Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-02-16, 12:34 AM   #3276
KUTAR#
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: JMi 查看文章
大大似乎開左個頭就停唔到手咁
早まらないで、僕の指
この気持ち知ったら もう戻れない

一万円と二千円あったら
ガチャ回す
八千円過ぎた頃から
どうでも良くなった

一億と二千円あっても
ガチャ回す
君を知ったその日から
僕の金銭感覚は崩壊~

此篇文章於 02-02-16 12:40 AM 被 KUTAR# 編輯。
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-16, 12:37 AM   #3277
JMi

註冊日期: Feb 2011
UMM
原曲再應景D添呀 XD

君 を知ったその 日 から 僕 の 地獄 に 音楽 は絶えない

舊 02-02-16, 12:44 AM   #3278
KUTAR#

不過應該會停啦
再抽落去冇錢買公仔

除非課長朋友拎張SSR川島來刺激我
舊 02-02-16, 06:48 PM   #3279
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
睇完,我都係繼續玩26星算
X2 挑戰的勇氣也沒有……

舊 02-02-16, 08:04 PM   #3280
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
咁多日都唔見親指.....真係mola.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-16, 08:16 PM   #3281
廢人
The One

其實當年D チエリスト 等得辛苦D定今次D ママP辛苦D?
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-16, 11:44 PM   #3282
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
首ENCORE
5張加分反而唔夠4加分加一張回體卡高分

就黎儲夠2500石 睇黎又要去一次
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-16, 12:51 AM   #3283
KUTAR#

用剩7千幾石

轉埋佢
中埋SSR莉嘉

即是29400円
成果 SSR あんず、みりあ,莉嘉

此篇文章於 02-03-16 12:53 AM 被 KUTAR# 編輯。
舊 02-03-16, 01:00 AM   #3284
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: sd03021 查看文章
首ENCORE
5張加分反而唔夠4加分加一張回體卡高分

就黎儲夠2500石 睇黎又要去一次
等情人節啦
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-16, 08:02 AM   #3285
尼路
The One

又話單抽出sr十抽會有ssr,騙人的得一張保底……

舊 02-03-16, 08:43 AM   #3286
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

唔係友抽出sr再追擊會中咩?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-03-16, 09:48 AM   #3287
DigIKo
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDMisuzu_C
XBox Live GamertagMisuzu C
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
咁多日都唔見親指.....真係mola.....
M定M+先 企係火車上面手指公打master fc冇咩大問題, M+的話我暫時做唔到

喵隊最高

舊 02-03-16, 11:36 AM   #3288
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
當然m+啦

暫時最好成續一次

黃隊有細妹...藍隊得文香加乘唔啱位....

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-16, 12:34 PM   #3289
yorkyork

註冊日期: May 2010
引用:
作者: 廢人 查看文章
其實當年D チエリスト 等得辛苦D定今次D ママP辛苦D?
由手機版發出
之前次次去官方twitter,
只要個次換SSR唔係みりあ,
每次都會有堆人留言又話要殺人又要自殺咁
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-16, 02:16 PM   #3290
J+1
望過黎呀!!!!!!

朱古力事務所...
由手機版發出
舊 02-03-16, 04:29 PM   #3291
尼路
The One

引用:
呢d奇蹟我只係人地部機到見過一次

舊 02-04-16, 12:44 AM   #3292
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
終於full到encore啦

練埋周子再用cool隊衝分先

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-16, 01:56 AM   #3293
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
友抽SR呢D都市傳說見都未見過(?
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-16, 02:03 AM   #3294
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
我都未試過

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-16, 10:32 AM   #3295
J+1
望過黎呀!!!!!!

感覺明明拍中...
嗰4,5粒次次都硬係唔中咩事...

過左70萬先....

由手機版發出
舊 02-05-16, 02:44 PM   #3296
J+1
望過黎呀!!!!!!

人間滿希望

http://nico.ms/sm28138382
由手機版發出
舊 02-06-16, 01:52 AM   #3297
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
總共抽左10万円左右

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-16, 12:40 PM   #3298
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

新年前先做油王

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-06-16, 03:38 PM   #3299
KUTAR#

大大,年尾辛苦了
舊 02-07-16, 07:51 PM   #3300
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
又一次死人ev 入唔到十萬
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:45 PM

手機版 | APP版