Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 435 935 1335 1385 1425 1429 1430 1431 1432 1433 1434 1435 1436 1437 1438 1439 1440 1441 1445 1485 1535  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
rfdingo 11:22 PM 05-13-17
呀.....終於中鈴鹿

係時候追番個活動進度
鈴蘭 11:32 PM 05-13-17
作者: gingq7:
其實後排放隻弓王就好輕鬆, 前排應該好難避免死人, 殺式會自己加氣, 即死又無得防
另外呢場梅林無孔明咁好用, 因為開無敵都係中即死
那有弓王 你老(ry
鈴蘭 12:06 AM 05-14-17
作者: Hextor:
殺式個時危險過劍式
因為我冇術打手
變左做劍個時極速搞掂
其實我都係用月神同孔明夾硬射死佢
細路翔 09:07 AM 05-14-17
其實後排放隻弓王就好輕鬆, 前排應該好難避免死人, 殺式會自己加氣, 即死又無得防
另外呢場梅林無孔明咁好用, 因為開無敵都係中即死
放餐肉純為技3比哈桑王3張紅卡車埋去

不過老實講我打果時都無打算過一場過關,只係剛好擺左哈桑王入隊又好彩過到關
蛋撻王子 11:00 AM 05-14-17
【カルデア広報局より】
ダ・ヴィンチ工房の「レアプリズムを交換」にて交換できる一部アイテムの交換期限は、本日、5月14日(日)までとなります。23:59で終了となりますので、ご注意ください。 #FateGO
pet3 11:16 AM 05-14-17
抽200石沒中金閃閃
放棄
留石抽狂狗比較重要

不過中到幾隻4星(紅A,貝武,狂斯,海克)
海克變寶2

有紅A
也算滿足到我想要弓兵的要求

紅A何時強化
蛋撻王子 01:22 PM 05-14-17

明知道係bug
但睇到咁既數字都真係幾令人高興
gingq7 03:41 PM 05-14-17
試晒呂布,黑狗,李書文,童謠,黑貞,
我覺得最好農都係幼征

體感上針易出過蛇眼和毛好多,差唔多場場都最少1針
幼征關卡配置比李書文果關好打,落晒3隻alterego就ok(我隻lip未練起,用水著師匠都ok),而且有機會出爪
其實我都好想打膽石(黑貞)或心(童謠), 但呢兩關係配蛇眼, 成日無野出, 感覺不良好
細路翔 06:28 PM 05-14-17
作者: pet3:
抽200石沒中金閃閃
放棄
留石抽狂狗比較重要

不過中到幾隻4星(紅A,貝武,狂斯,海克)
海克變寶2

有紅A
也算滿足到我想要弓兵的要求

紅A何時強化
老老實實,你本身每個職都差唔多夠腳的話金閃絕對好洗過黑狗
pet3 06:33 PM 05-14-17
作者: 細路翔:
老老實實,你本身每個職都差唔多夠腳的話金閃絕對好洗過黑狗

我明顯個個職都廢
得槍勁
細路翔 06:38 PM 05-14-17
作者: pet3:
我明顯個個職都廢
得槍勁
唔計5星,我認為除了3星槍狗外的槍兵都應該廢除(ry
大破人間 06:45 PM 05-14-17
唔計5星,我認為除了3星槍狗外的槍兵都應該廢除(ry
四星槍出名多強角播

黑槍王,槍大公,槍清姬,書文隻隻都唔差
細路翔 06:52 PM 05-14-17
作者: 大破人間:
四星槍出名多強角播

黑槍王,槍大公,槍清姬,書文隻隻都唔差
但打挑戰關唔夠cost時我第一個會搵既都係狗哥

原諒我係低lv新手
gingq7 07:12 PM 05-14-17
其實槍龍娘都十分ok, 係好強力的4星輔助, 加攻36%降防20%加埋成56%
雷帝.嘉芙 07:27 PM 05-14-17
其實槍龍娘都十分ok, 係好強力的4星輔助, 加攻36%降防20%加埋成56%
龍娘最大問題係要食龍牙
細路翔 09:25 PM 05-14-17
突然醒起

依家gd老家有妖尼姑的話,淫獸芙芙應該會直接進化成究極體先係架喎

今次活動一開始隻淫獸都已經擺明為左避妖尼姑唔參與
axe1292 09:56 PM 05-14-17
突然醒起

依家gd老家有妖尼姑的話,淫獸芙芙應該會直接進化成究極體先係架喎

其實過左第一章後果隻淫獸應該已經無高智商,
係避都唔係佢主動避
細路翔 10:06 PM 05-14-17
作者: axe1292:
其實過左第一章後果隻淫獸應該已經無高智商,
係避都唔係佢主動避
睇款又係g8人梅林洗走佢
鈴蘭 11:04 PM 05-14-17
而家果隻已經唔會進化啦應該 佢儲左幾百年既魔力用晒,已經無得進
chunwai0091 01:32 AM 05-15-17
但打挑戰關唔夠cost時我第一個會搵既都係狗哥

原諒我係低lv新手
狗哥+1
復活好洗好用
雷帝.嘉芙 01:37 AM 05-15-17
突然醒起

而家果隻已經唔係果隻淫獸
救完學妹之後佢只係一隻好普通ge狗
1.5章開頭學妹都話覺得隻狗單純左咁多
由手機版發出
神風@AMD 02:18 AM 05-15-17
只係買左15000分舊野就入場打殺生院…
磨左206T先打死左佢…
T.K. 03:12 AM 05-15-17

bb今次係ev既待遇好不濟
gingq7 07:24 AM 05-15-17
作者: 神風@AMD:
只係買左15000分舊野就入場打殺生院…
磨左206T先打死左佢…
你咁好耐力...
好似話打大殺生院仲易過打唔買buff的細殺生院
鐵之侍 08:31 AM 05-15-17
作者: T.K.:

bb今次係ev既待遇好不濟
本以為是主角結果真女主是莉莉絲,風頭又給紅唇和殺生院搶走了(其實還是有人氣啦,怎也比鈴鹿御前好很多)
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 435 935 1335 1385 1425 1429 1430 1431 1432 1433 1434 1435 1436 1437 1438 1439 1440 1441 1445 1485 1535  ... 最後

返回主題版面