Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 潮流版

主題工具 顯示模式
舊 04-20-08, 08:52 PM   #51
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: Seppie 查看文章
好呀
我都想買鞋鞋ar~~
岩岩死左一對~著左3個月~~
又係時候搵新鞋

我經常都見有jelly beans賣
later約你一齊買~~搏平d

我...著開2.5-3 寸
我矮ma

婆仔鞋我就不太清楚了~

咁高既鞋 每次著完都好腳痛囉?

舊 04-20-08, 09:12 PM   #52
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 管家婆 查看文章
咁高既鞋 每次著完都好腳痛囉?
不只痛, 初初仲紅哂tim
maybe到而家已痛到冇知覺...
sometimes抽筋

2.5沒野
著離跑既

3寸...不敢跑
因為之前左腳趾公對下條筋拉親...
之後都大半年冇著3寸鞋lu...
不過now不跑+慢慢行都ok既...

舊 04-20-08, 09:25 PM   #53
管家婆
Game Master
wow

引用:
不只痛, 初初仲紅哂tim
maybe到而家已痛到冇知覺...
sometimes抽筋

2.5沒野
著離跑既

3寸...不敢跑
因為之前左腳趾公對下條筋拉親...
之後都大半年冇著3寸鞋lu...
不過now不跑+慢慢行都ok既...
好厲害....我真係好羨慕可以著好高踭既女仔架...
我著高過2寸都好驚行樓梯啦....

舊 04-20-08, 09:29 PM   #54
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
冇計
身高得1.5m...
個個高我咁多....好肉酸ma...
只好迫自己修煉~~

舊 04-20-08, 10:49 PM   #55
HikariY
Banned
烏魯木齊之豹

註冊日期: Jul 2004
引用:
我係企都企唔到...
個陣去買自己第一對高踭個陣,行樓梯真係勁驚...
HikariY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-08, 10:55 PM   #56
管家婆
Game Master
wow

引用:
作者: HikariY 查看文章
我係企都企唔到...
個陣去買自己第一對高踭個陣,行樓梯真係勁驚...
斗零踭果D...我見到人著都驚佢跌呀
行過D坑渠位都登佢驚

不過自己幾鍾意著裙加少少踭既鞋

舊 04-20-08, 11:03 PM   #57
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
斗零踭果D...我見到人著都驚佢跌呀
行過D坑渠位都登佢驚

不過自己幾鍾意著裙加少少踭既鞋

斗零踭我都不著到ga
普通果d就no problem~~
but腳趾有變型跡象係真既...

此篇文章於 04-20-08 11:06 PM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-08, 01:18 PM   #58
love bb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
成日聽你地講jelly bean d鞋好著攪到我都想試下
不過又唔知邊到有得賣... 可否告知小妹呢?

要努力努力唷
love bb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 12:41 AM   #59
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: love bb 查看文章
成日聽你地講jelly bean d鞋好著攪到我都想試下
不過又唔知邊到有得賣... 可否告知小妹呢?
太子聯合~行晒兩層吧~都好易搵到
家樂都有

jelly bean款式唔錯~少少LADY之餘又有少少可愛感~

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 01:32 AM   #60
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Hitomi 查看文章
家樂都有

jelly bean款式唔錯~少少LADY之餘又有少少可愛感~
買開:
長沙灣西岸 + 灣仔新世紀
其實上水中心都有幾間, 不過ok貴

光姐: 你之前講既lv 布袋, 是否大monogram花淺紫色新果個? 要8xxx...

舊 04-26-08, 11:50 AM   #61
HikariY
Banned
烏魯木齊之豹

引用:
光姐: 你之前講既lv 布袋, 是否大monogram花淺紫色新果個? 要8xxx...
應該唔係個個~~
我講個個係mini monogram花牛仔藍色的~
另一隻就係紅色...

話時話~幾時搵日我地組團去買jelly bean??
舊 04-26-08, 12:31 PM   #62
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
應該唔係個個~~
我講個個係mini monogram花牛仔藍色的~
另一隻就係紅色...

話時話~幾時搵日我地組團去買jelly bean??

好~~I HEREBY 開團, 一齊出來聚, 交流心得兼團購JELLY BEANS 鞋, 有意請簽名, 男女不拘!
(1)Seppie
(2)HikariY
(3)....

