Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 03-20-04, 12:14 PM   #1
pippen
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2003
BIG FISH

big fish- 大魚情緣
正~
寫親情不離怪雞黑色風格,煽情位唔會呼天搶地,要生要死,但感動人心,眼淺d 可能喊到,縱橫誇張o既童話故事與現實世界去尋找事實,去認識自己父親,到最後兒子發覺原來和父親都係同一類人

o係皇室palace 睇都係60蚊!
pippen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-04, 01:24 PM   #2
失憶俠3.0
Crazy Gamer
20世紀少年

註冊日期: Jul 2002
睇完,幾正

失憶俠3.0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-04, 02:43 PM   #3
大粒麥
God of Gamer
最後衝刺......

註冊日期: Dec 2001
昨晚睇了

絕對直得一睇再睇!!

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...
大粒麥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-04, 02:44 PM   #4
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
我好可能明天去睇
老tim d戲不可不看

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-04, 06:40 PM   #5
煉獄
Crazy Gamer
百事能黏貼膠

註冊日期: Jan 2004
慘~~我想睇但係搵唔到人陪.我睇

奸仔:「
煉獄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-04, 07:42 PM   #6
Hikaru
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
得幾間戲院有得睇-.-我都想睇呀
Hikaru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-04, 11:50 PM   #7
chammi
強化超(獸)人

註冊日期: Jan 2003
PSN  IDkuramahk
XBox Live Gamertagkurama hk
呢套我要去睇!~!

舊 03-23-04, 08:09 PM   #8
令胡沖
Crazy Gamer

引用:
作者: Hikaru
得幾間戲院有得睇-.-我都想睇呀
where can see
令胡沖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-04, 08:15 PM   #9
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 令胡沖
where can see
港島:

皇室
UA金鐘
PaLace IFC
太古城中心

九龍:

奧海城百老匯
GH旺角
百老匯電影中心
又一城11

新界:

UA沙田

舊 03-23-04, 09:02 PM   #10
石光

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
我想去睇呀......又無frd想睇....
石光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-04, 09:09 PM   #11
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
中文片名改得有點那個.... ^^''

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-04, 09:42 PM   #12
PaulJai
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2002
I want to see this movie ar!
If I do not have time, I will wait the DVD. The DVD will release on 4/27.
official site:http://www.sonypictures.com/movies/bigfish/

舊 03-23-04, 11:03 PM   #13
ViaAh
Crazy Gamer

返去過去重新認識自己老豆 ?
鬼佬版新難兄難弟 ??
ViaAh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-04, 11:32 PM   #14
失憶俠3.0
Crazy Gamer
20世紀少年

引用:
作者: ViaAh
返去過去重新認識自己老豆 ?
鬼佬版新難兄難弟 ??
當然唔係啦,總之係正野

失憶俠3.0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-04, 11:49 PM   #15
ViaAh
Crazy Gamer

引用:
作者: 又一兵
當然唔係啦,總之係正野

我班朋友實會拉我去睇, 我以前個花名都叫 BIG FISH
ViaAh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-04, 03:34 AM   #16
toro
Game Master
井上Toro

註冊日期: Jan 2002
Ewan McGregor
必睇~~

導演同埋故事都已很有吸引力!

長い悲しみの闇夜に汚されぬように
星よ まだ照らして

GARNET CROW - 百年の孤独
(from 7th Album - "STAY ~夜明けのSoul~")
toro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-04, 10:24 PM   #17
Ultimate Gamer
二天

註冊日期: Mar 2002
好睇!
擬幻擬真
50 蚊抵睇!

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
鈞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-04, 11:21 AM   #18
Vice
Ultimate Gamer
抓娃人

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code5198 2375 5776
PSN  IDsmileyvice2010
XBox Live Gamertagsmileyvice
琴日去睇差d買唔到飛...
之前未睇過tim burton d戲...
不過...真的不錯呢~~~

去到臨尾一段搞到我眼濕濕... /.\
覺得有時要認識了解一個人唔一定要由理智的角度出發...
試試放下自己,去欣賞和了解別人的天地...
會有意想不到的收穫~ ^^

另外d笑位都幾正~~ @w@
下次也要看tim burton的戲呢~~

舊 04-01-04, 12:38 AM   #19
snakelsh
Crazy Gamer
三字頭...

註冊日期: Apr 2003
今日睇左!鬼才即係鬼才,好有強烈個人風格!正!
最鍾意追佢老婆個段,浪漫又溫馨!

舊 04-05-04, 02:36 AM   #20
大山椒魚
......

今日睇左,
好好睇~~~
但係.....
點解可以有件蘿莉起戲院度睇大魚ga,唔係2b ga 咩
我一路睇,佢一路起度嘈端巴閉
又扭計....,後期仲要起度喊

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-04, 03:00 AM   #21
cinimod

The young actress is quite nice!
cinimod 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-04, 01:52 AM   #22
大粒麥
最後衝刺......

引用:
作者: cinimod
The young actress is quite nice!
都ok正
我指個仔個老婆

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...
大粒麥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-04, 02:00 AM   #23
煉獄
Crazy Gamer
百事能黏貼膠

註冊日期: Jan 2004
睇o左~~幾正,值得一睇.

奸仔:「
煉獄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-04, 11:47 AM   #24
Hikaru
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
最尾o個度好感人
所有朋友都黎送佢最後一程
Hikaru 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Big Big Big problem 月之民 ̄▽ ̄ 手機資訊/電腦軟硬討論 3 03-20-04 12:32 PM
[DVD]Mario & Zelda The Big Band Live DVD 神祕人1號 電視遊戲討論版 41 11-04-03 01:18 PM
LAN CARD (big problem) Q頭 手機資訊/電腦軟硬討論 1 02-11-03 12:54 AM
今年下半年起~ Big Echo/Be A Star/Energy/V-Mix 有周杰倫新歌唱 URA Neo Music UNIVERSE 0 01-25-03 10:55 PM

現在的時間是 10:02 AM

手機版 | APP版