Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
手機平板遊戲討論版>キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜
psidef 12:52 AM 05-09-17
https://www.tsubasa-dreamteam.com/

學以前手機版咁同一個人又分技力速......
Vanux 02:19 PM 05-09-17
呢隻好期待, 希望好玩..
okabe 02:47 PM 05-09-17
作者: Vanux:
呢隻好期待, 希望好玩..
玩過網頁版既經歷
放心喇!klab 出品包好玩
tsddr 03:56 PM 05-09-17
作者: okabe:
玩過網頁版既經歷
網頁版起初都幾好玩,有一段時間都好風光.....係後期一成不變既活動搞到個個無心機玩

我相信手機版應該都會承接呢個優良血統
ouki 04:00 PM 05-09-17
作者: tsddr:
網頁版起初都幾好玩,有一段時間都好風光.....係後期一成不變既活動搞到個個無心機玩

我相信手機版應該都會承接呢個優良血統
定期把卡變廢紙 WWWWW
Gundam MK-2 04:07 PM 05-09-17
LM等睇274大bug活動重現
Vanux 02:20 AM 05-10-17

睇左個gameplay 介紹,睇落唔錯,好有紅白機時代嘅感覺,好熱血!
okabe 06:02 PM 05-10-17
『キャプテン翼』のゲーム史上最高のクオリティに! 新作アプリ開発者インタビュー

http://dengekionline.com/elem/000/001/513/1513113/
GP03D 01:49 PM 05-11-17
作者: Vanux:

睇左個gameplay 介紹,睇落唔錯,好有紅白機時代嘅感覺,好熱血!
條LINK睇唔到喎,咩玩法?
跟足紅白機?
okabe 04:03 PM 05-11-17
作者: GP03D:
條LINK睇唔到喎,咩玩法?
跟足紅白機?

佢唔識貼LINK姐
已網頁版既玩法搬落去,
似紅白機版本,但唔係跟足
不是藍星人 12:19 PM 05-17-17
期待火燒 list
zzzdx 01:57 PM 05-17-17
個貼圖要日LINE先DL到?
psidef 02:28 PM 05-17-17
作者: zzzdx:
個貼圖要日LINE先DL到?
係, 不過都係用得180日
psidef 03:09 PM 06-01-17
連刷首抽都幫你諗埋真貼心......

https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=MZLqL_sMMz4
Vanux 04:57 AM 06-02-17
作者: psidef:
連刷首抽都幫你諗埋真貼心......

https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=MZLqL_sMMz4
何解? 看不懂日文的問⋯
tsddr 10:45 AM 06-02-17
首抽可以無限RETRY,RETRY到你滿意為止
Vanux 11:47 PM 06-02-17
作者: tsddr:
首抽可以無限RETRY,RETRY到你滿意為止
咁好? 有無話幾時出? 除了Lineage 2 Revolution, 最期待係佢...
綾風祐希 08:57 PM 06-03-17
作者: okabe:
玩過網頁版既經歷
又Klab……
玩緊Klab另外個non-LLSIF遊戲成3年,Klab到後期唔課好難玩……
Vanux 03:51 AM 06-04-17
作者: 綾風祐希:
又Klab……
玩緊Klab另外個non-LLSIF遊戲成3年,Klab到後期唔課好難玩……
好玩的話課吓無所謂, 始終人地整隻game出黎係為賺錢, 玩遊戲為娛樂, 娛樂一向都有代價, 只是豐儉由人, 卻沒有免費午餐
psidef 09:06 PM 06-07-17
生放送個10抽詳細, 透咗6月13日~6月23日......
Vanux 02:14 AM 06-08-17
生放送個10抽詳細, 透咗6月13日~6月23日......
6月13日~6月23日 上架有得玩??
Vanux 06:08 AM 06-08-17
CHing 你真好眼 , 我返睇兩次先睇到.... 希望真係下個星期有得玩
ouki 06:23 AM 06-08-17
KLAB。。。。
ouki 06:27 AM 06-08-17
不過生放張SSR 三杉。。。不是亞1來的嗎。。。禁早有世青睇來好快變廢紙WWWW
zzzdx 07:00 AM 06-08-17
作者: ouki:
不過生放張SSR 三杉。。。不是亞1來的嗎。。。禁早有世青睇來好快變廢紙WWWW
我都覺,一開波最多咪出到世少,一野到世青外圍賽真係估佢唔到
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面