Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-20-17, 10:01 AM   #101
古烈特
Crazy Gamer
Kayser

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code4012 4383 5638
PSN  IDxalexw
引用:
作者: kashew 查看文章
Amazon 發左code 但未DL得住
好想快d 射ar!!
係咪要等今晚11點
古烈特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 10:05 AM   #102
信長
God of Gamer
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: 古烈特 查看文章
係咪要等今晚11點
上次MK夜晚 9點可以DL

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 10:05 AM   #103
kashew
Senior Gamer
潛水ING

註冊日期: Mar 2006
Nintendo Switch ID6954-8311-8603
3DS Friend Code1633 4152 1092
PSN  IDlemon_curtis
XBox Live Gamertaglemon jai
引用:
作者: 古烈特 查看文章
係咪要等今晚11點
正常就係, 不過之前孖車好似試過9pm 就dl 到

舊 07-20-17, 10:12 AM   #104
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
Splatoon 2 情報區 Vol.2

引用:
作者: 八仙果 查看文章
聰兄,請問呢間嘢其實開咗幾耐?
耐過入面嗰間?
冇留意,應該都係3-5年左右,
店家特色係有舊主機展示,服務態度好,定價進取。
我見好多人去買switch,我估多數都係做咗水魚。

裡面果間冇10年都應該有8載了,價格算過得去,
基本上唔會係最平,但絕對唔會係好似友店隻魷魚咁賣$499呢d咁PK嘅價位。

Sent from my iPhone using Gaforum

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 10:54 AM   #105
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2006
北角 388 日水
由手機版發出
19909696 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 10:57 AM   #106
ROCAS

註冊日期: Sep 2010
想問三隻新amiibo的實際作用係咪以下咁?
1.共送一套裝
2.影相
3. Save低自定的一set裝方便即時換
然後....無其他...?

舊 07-20-17, 11:00 AM   #107
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
作者: 阿聰 查看文章
果間嘢好正!前幾日問ULTRA SF II賣幾多,
話$199,我馬上走人去第二度買$160。
Ultra Sf2我都昨天入手, 信和地庫159
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 11:16 AM   #108
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
引用:
作者: 19909696 查看文章
北角 388 日水
由手機版發出
北角依家仲有邊個場有GAME SHOP?
引用:
作者: lodoss 查看文章
Ultra Sf2我都昨天入手, 信和地庫159
我都係$159,不過係淘大「冷線」。
見稍後有FD飯聚,買咗SF II同SPLATOON 2,
ARMS同LEGO CITY遲D再算。

舊 07-20-17, 11:22 AM   #109
Paptimus
Ultimate Gamer

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
引用:
作者: 19909696 查看文章
北角 388 日水
由手機版發出
北角咩位?

舊 07-20-17, 11:28 AM   #110
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: Paptimus 查看文章
北角咩位?
[亂估]
應該電器道城市中心地庫...

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 11:29 AM   #111
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
行版已出,友情價入手

舊 07-20-17, 11:36 AM   #112
rayho

註冊日期: Sep 2006
有新色pro制未

Origin ID : sleeperho
rayho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 11:43 AM   #113
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
如果日版game,美國account係連邊個server呢?
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 11:54 AM   #114
天恨情

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: 12號四分衛 查看文章
如果日版game,美國account係連邊個server呢?
跟日FES
天恨情 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 12:40 PM   #115
tylau

PSN  IDkeithlau81
引用:
作者: rayho 查看文章
有新色pro制未

有 188 $480

Sent from my iPhone using Gaforum
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 12:54 PM   #116
terryskw
Crazy Gamer

深水埗 Splatoon 2 報價(已閃不會再update)
機Game 同框: 孖星, $2988/ 其他大部份要多硬食隻街霸, $3180
Game: 行, $380/ 美, $480

舊 07-20-17, 12:57 PM   #117
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: tylau 查看文章
有 188 $480

觀廣都有了但貴少少

發覺想唔買都唔得
因為有時會拎錯ps4手制
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 01:04 PM   #118
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
冇留意,應該都係3-5年左右,
店家特色係有舊主機展示,服務態度好,定價進取。
我見好多人去買switch,我估多數都係做咗水魚。