煩請光姐改頭post~ thx~~

舊 04-26-08, 01:41 PM   #63
love bb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Hitomi 查看文章
家樂都有

引用:
買開:
長沙灣西岸 + 灣仔新世紀
其實上水中心都有幾間, 不過ok貴

yEE... 咁就真係唔多覺眼wo
我成日都會經過以上地方, 不過都唔知有jelly beans
佢係間鋪頭名寫住jelly beans定係點呢

要努力努力唷
love bb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 02:17 PM   #64
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: love bb 查看文章
yEE... 咁就真係唔多覺眼wo
我成日都會經過以上地方, 不過都唔知有jelly beans
佢係間鋪頭名寫住jelly beans定係點呢
jelly beans 係"鞋"牌子
d日本fashion 水貨店會入
留意d display有冇jelly beans 牌子既鞋

舊 04-26-08, 04:12 PM   #65
HikariY
Banned
烏魯木齊之豹

引用:
jelly beans 係"鞋"牌子
d日本fashion 水貨店會入
留意d display有冇jelly beans 牌子既鞋
講開又講...
之前朗豪都有一家賣日本鞋既地方有得買...
不過最近去,摺左定唔知裝修...冇左...
舊 04-26-08, 08:06 PM   #66
darkvolver
God of Gamer
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:

好~~I HEREBY 開團, 一齊出來聚, 交流心得兼團購JELLY BEANS 鞋, 有意請簽名, 男女不拘!
(1)Seppie
(2)HikariY
(3)....

煩請光姐改頭post~ thx~~
路過問題(可能多心,都想講一講)

若果有男的加入的同時.....女的比率亦佔多數時,男的可能會被遺忘

舊 04-26-08, 08:17 PM   #67
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: darkvolver 查看文章

若果有男的加入的同時.....女的比率亦佔多數時,男的可能會被遺忘
呢個我諗好睇個男既吹水同融入能力.........

舊 04-26-08, 08:21 PM   #68
darkvolver
頹冗

引用:
作者: 新堂愁一 查看文章
以我的經驗來講,絕對有難度

試問3~4個女士們一起行街.........個男沒有被放走,而又有多少話題能插入(混為一談)

舊 04-26-08, 08:22 PM   #69
HikariY
Banned
烏魯木齊之豹

引用:

引用:
作者: 新堂愁一 查看文章
其實呢...我地係去買高踭鞋喎...

唔好同我講男仔都好有興趣,我會覺得好恐怖的...
舊 04-26-08, 08:27 PM   #70
darkvolver
頹冗

引用:
其實呢...我地係去買高踭鞋喎...

唔好同我講男仔都好有興趣,我會覺得好恐怖的...
你信我光姐(可不可以用光妹代替光姐,我覺得可愛d)

當女人見到女士三寶,其中一寶時.......一定會連帶其他野

舊 04-26-08, 10:21 PM   #71
HikariY
Banned
烏魯木齊之豹

引用:
你信我光姐(可不可以用光妹代替光姐,我覺得可愛d)

當女人見到女士三寶,其中一寶時.......一定會連帶其他野
你點叫我都得的~~你鍾意就得~~

女士三寶係咩??
你咁講我一諗就諗到LV,姑馳同埋DIRO
我既女人三寶正確來講係"靚衫,護膚品同化妝品"
舊 04-26-08, 10:30 PM   #72
darkvolver
頹冗

引用:
你點叫我都得的~~你鍾意就得~~

女士三寶係咩??
你咁講我一諗就諗到LV,姑馳同埋DIRO
我既女人三寶正確來講係"靚衫,護膚品同化妝品"
你中了一些

三寶是鞋,衫,化妝品

因為,你買了以上三樣其中一樣(如:鞋),就需要衫及化妝品作一配合。
而且奇妙地,三者都是有一定關連
用舊的你可能會覺得不習慣/不自然。

以上是陪家人shopping時的感覺

此篇文章於 04-26-08 10:34 PM 被 darkvolver 編輯。
darkvolver 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-08, 12:06 PM   #73
HikariY
Banned
烏魯木齊之豹

引用:
你中了一些

三寶是鞋,衫,化妝品

因為,你買了以上三樣其中一樣(如:鞋),就需要衫及化妝品作一配合。
而且奇妙地,三者都是有一定關連
用舊的你可能會覺得不習慣/不自然。

以上是陪家人shopping時的感覺
以前我買波鞋多,但最近一年轉買婆仔鞋多...
其實我會將鞋同衫歸埋一類,
因為買左件衫,就要買埋條裙/褲,之後再買對鞋來襯,
化妝反而係次要左,
因為皮膚唔好,點化妝都會見到你唔好既一面,
所以我會護膚為先,最後先化妝。

所以我先會話"靚衫,護膚品同化妝品"先係我既女人三寶~

另外~~~post一下新寵胭脂~jillstuart四色胭脂~香港應該炒到飛起吧...

此篇文章於 04-27-08 12:13 PM 被 HikariY 編輯。
舊 04-27-08, 08:14 PM   #74
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

註冊日期: Mar 2005
化妝品果然係女性既主題 haha!!

SUPPORT!!

www.hkprokicker.com
HuGo_達之礦工 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-08, 08:41 PM   #75
darkvolver
頹冗

另外,光妹你個盒幾得意

論壇跳轉

現在的時間是 12:41 AM