽左10個ACC份既10連 得2隻4星
1隻良妻狐 1隻穿刺公

其中一個ACC4件5星禮裝 差D爆粗
T.K. 12:20 AM 08-10-15
作者: 朔望~:
RIP
我都有2個AC無左
寄左信去,無得拎返就棄game
最有趣係引繼時話個遊戲去左幾二度,跟著話係未開新遊戲,跟著個引繼就無效
大機>細機>大機無洗資料引繼>打柴
朔望~ 12:30 AM 08-10-15
最有趣係引繼時話個遊戲去左幾二度,跟著話係未開新遊戲,跟著個引繼就無效
所以我每次引繼都好驚

好心佢就改下個引繼方式啦...
朔望~ 12:30 AM 08-10-15
所以我每次引繼過機時都好驚

好心佢就改下個引繼方式啦...
鈴蘭 01:24 AM 08-10-15
ID: 800193692
掛能登 同間中可能會掛兄貴
鈴蘭 01:25 AM 08-10-15
終於過了漫長的第一章..
未見倒黑貞德出寶具, 佢就被我隻B叔砍死左....

劇透(?)

很難想像某黑幕明知白貞德是真的都動手.....
而且戰鬥時就真係只打我放在隊長的貞德
絕對係set左既
同你前面打何スロッドさん你用NPC貞德既佢會淨係打貞德一樣
gingq7 08:24 AM 08-10-15
打左次上級經驗卡曜日任, 感覺上比上級master曜日易打
但40AP真係有排等...
鐵之侍 08:25 AM 08-10-15
B叔超勁啊,我用別人的33 級紅色卡一打5千多

不明是np 100也出不了寶具。。。。。雖然不用他也很強啦
rfdingo 08:45 AM 08-10-15
作者: 鐵之侍:

路人
ko121314 08:45 AM 08-10-15
我打左1次上級差D滅團
手上堆人得10幾lvl, 對面D怪打落黎隻隻千千聲

作者: 鐵之侍:

係frd/npc先出到寶具, 路人出唔到
T.K. 08:57 AM 08-10-15
原來無reload save引繼個版面
虛驚一場
ko121314 09:03 AM 08-10-15
想問下自己放出黎比人用個隻servant係點決定
而家用緊個隊隊長係邊隻就會放邊隻?
stcdavidhk 09:13 AM 08-10-15
原來無reload save引繼個版面
虛驚一場
之係點

唔係set完密碼後發行左引繼code,之後係第2部機開頭畫面度引繼入返就得??
ouki 09:24 AM 08-10-15
40AP只有3星率UP.....4星肥影都唔見......

其實上級master曜日易打過絆上級
stcdavidhk 09:27 AM 08-10-15
作者: ouki:
40AP只有3星率UP.....4星肥影都唔見......

其實上級master曜日易打過絆上級
剛打左場,得1張4星肥(重要係槍...)
T.K. 09:27 AM 08-10-15
作者: stcdavidhk:
之係點

唔係set完密碼後發行左引繼code,之後係第2部機開頭畫面度引繼入返就得??
唔關遊戲事
我一向將遊戲資料存取在一個網頁
我引繼時,此機無relaod網頁,個引繼係舊的
T.K. 09:28 AM 08-10-15
中級都中過四星肥

蛋撻隻吾王好勁
ouki 09:28 AM 08-10-15
作者: stcdavidhk:
剛打左場,得1張4星肥(重要係槍...)
我打中級都識出下4星肥=.=......打上級連影都冇....但最奇係仲識出2星肥......D人點操到50LV GA=.=
gingq7 09:45 AM 08-10-15
我昨日打中級master(?)好似出左張4星肥, 但今朝打上級肥料關反而無....

但起碼上級唔會出蝕錢的1星肥料而中級會出一堆, 所以都係焗打上級
ouki 09:46 AM 08-10-15
LOGIN 派石那到係咪有BUG....同公告講GE唔同GE=.=

中級都中過四星肥

蛋撻隻吾王好勁
中級明顯易出過上級
rfdingo 09:46 AM 08-10-15
今日刷錢,刷多d先打肥.....2x lv起 太燒錢
大破人間 09:54 AM 08-10-15
蛋撻我剛ADD你, MASTER LV 24, 貞德22的那個, 求大腿

中級都中過四星肥

蛋撻隻吾王好勁
我最好彩一次係中級中四張三星肥.

我都搵蛋撻抱下大腿先
蛋撻王子 09:55 AM 08-10-15
中級都中過四星肥

蛋撻隻吾王好勁

勁鬼咩
升到咁仍然覺得好難打= =
如果係貞德可能慢D..但輕鬆好多

升心酸的

但我好似係FD LIST唔見你既~?

唔想番工呀...............

作者: 大破人間:
蛋撻我剛ADD你, MASTER LV 24, 貞德22的那個, 求大腿

我最好彩一次係中級中四張三星肥.

我都搵蛋撻抱下大腿先
HI 大破兄 好耐無見
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 35 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 55 95 145 545 1045  ... 最後

返回主題版面