裡面果間冇10年都應該有8載了,價格算過得去,
基本上唔會係最平,但絕對唔會係好似友店隻魷魚咁賣$499呢d咁PK嘅價位。
原來得 3 - 5年,
唔講以為開咗好耐,佢個舊主機 display,
真係好貼題,多塵到 ...... 以為有十年以上
我尋日又真係見到出面嗰間有人出 Switch,心諗「咁大膽?」

入面嗰間,買過嘢,
如你所說,唔會係最平,起碼個價 OK,
同埋多種類過出面嗰間,
有時都見到店員(店主?)同啲客有計傾,
有問必答,唔係 hea 答嗰隻。

引用:
北角依家仲有邊個場有GAME SHOP?
我都係$159,不過係淘大「冷線」。
見稍後有FD飯聚,買咗SF II同SPLATOON 2,
ARMS同LEGO CITY遲D再算。
Here is come a new challenger
幾時玩返手?我等個大掣 ......

引用:
作者: Paptimus 查看文章
北角咩位?
我都想知。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]

此篇文章於 07-20-17 01:11 PM 被 八仙果 編輯。
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 01:09 PM   #119
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
日版係咪只出到日文?

舊 07-20-17, 01:11 PM   #120
野良猫
肥倫

引用:
作者: Tdot 查看文章
日版係咪只出到日文?
舊 07-20-17, 01:22 PM   #121
野良猫
肥倫

引用:
作者: 蒼之星雲 查看文章

旺角入手 $398
軟套 $88
個套裝後啲制會唔會難禁咗?

此篇文章於 07-20-17 01:29 PM 被 野良猫 編輯。
舊 07-20-17, 01:27 PM   #122
ryanktk

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDRealRyan
Splatoon 2 情報區 Vol.2

想問下行版/美版/日版/歐洲版分別係邊?純粹係語言嘅分別?

ryanktk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 01:30 PM   #123
阿聰

引用:
作者: 八仙果 查看文章
原來得 3 - 5年,
唔講以為開咗好耐,佢個舊主機 display,
真係好貼題,多塵到 ...... 以為有十年以上
我尋日又真係見到出面嗰間有人出 Switch,心諗「咁大膽?」

入面嗰間,買過嘢,
如你所說,唔會係最平,起碼個價 OK,
同埋多種類過出面嗰間,
有時都見到店員(店主?)同啲客有計傾,
有問必答,唔係 hea 答嗰隻。

Here is come a new challenger
幾時玩返手?我等個大掣 ......
呢間嘢,就算多過5年,都應該唔會耐過入面間「冷線」,
因為「冷線」前身都係GAME SHOP,應該換咗名直到依家。
曾經有一段短時間得返「冷線」,後來有藍店同呢間貴嘢。

「冷線」係算齊,正常價。覺得價差好多,我就出去龍珠、旺角、黃金入貨。
如果差$20,見到我都直接買,因為出得旺角、黃金,來回小巴錢都係度,
倒不如馬上買衝返上屋企打。﹙不過最快下年要搬離淘大,唔夠住﹚

打SF II,我好削,你隨時PERFECT KO我。

舊 07-20-17, 01:32 PM   #124
神名レオ
Game Master
紅蓮團

PSN  IDleoayu
深水埗星星入手
370,行過都好多brother買
最貴見到都係390左右

舊 07-20-17, 01:37 PM   #125
DreamyLuigi

註冊日期: Aug 2013
唔知新pro制個dpad 好返未

DreamyLuigi 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0) neo2046 電視遊戲討論版 5808 03-26-24 02:09 PM
[NS] Nintendo Switch 情報區 Vol 1 neo2046 電視遊戲討論版 8621 07-02-17 10:49 PM
[WiiU] 大亂闘スマッシュブラザーズ for WiiU 情報區 Vol.2 | Bayonetta 參戦 ! 一小英口 電視遊戲討論版 229 06-24-16 11:36 AM
[多機種] Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 情報區 Vol.4 | 發售中 b_boy 電視遊戲討論版 97 06-03-16 11:12 PM
[XB1] Xbox One 情報區 Vol. 1 (請移玉步 Vol 2) ahleung 電視遊戲討論版 1187 07-02-13 09:31 AM

現在的時間是 02:07 AM

手機版 | APP版