Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 09-17-02, 06:52 PM   #26
雪舟等楊
God of Gamer
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
我都想...

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線  
舊 09-17-02, 07:02 PM   #27
☆~ Horny Gamer ~★

註冊日期: Mar 2002
唉.. 仲等我特登CANCEL I-CABLE用IMS ..

點知都唔好得去邊
仲有18個月約...唉..
後悔都太遲
彩 目前離線  
舊 09-17-02, 07:03 PM   #28
Suika
西瓜

PSN  IDSuika0216
XBox Live GamertagSuika+HK
引用:
Originally posted by 彩 :
唉.. 仲等我特登CANCEL I-CABLE用IMS ..

點知都唔好得去邊
後悔都太遲
係今日姐...
Suika 目前離線  
舊 09-17-02, 07:04 PM   #29
雪舟等楊
●  ω  ●

XBox Live Gamertagmoe magician
引用:
Originally posted by 彩 :

點知都唔好得去邊
後悔都太遲
今日先有事0即...
不過IMS最好快d搞掂佢
今日早放都唔玩得,死人李x楷:@_@":

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線  
舊 09-17-02, 07:05 PM   #30
ZERO NEKO

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
根本同無上冇分別 :@_@":
ZERO NEKO 目前離線  
舊 09-17-02, 07:08 PM   #31
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
打電話被GM姐姐佢話都知只係香港d邊出左事 ....
舊 09-17-02, 07:08 PM   #32
雪舟等楊
●  ω  ●

唯有吹下水先
假設入得返:
1.繼續打防風(loki)
2.完成odin新手區+去商人城等job10搵錢
做乜好呢

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
雪舟等楊 目前離線  
舊 09-17-02, 07:10 PM   #33
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
Originally posted by ZERO NEKO :
打電話被GM姐姐佢話都知只係香港d邊出左事 ....
cs姐姐
咁耐都未打過.....

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
雪舟等楊 目前離線  
舊 09-17-02, 07:14 PM   #34
Suika
西瓜

引用:
Originally posted by 黑田官兵衛 :
唯有吹下水先
假設入得返:
1.繼續打防風(loki)
2.完成odin新手區+去商人城等job10搵錢
做乜好呢
1.買防風(loki)
2.完成LOKI新手區+去商人城等job10搵錢
Suika 目前離線  
舊 09-17-02, 07:14 PM   #35
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
Originally posted by Suika :

1.買防風(loki)
2.完成LOKI新手區+去商人城等job10搵錢
點解會變左loki 0既

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
雪舟等楊 目前離線  
舊 09-17-02, 07:15 PM   #36
雪舟等楊
●  ω  ●

http://ro.g8fxp.com/new.htm
嘩,幾時出呢

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
雪舟等楊 目前離線  
舊 09-17-02, 07:20 PM   #37
Suika
西瓜

引用:

點解會變左loki 0既
無事既話梗係玩loki啦~
Suika 目前離線  
舊 09-17-02, 07:22 PM   #38
ZERO NEKO

引用:
http://ro.g8fxp.com/new.htm
嘩,幾時出呢
太酷了~~
舊 09-17-02, 07:23 PM   #39
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:

無事既話梗係玩loki啦~
等我得閒先啦
loki當然要繼續玩馬田啦(我玩到就升)
我唔信用一萬支火箭都無防風.....
我認我孤寒......
因為近排起哂價+要過10萬先得.....:@_@":

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
雪舟等楊 目前離線  
舊 09-17-02, 07:24 PM   #40
雪舟等楊
●  ω  ●

同行....

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
雪舟等楊 目前離線  
舊 09-17-02, 07:31 PM   #41
chobits
Crazy Gamer
無標題

註冊日期: Jul 2002
想要蟻后卡 因為隻蟻后起張卡好可愛
chobits 目前離線  
舊 09-17-02, 07:44 PM   #42
chobits
Crazy Gamer
無標題

Post 張相出黎先..算唔算 色情?
十八歲先好睇

需則唔會真係有人 18歲先睇 但咁樣做會好D

此篇文章於 09-17-02 07:50 PM 被 chobits 編輯。
舊 09-17-02, 07:58 PM   #43
雪舟等楊
●  ω  ●

ims附送的lag效果持續:@_@":

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
雪舟等楊 目前離線  
舊 09-17-02, 08:18 PM   #44
Xdance
Insane Gamer
重型女友欠乏証患

註冊日期: Jun 2002
但我未見過蟻后,蟻后係點樣,可唔可以post蟻后個樣黎睇下(怪個樣)

舊 09-17-02, 08:22 PM   #45
chobits
Crazy Gamer
無標題

咁樣
舊 09-17-02, 08:22 PM   #46
雪舟等楊
●  ω  ●

係loki好似有人用枯樹枝放過一次

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
雪舟等楊 目前離線  
舊 09-17-02, 08:24 PM   #47
ZERO NEKO

引用:
ims附送的lag效果持續:@_@":
聽姐姐講寶島那邊是冇事的,只是香港有事jei (尤己IMS最趴街) 他們而向台宣告了, 但照計不關自已國民事, 你估會何時才應酬我們呢? 玩beta中文版已知佢地點對我們香港人吧~
舊 09-17-02, 08:27 PM   #48
chobits
Crazy Gamer
無標題

引用:
Originally posted by chobits :
咁樣
個人覺得 隻怪係一個少女同隻怪獸 合體
舊 09-17-02, 08:29 PM   #49
Suika
西瓜

IMS無事啦
玩得~
Suika 目前離線  
舊 09-17-02, 08:40 PM   #50
Freddy
博麗神社信徒

引用:
IMS無事啦
玩得~
真係?!
好試下先.........!

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 07:36 PM

手機版 | APP版