Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-28-10, 05:46 PM   #376
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: Jonney 查看文章

唔知堅唔堅
呢個封面.....本設定集都有呢張圖, 係其中一個畫師畫既 不過得極細張
不過真係唔知真定假, 但係希望美國果邊真係出到啦

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-10, 09:17 PM   #377
RPG之鬼
God of Gamer

鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴
今日做做下嘢時,HOT9打電話黎話訂唔到本書………
仲叫我得閒就去佢地度拎翻訂……
………………

舊 12-10-10, 11:04 PM   #378
Le0n1000
Junior Member

註冊日期: Nov 2010
呢本野真係想要都係上綱買吧啦
我一早已係玩亞買 雖然真係好貴 成3百幾
Le0n1000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-10, 11:45 PM   #379
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴
今日做做下嘢時,HOT9打電話黎話訂唔到本書………
仲叫我得閒就去佢地度拎翻訂……
………………
其實sogo仲有現貨,不過13算啫
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-10, 11:57 PM   #380
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

估唔到sogo會入

大乱闘X
舊 12-20-10, 09:24 PM   #381
RPG之鬼

只是遲了10天……10天而已
今天放工近SOGO於是上去看一看……
點知……
點解13算都會賣晒……
唔通拎返去日本炒?
唔係呀……
早知係YAHOO用299 BID咗就算
依家連YAHOO HK都冇……
…………………………………………

舊 12-20-10, 10:26 PM   #382
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
只是遲了10天……10天而已
今天放工近SOGO於是上去看一看……
點知……
點解13算都會賣晒……
唔通拎返去日本炒?
唔係呀……
早知係YAHOO用299 BID咗就算
依家連YAHOO HK都冇……
希望以下條link幫到你,不過價錢就

http://www.play-asia.com/Xenoblade_S...n-70-41p0.html
舊 12-20-10, 10:29 PM   #383
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

只要書商仲有貨, sogo都有機會可以訂返既, 你print個cover, 抄埋出版社俾佢就ok, 唔好咁灰

大乱闘X
舊 12-20-10, 10:34 PM   #384
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: W!LL 查看文章
只要書商仲有貨, sogo都有機會可以訂返既, 你print個cover, 抄埋出版社俾佢就ok, 唔好咁灰
再唔係,可以去搵賊船幫你訂,你俾本書個ISBN再加埋本書個封面就得,佢大概收12算;再再唔得,你可以去日本d拍賣網搵下,再搵人幫你代bid.

只要有錢,總會攪掂!
舊 03-31-11, 09:30 PM   #385
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
確定出歐版,雙語+5國字幕
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=425989

入面Reggie俾人罵緊

舊 03-31-11, 10:04 PM   #386
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
引用:
作者: D-Joe 查看文章
確定出歐版,雙語+5國字幕
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=425989

入面Reggie俾人罵緊
鬧乜???唔明???

舊 03-31-11, 10:36 PM   #387
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
鬧乜???唔明???
即係美版仲未有期出,
Disaster同樣有歐版無美版, 猩猩梗係俾人丙

大乱闘X
舊 04-01-11, 12:12 AM   #388
ttchan111
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDTiMike
i think its April's fool
ttchan111 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-11, 02:03 AM   #389
Netnet
Game Master

註冊日期: Jul 2005
想問香港邊度買到呢野日版 ?
想買番來玩........
呢家見唔到有買
Netnet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-11, 09:11 AM   #390
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
http://www.xenobladechronicles.co.uk/
http://www.nintendo.co.uk/NOE/en_GB/...les_32583.html

Xenoblade Chronicles Trailer PAL HD
http://www.youtube.com/watch?v=oBAz4Twd40w

此篇文章於 04-01-11 09:17 AM 被 neo2046 編輯。
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-11, 09:42 PM   #391
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

睇黎要支持返隻, 好吸引
如果隻碟係全區就好

大乱闘X
舊 05-28-11, 01:27 AM   #392
iscanpro

註冊日期: Feb 2010
想問有冇師兄見到邊到仲有日版買?或姐二手都可以。Thanks
iscanpro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-11, 01:57 AM   #393
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: iscanpro 查看文章
想問有冇師兄見到邊到仲有日版買?或姐二手都可以。Thanks
全新既試下去旺角信和地牢吧, 好似$579
你如果有玩亞$5 coupon的話, 約$550就買到

大乱闘X
舊 05-28-11, 04:26 PM   #394
iscanpro

註冊日期: Feb 2010
W!LL... thanks u reply ^^
但好似有點貴...等我搵下有無二手先...Thanks~
iscanpro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-11, 09:34 PM   #395
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
歐版 - 9 月 2 日, 紅色 classic controller pro 特別版

enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-11, 10:07 PM   #396
ヂユレア
Banned

註冊日期: Apr 2010
3DS Friend Code2921 9041 7063
引用:
作者: enishi 查看文章
歐版 - 9 月 2 日, 紅色 classic controller pro 特別版
個packing好正喎,流哂口水。
ヂユレア 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-11, 10:18 PM   #397
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: ヂユレア 查看文章
個packing好正喎,流哂口水。
個pack就見仁見至
不過隻game就真係超得
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-11, 10:26 PM   #398
ヂユレア
Banned

註冊日期: Apr 2010
3DS Friend Code2921 9041 7063
引用:
作者: aquarius 查看文章
個pack就見仁見至
不過隻game就真係超得
U mean 見仁見智!?

對。玩過日版都想買埋隻美\歐版黎儲。
ヂユレア 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-11, 10:27 PM   #399
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

好靚...睇黎要入返盒用黎供奉

大乱闘X
舊 06-28-11, 10:34 PM   #400
Oop
Crazy Gamer
狩友

註冊日期: Jan 2006
Wii U IDwiioop
3DS Friend Code1848 1613 6261
PSN  IDoop2oop
XBox Live Gamertagoopoopoop
引用:
作者: W!LL 查看文章
即係美版仲未有期出,
Disaster同樣有歐版無美版, 猩猩梗係俾人丙
引用:
作者: enishi 查看文章

[img]http://www.nintendo.gr/Upload/Wii%20XC%20packshot.jpg[ /img]
我想要美版

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:09 PM

手機版 | APP版