Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > Cosplay同人MIX討論區

主題工具 顯示模式
舊 08-28-04, 02:25 PM   #1
seraph
Game Master

註冊日期: Jan 2003
NARUTO!~~COSPLAY

好搞笑.....

舊 08-28-04, 02:31 PM   #2
毒貓貓‧KIBA
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
哇~~真係吹佢唔漲~~
毒貓貓‧KIBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-04, 02:51 PM   #3
休伯利安
Crazy Gamer
Holly the legend

註冊日期: Jun 2003
WA~~~
幻覺幻覺幻覺幻覺........

Aramary(??? Tailor only)
休伯利安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-04, 04:17 PM   #4
kyu
God of Gamer
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
佢扮邊位(本人冇睇狐忍所以唔知~)

舊 08-28-04, 04:19 PM   #5
Hidekii
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
阿李 定 阿李老師 ?
Hidekii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-04, 04:20 PM   #6
張飛後代
Ultimate Gamer
V-MAX

註冊日期: Jan 2002
應該係[曬黑了的李老師].

舊 08-28-04, 08:14 PM   #7
joker
Game Master
電影工作者

註冊日期: Nov 2003
實在勇氣可嘉~

舊 08-28-04, 08:34 PM   #8
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: Hidekii
阿李 定 阿李老師 ?
阿李都冇穿背心既,梗係阿李既老師啦

舊 08-28-04, 08:36 PM   #9
SherMan
God of Gamer

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagSherMan CM
引用:
作者: money
阿李都冇穿背心既,梗係阿李既老師啦
人地叫賀意丫...徒弟風頭蓋過師傅了|||
SherMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-04, 08:41 PM   #10
Astaroth
Moderator
上善若水

PSN  IDAstaroth_Tsz
佢無擺好型果個出場姿勢ge

不過做到一字馬都好勁

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-04, 08:45 PM   #11
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

引用:
作者: 子龍
人地叫賀意丫...徒弟風頭蓋過師傅了|||
我有睇開naruto,呢個我當然知啦,咁人地叫左阿李老師,都費事改啦

舊 08-28-04, 09:43 PM   #12
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
NARUTO角色始終台灣人COS得最好...

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-04, 08:40 PM   #13
jun
Crazy Gamer
Jun

註冊日期: Sep 2002

---做就無能為力---
jun 目前離線   回覆時引用此篇文章