Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-30-15, 03:02 PM   #1226
psidef
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
啱啱先見到同機戰CC有連動抽獎, 但乜都唔中......

舊 10-30-15, 03:09 PM   #1227
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: psidef 查看文章
啱啱先見到同機戰CC有連動抽獎, 但乜都唔中......
我好你少少有10粒石........

另機戰CC會係12月關門大吉

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-15, 03:21 PM   #1228
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
唔係日本先連動到??點連法??
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-15, 03:27 PM   #1229
元首KFC
Senior Gamer
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
引用:
作者: T.K. 查看文章
爆cost 係support 被動無左,而唔係自機被動無左
本來想説加了防 or 攻又爆cost減晒全能力等如無加過

原來忘了爆cost全support廢掉... 仲死多幾錢重
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-15, 03:29 PM   #1230
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: J+1 查看文章
唔係日本先連動到??點連法??
由手機版發出
有認証既Mobage帳號就可以連動到

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-15, 03:30 PM   #1231
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
有幾重?最嚴重未00女無左攻大up

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-15, 03:47 PM   #1232
元首KFC
炸鷄好吃

錢是常見的應用於中藥方、黃金、等的計量單位。如今現實生活中通常指某事某物無足輕重,不會影響大局,如:一錢不值。

所以死多幾錢重就是只再差一點點
舊 10-30-15, 03:58 PM   #1233
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
爆cost 仲有得你用
Cc 爆cost 直頭連用都用唔到
成隊換
唔明點死多幾錢
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-15, 03:58 PM   #1234
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
愛可以彌補一切

兩個火合在一起就是炎
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-15, 03:59 PM   #1235
T.K.
很黃很暴力

所以說趣味向

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 10-30-15, 04:04 PM   #1236
元首KFC
炸鷄好吃

內心os :

加攻技得一個唔緊要, 突爆攻擊力自然力壓零突
行得慢唔緊要, op解決到的問題就唔係問題, 其他機加了op能比你高攻嗎
三珠唔緊要, 反正大範圍高攻. 人家魯魯也三珠才中攻咋

但要我為了放你入隊搞到全隊debuff, 我才不會理你,
現在你看來超強, 原因我其他人弱, 遲下我夠cost都人材仔仔, 還要用你 ? ha ha
舊 10-30-15, 04:13 PM   #1237
T.K.
很黃很暴力

同樣唔用
我就睇法倒轉了

爆cost 降能力,我SSR 自然四圍好過你r,sr ;降完都高過呢d r,sr
必殺仲可能極優秀、被動又贏,仲賺埋經驗值,唔駛浪費經驗值俾過渡機體

但攻慢行慢被動不佳,必殺非優秀,我先至唔會用

結論都係唔用,不過著眼點相反

至於其他機降能力,而家無咩版lv60 降完能力覺得會有壓力既版

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-30-15, 04:19 PM   #1238
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: ryvius123 查看文章
愛可以彌補一切

兩個火合在一起就是炎
文字怪獸嗎?

舊 10-30-15, 04:21 PM   #1239
元首KFC
炸鷄好吃

內心os :
要帶隻宗介打70難度每日任, 本來的sr艦加60等鉄甲和57魯魯已有死的危險了, 仲debuff 加拿走support? 真係會死架喎
朱雀練成可取代鉄甲,卡少點珠, 但坦力並不會太強, 仲debuff, 真係會s唔到架喎
舊 10-30-15, 05:04 PM   #1240
T.K.
很黃很暴力

S 一次OK 啦

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-30-15, 11:40 PM   #1241
VTMaldini

註冊日期: Feb 2011
PSN  IDVTMaldini
打左幾日 event 終於齊 support unit. 6個 support unit 全部都係今日出, 唔知第四箱個 drop rate 有無 buff 過

唔知有無關係, 之前我只用Exia 必殺秒 boss 一個第四箱都唔出, 但我今日取得o個 6 個四箱全部都係用 2nd cross / 3rd cross / omega cross 來尾刀時跌

舊 10-30-15, 11:51 PM   #1242
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: VTMaldini 查看文章
打左幾日 event 終於齊 support unit. 6個 support unit 全部都係今日出, 唔知第四箱個 drop rate 有無 buff 過

唔知有無關係, 之前我只用Exia 必殺秒 boss 一個第四箱都唔出, 但我今日取得o個 6 個四箱全部都係用 2nd cross / 3rd cross / omega cross 來尾刀時跌
正常手遊你連server果下就決定左有咩drop
你入面打到曉飛都無關係

舊 10-31-15, 09:08 AM   #1243
clie

註冊日期: Dec 2001
到今日都未開到SSR箱,運滯
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-15, 09:18 AM   #1244
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: clie 查看文章
到今日都未開到SSR箱,運滯
兄弟你不是一個人

-----------------
剛剛甩難www

此篇文章於 10-31-15 10:33 AM 被 ryvius123 編輯。
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-15, 10:44 AM   #1245
元首KFC
炸鷄好吃

隻ssr命屬性太微妙... 可以點用?
舊 10-31-15, 11:50 AM   #1246
T.K.
很黃很暴力

蘭斯洛特70以上用

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-31-15, 12:16 PM   #1247
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
Ssr兩日拎完...之後就打sr打到呢刻都冇...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-15, 12:22 PM   #1248
元首KFC
炸鷄好吃

哦,
蘭斯洛特仲未練好,
不過隻60等改滿血甲鉄甲已經比80等蘭斯改滿血甲更硬,
暫時先support鉄甲好了, 等蘭斯練好再放在他身上

半血下發動真要命
舊 10-31-15, 12:25 PM   #1249
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
sr實用好多(?)
兩個acc都係攻略左sr先

btw曜日25ap真心惡意...第一wave出果隻中boss
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-15, 12:49 PM   #1250
元首KFC
炸鷄好吃

其實隻ssr係留來下次打170層以上要三珠進攻魔神用的,
lastwave要輪流坦, 基本前線可控到長期半血以下輸出, 只要小心避開必殺就好了...

平時的關卡能見到大佬就能秒掉它, 打一堆卒要控半血以下有難度, 故意讓紙皮射機用又會搶修理信賴, 只能期待像蘭斯之類的有回避避動的真的能發動不靠譜的回避...

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 09:20 PM

手機版 | APP版