Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 647 1147 1547 1597 1637 1641 1642 1643 1644 1645 1646 1647 1648 1649 1650 1651 1652 1653 1657 1697 1747  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
Toriya 03:01 PM 03-20-18
感覺好多冇玩過 saber war 既玩家
都唔練白 saber 或者直頭冇玩
好傷心 XD
the fool 02:30 AM 03-21-18
高難度關自家全劍職+FD梅林初見用令咒過左
另外想問下超時空級點打會有效率D?
我主力係沖田(凸單体特攻禮)同高文(未凸單体特攻禮)+FD 殺X(凸單体特攻禮),後排就1張凸全体特攻
試過FD用孔明(凸全体特攻)好似麻麻地,定高文換埋未凸全体特攻禮會好D?
fami~yan 04:56 PM 03-21-18
作者: Toriya:
感覺好多冇玩過 saber war 既玩家
都唔練白 saber 或者直頭冇玩
好傷心 XD
上次SW未進坑,今次都有練白SABER,但問題在於佢真係太細力...
gingq7 11:28 AM 03-24-18
作者: the fool:
高難度關自家全劍職+FD梅林初見用令咒過左
另外想問下超時空級點打會有效率D?
我主力係沖田(凸單体特攻禮)同高文(未凸單体特攻禮)+FD 殺X(凸單体特攻禮),後排就1張凸全体特攻
試過FD用孔明(凸全体特攻)好似麻麻地,定高文換埋未凸全体特攻禮會好D?
遲你3日, 終於打到超時空級
我覺得因為要插特攻禮裝, 所以一定係有NP充能的角色著數好多

所以結論就係: 三藏+劍蘭斯+嫁王/肥仔凱撒; 三藏用單體禮裝, 其他人全用全體禮裝
細路翔 06:24 PM 03-24-18
唔洗陳小姐

直接出武藏唔洗梅林buff都可以夾硬一下打死隻Z
T.K. 07:13 PM 03-24-18
t1大英雄>孔明
t2武藏(寶石) 技1、3打星
t3水尼

oh 高難...
大英雄、奶光、武藏、孔明
GN00508771 11:29 PM 03-24-18
術師傅⋯⋯

我就
t1 黑S
t2 黑S換入梅林>星3銀色之腕
t3 陳小姐
T.K. 12:06 AM 03-25-18
大火暴身寸
the fool 02:45 AM 03-25-18
原來各位師兄都用術去打,我仲咁傻仔咁貪有加分用全劍+FD殺X去打,仲要為升絆放兩張+絆禮落去
今日打到150萬應該可以輕鬆完場,金銀素材就各有過百存貨唔打lu,打得太多真係好悶
作者: gingq7:
遲你3日, 終於打到超時空級
師兄今次打得咁慢?超時空級只係打完故事(復刻其實睇過可以skip唔睇)同清哂其他關,應該唔難開
作者: GN00508771:
術師傅⋯⋯
我仲以為係複製人,但睇清楚d原來手邊果d真係Rune文字
隻弓後面轆野好似好熟口面,仲要著軍服,應該唔難估?
鈴蘭 03:05 AM 03-25-18
法國軍服
大炮
呼之欲出
細路翔 05:49 AM 03-25-18
點解我覺得隻術係師匠個妹而唔係本人

定又玩艾蕾/伊斯塔個一套

師匠想比狗哥O先開多個分身話係自己個妹(ry
gingq7 10:16 AM 03-25-18
作者: 細路翔:
唔洗陳小姐

直接出武藏唔洗梅林buff都可以夾硬一下打死隻Z
用武藏由0儲NP到100實在太令我煩躁了,
唔係話佢儲得慢, 而係每3回合先得一張藍卡, 有時差少少先100又等極都無藍卡很煩

三藏就完全無呢個問題
Sar8 03:53 PM 03-25-18
一拳打到隻龍飛出去
T.K. 04:40 PM 03-25-18
https://twitter.com/appmediafgo/stat...678991878?s=12
T.K. 04:43 PM 03-25-18

T.K. 04:51 PM 03-25-18
https://twitter.com/Ayaya_fgoplayer/...22938475905029
T.K. 05:16 PM 03-25-18

T.K. 05:17 PM 03-25-18

T.K. 05:18 PM 03-25-18

GN00508771 05:41 PM 03-25-18
又企中間、所以呢?吾王肯強化未
鈴蘭 06:17 PM 03-25-18
作者: GN00508771:
又企中間、所以呢?吾王肯強化未
係出過隻avalon版
原版企鵝慢慢直感下先
由手機版發出
細路翔 07:49 PM 03-25-18
個cm我只留意到母豬阿塔

仲有武藏係咪12月31號時碗烏冬食到一半結左冰先順便過黎睇下咩料(ry
T.K. 08:32 PM 03-25-18
1.5.3果個本人黎吓
GN00508771 08:34 PM 03-25-18
話說雖然第2部開発ディレクター換左人
但查過佢d「戰績」都係有點兒那個(主要係新野打舊野臉既速度)
希望佢唔好將佢既一貫作風帶埋落去FGO度⋯
細路翔 09:01 PM 03-25-18
帶埋落黎好呀

可以正式趕走包括我在內既非農戰士

連唯一勉強可以稱為"長處"既角色保值都無埋,到時隻game係我個人黎講就可以正式脫坑

梅林級失衡強度+盬式平衡

有負負得正的可能嗎?應該是沒有
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 647 1147 1547 1597 1637 1641 1642 1643 1644 1645 1646 1647 1648 1649 1650 1651 1652 1653 1657 1697 1747  ... 最後

返回主題版面