Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 07-04-02, 11:09 PM   #1
boy
Senior Gamer
bye~~

註冊日期: Dec 2001
曼聯買卡路士,李奧費迪南.??

卡路士相係曼聯網!?

www.manutd.com
李奧費迪南直情係封面添...

舊 07-04-02, 11:28 PM   #2
koyasu
Account Locked
地獄領隊侯利亞

註冊日期: Jan 2002
這個傳了好久了
koyasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-02, 12:01 AM   #3
boy
bye~~

卡路士呢..

我都係第一次聽渣~!

舊 07-05-02, 12:25 AM   #4
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

註冊日期: Mar 2002
卡路士得鬼聞"show"曼聯

名稱 : Devil
紅血人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-02, 12:21 PM   #5
魚伕
Moderator

卡路士踢曼聯都唔錯喎
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-02, 02:27 PM   #6
koyasu
Account Locked
地獄領隊侯利亞

引用:
Originally posted by boy :
卡路士呢..

我都係第一次聽渣~!
路邊社傳了好幾天了
koyasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-02, 02:32 PM   #7
千野 衛
Ultimate Gamer
KY KISKE

PSN  IDChino121484
XBox Live GamertagKANDA1214
卡路士去曼聯超正啦!咁唔要邊個好呢?

舊 07-05-02, 02:46 PM   #8
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
引用:
Originally posted by 千野衛 :
卡路士去曼聯超正啦!咁唔要邊個好呢?
布朗,白難c,c維c達,廢柴兄弟(個名唔係我作,唔好差我)
個個都唔要

舊 07-05-02, 03:27 PM   #9
boy
bye~~

蘇斯克茶 雲尼史特羅
傑斯 堅尼 史高斯 碧咸
卡路士 李奧費迪南 白蘭斯 施維斯特
巴夫斯

如果係真~~~~佢地又玩哂LA~~~~~

舊 07-05-02, 03:30 PM   #10
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
玩哂!?問過阿仙奴 & 利物浦同我未呀

舊 07-05-02, 03:33 PM   #11
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
蘇斯克茶 雲尼史特羅
傑斯 堅尼 史高斯 碧咸
卡路士 李奧費迪南 白蘭斯 施維斯特
巴夫斯

如果係真~~~~佢地又玩哂LA~~~~~
呢三個邊度掂呀~_~
其實我覺得唔要史高斯,用華朗仲好~_~

舊 07-05-02, 03:38 PM   #12
boy
bye~~

引用:
Originally posted by 龍格堡 :
玩哂!?問過阿仙奴 & 利物浦同我未呀
利物浦仍然打901<----邊掂
阿仙奴d人都未好返(皮里斯,龍龍)<---買返d新人先la...

引用:
Originally posted by 究極之普通人 :
呢三個邊度掂呀~_~
白蘭斯比季初已經好好多~~~
施維斯特不錯丫,至少好過加利仔~~
巴夫斯唔玩野既話,勁~~!!!!!

華朗根本就唔岩踢英超...

舊 07-05-02, 03:38 PM   #13
千野 衛
Ultimate Gamer
KY KISKE

PSN  IDChino121484
XBox Live GamertagKANDA1214
引用:
呢三個邊度掂呀~_~
巴夫斯都唔掂!我覺得用.....(唔記得左 土耳其過個龍門)

舊 07-05-02, 07:15 PM   #14
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
白蘭斯比季初已經好好多~~~
施維斯特不錯丫,至少好過加利仔~~
巴夫斯唔玩野既話,勁~~!!!!!

華朗根本就唔岩踢英超...
c維c達果d係憎
唔知點解特別討厭佢
華朗...
我覺得係廢sir用錯佢o者
白難c d'睇'力頂唔頂到90min都成問題
就算佢唔走都要換嫁啦
巴full c...
又係我個人既問題
唔多鍾意佢

舊 07-05-02, 07:59 PM   #15
dragonquest

有皇馬唔踢去曼聯,傻左呀?

舊 07-05-02, 08:10 PM   #16
boy
bye~~

引用:
c維c達果d係憎
唔知點解特別討厭佢
華朗...
我覺得係廢sir用錯佢o者
白難c d'睇'力頂唔頂到90min都成問題
就算佢唔走都要換嫁啦
巴full c...
又係我個人既問題
唔多鍾意佢
頂~~~~~個人既問題...

舊 07-05-02, 08:23 PM   #17
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:

頂~~~~~個人既問題...
咁又唔好咁講
果兩條法國友真係唔多好o者~
bar full c話佢唔玩野就勁
但係點知佢幾時玩幾時唔玩~?
呢d計時炸彈放左好d~
至於c維c達
冇乜點留意
我淨係記得佢好樣衰
鍾意助攻(阻住哂就真)

舊 07-05-02, 08:52 PM   #18
boy
bye~~

引用:
咁又唔好咁講
果兩條法國友真係唔多好o者~
bar full c話佢唔玩野就勁
但係點知佢幾時玩幾時唔玩~?
呢d計時炸彈放左好d~
至於c維c達
冇乜點留意
我淨係記得佢好樣衰
鍾意助攻(阻住哂就真)
打閘緊係助攻架la~~

巴夫斯季尾表現都ok la~

舊 07-05-02, 11:43 PM   #19
chunyu
Banned

卡路士~~~~邊買得起丫~~~皇馬都唔多會放~~~~
李奧呢單有機會成事~~~~
chunyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-02, 11:49 PM   #20
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
巴夫斯季尾表現都ok la~
淨係開季累事已經唔要得啦
本來手羅左第一嫁~(雖然我唔like慢聯)

舊 07-05-02, 11:51 PM   #21
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
Originally posted by chunyu :
卡路士~~~~邊買得起丫~~~皇馬都唔多會放~~~~
李奧呢單有機會成事~~~~
列c會放既~_~
不過唔知有冇人同佢地爭and睇列c肯唔肯放比自己既敵人~

舊 07-06-02, 10:51 AM   #22
God of Gamer
沉默是金

引用:
列c會放既~_~
不過唔知有冇人同佢地爭and睇列c肯唔肯放比自己既敵人~
有錢就得:loco:

舊 07-06-02, 11:30 AM   #23
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
Originally posted by PENNYKKS :

有錢就得:loco:
好似講過唔會放比國內對手嫁~_~

舊 07-06-02, 11:52 PM   #24
魚伕
Moderator

巴夫斯佢玩哂LA~~~~~ [/QUOTE]
佢對親阿仙奴都送兩粒,成場波重唔係佢玩晒
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-02, 12:32 AM   #25
雙星
God of Gamer
GAF足球隊15號

PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
引用:
Originally posted by dragonquest :
有皇馬唔踢去曼聯,傻左呀?
咪係

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 03:19 PM

手機版 | APP版