Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-23-02, 10:42 AM   #1
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

註冊日期: Dec 2001
超超新RO討論區

有冇人係sara度玩呀.........
得我一個人好悶呀
有的話搵我一起玩丫

此篇文章於 12-03-02 11:56 AM 被 券敶 編輯。
荒木飛呂彥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-02, 12:22 AM   #2
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
黑田官兵衛 :
打下其他怪啦...
雖然我果時都lv45都係打horn...

舊 10-24-02, 12:26 AM   #3
Suika
God of Gamer
西瓜

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDSuika0216
XBox Live GamertagSuika+HK
引用:
Originally posted by gundamf91 :
黑田官兵衛 :
打下其他怪啦...
雖然我果時都lv45都係打horn...
唔係打狸貓既咩 ?
Suika 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-02, 12:31 AM   #4
雪舟等楊
●  ω  ●

PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
我一早轉打蚯蚓
因為打horn已打到我唔想玩
一隻蚯蚓=0.2
一隻鍬虫=0.1
五十步笑百步
升一級要打1000隻鍬虫或500條蚯蚓
一條蚯蚓要約莫10枝火箭,即係5000x3=萬五
一隻鍬虫要3枝火箭,即係3x3000=9千

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-02, 12:32 AM   #5
雪舟等楊
●  ω  ●

XBox Live Gamertagmoe magician
引用:
Originally posted by Suika :

唔係打狸貓既咩 ?
無毒菇我諗我係果度唔走

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
舊 10-24-02, 12:37 AM   #6
Suika
西瓜

引用:
Originally posted by 黑田官兵衛 :
我一早轉打蚯蚓
因為打horn已打到我唔想玩
一隻蚯蚓=0.2
一隻鍬虫=0.1
五十步笑百步
升一級要打1000隻鍬虫或500條蚯蚓
一條蚯蚓要約莫10枝火箭,即係5000x3=萬五
一隻鍬虫要3枝火箭,即係3x3000=9千
打蜈蚣啦~~
佢幫我升左30個LVL~~
依加都仲有0.5%一隻~~
舊 10-24-02, 12:44 AM   #7
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:

打蜈蚣啦~~
你負責去吸+補
仲有兩個"猛男"保護
除非有服事+冰雷法師陪我去+俾我吸,否則同升唔到無分別

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 10-24-02, 12:48 AM   #8
Suika
西瓜

引用:

你負責去吸+補
仲有兩個"猛男"保護
除非有服事+冰雷法師陪我去+俾我吸,否則同升唔到無分別
我話我個弓手呀
牧師都無咩點打個蜈蚣

此篇文章於 10-24-02 12:52 AM 被 Suika 編輯。
舊 10-24-02, 12:56 AM   #9
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:

我話我個弓手呀
牧師都無咩點打個蜈蚣
都係有猛男保護
仲有得share

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 10-24-02, 01:00 AM   #10
雪舟等楊
●  ω  ●

去蜈蚣度就算屈都成日死
到頭來無升過
我就算唔賺錢都賺唔到exp
仲有蜘蛛.......呢樣仲煩
我做得低蜘蛛,就去打向日葵(個唔會攻擊bug修正未??)啦

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 10-24-02, 01:26 AM   #11
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
大家現在在那個server玩緊??
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-02, 01:29 AM   #12
Suika
西瓜

IDUN
LOKI有時都會入下
舊 10-24-02, 01:38 AM   #13
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
明白,今日才知自已角色的job的能力獎勵是比其它人預設少的.... 己在已交由台灣方面處理中...
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-02, 04:39 AM   #14
Yuu=ka
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2002
請問咀咒紅石有mug 用?
賣比人值幾錢?
(我勁窮, 超級等錢駛..)

打中敵人的秘孔,再向其腦部傳送錯誤信息如「大腸周圍非常缺水!」,大腦便會在大腸周圍收集水份。當無辜的大腸細胞吸收 水份超過界限便會恩膨滿的結果,最後悲哀地引致爆發
啊~~~~督督督督督督督督
Yuu=ka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-02, 08:34 AM   #15
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
Originally posted by ~風助~ :

.其實我係想問打咩寶???

當然係法士至愛既夾子啦

舊 10-24-02, 08:35 AM   #16
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:

唔係打狸貓既咩 ?
lv45之後先打狸貓

舊 10-24-02, 08:58 AM   #17
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:

打蜈蚣啦~~
我個法士18lv打~~

蜈蚣打到lv60都得~
lv60 solo蜈蚣一隻都有0.2%~~正~~

舊 10-24-02, 04:12 PM   #18
LKH
Junior Member
丨● 0 ●︳a

註冊日期: Aug 2002
引用:
Originally posted by gundamf91 :

我個法士18lv打~~

蜈蚣打到lv60都得~
lv60 solo蜈蚣一隻都有0.2%~~正~~
唔係瓜.......你地真係咁快二轉左係odin
LKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-02, 08:36 PM   #19
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
Originally posted by ~風助~ :

唔係瓜.......你地真係咁快二轉左係odin
未轉~~~
我50之麻,西瓜應該就得,可能得左...

舊 10-24-02, 08:51 PM   #20
雪舟等楊
●  ω  ●

http://ro.gameflier.com/Action/20021024182636/Index.htm
玩我啊,我係蚯蚓區玩緊架嘛
..........
:@_@":

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 10-24-02, 08:53 PM   #21
雪舟等楊
●  ω  ●

我諗唔會抽中我玩的map卦

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 10-24-02, 09:19 PM   #22
LKH
丨● 0 ●︳a

引用:
http://ro.gameflier.com/Action/20021024182636/Index.htm
玩我啊,我係蚯蚓區玩緊架嘛
..........
:@_@":
好玩呀
舊 10-24-02, 09:52 PM   #23
LKH
丨● 0 ●︳a

各位我有件事要問你地,我升左1騎乘術,5騎兵修練,1長矛使用熟練度,我有時用矛打最小可以打到4x,真係.....小到唔信...............我想問下你地我好唔好唔用矛呢,好唔好轉雙手呢,因為如果要轉我重轉得切,你地真係要同我諗下呀thx
舊 10-24-02, 10:14 PM   #24
LKH
丨● 0 ●︳a

各位我有件事要問你地,我升左1騎乘術,5騎兵修練,1長矛使用熟練度同埋2反擊,我有時用矛打最小可以打到4x,真係.....小到唔信...............我想問下你地我好唔好唔用矛呢,好唔好轉雙手呢,因為如果要轉我重轉得切,你地真係要同我諗下呀thx
舊 10-24-02, 10:20 PM   #25
亞飛
Moderator
野人生活中

3DS Friend Code5086 0979 5484
講真呀
e家飛矛打幽靈改番做正常傷害(本來lv1槍熟扣到1-2千..e家扣5-800)
俾我就唔練...因為我個friend玩雙修(雙手劍+槍)
佢係未改前話好正...改左之後就..#*&%
仲有你係練咩型?AGI / VIT?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:34 AM

手機版 | APP版