Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 11-02-17, 10:06 AM   #151
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
引用:
作者: 天野 查看文章
買黎有咩用呢?
d人唔想花心機去拿可用買代替
另聽講800幾粒外要去到999,就要靠買

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-17, 10:29 AM   #152
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
買黎有咩用呢?
因為某D衫都隱藏關係要捉夠的月亮數,咁可以用黎充數,但唔可以話搵齊全世界的月亮
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-17, 03:37 PM   #153
CCemi
God of Gamer

註冊日期: Dec 2003
終於999月完成遊戲了
雖然最終的部份令人頗失望
不過整個遊戲還是玩得十分歡樂

有約120粒要買返黎

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-17, 03:57 PM   #154
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
都市國賽龜上的士身快d定揸綿羊仔快d?
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-17, 03:59 PM   #155
sunhikari
Crazy Gamer

Super Mario Odyssey|大叔旅行團︱

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
都市國賽龜上的士身快d定揸綿羊仔快d?

玩跳樓會快d(個人認為)

此篇文章於 11-02-17 04:05 PM 被 sunhikari 編輯。
舊 11-02-17, 06:22 PM   #156
天野
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 赤武神 查看文章
d人唔想花心機去拿可用買代替
另聽講800幾粒外要去到999,就要靠買
即其實玩就得8百幾粒,其他要靠買去到999?
玩到海果關都冇夠三百
睇黎有排搞
天野 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-17, 06:25 PM   #157
天野

引用:
作者: sunhikari 查看文章
因為某D衫都隱藏關係要捉夠的月亮數,咁可以用黎充數,但唔可以話搵齊全世界的月亮
哦,原來用黎解隱藏衫
不過真係有d月亮唔係話你想攞就能攞
好似跳繩我真係跳唔到一百
舊 11-03-17, 12:55 AM   #158
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
哦,原來用黎解隱藏衫
跳繩去到四十幾下左右就狂按
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-17, 08:20 AM   #159
CCemi

註冊日期: Dec 2003
引用:
哦,原來用黎解隱藏衫
你聽住Hey果一聲黎禁制
40下後基本上同hey一齊按就沒問題,反而你要穩定咁按到小跳先係最難

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧

此篇文章於 11-03-17 10:21 AM 被 CCemi 編輯。
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-17, 09:50 AM   #160
天野

引用:
作者: lodoss 查看文章
跳繩去到四十幾下左右就狂按
今晚返去試下先
唔該晒

此篇文章於 11-03-17 09:56 AM 被 天野 編輯。
舊 11-03-17, 09:56 AM   #161
天野

引用:
作者: CCemi 查看文章
你聽住Hey果一聲黎禁制
40下後基本上同hea一齊按就沒問題,反而你要穩定咁按到小跳先係最難
通常跳到四十幾五十下就衰左
試下狂禁先再試你既方法
唔該
舊 11-03-17, 02:09 PM   #162
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
湖之國賽龜上魚身狂游去捷徑都贏唔到金龜

全港AEON嘅3隻Amiibo都已經賣斷市,3位數價錢嘅黑店繼續無視

此篇文章於 11-03-17 02:12 PM 被 滅龍士 編輯。
舊 11-03-17, 04:15 PM   #163
Fio

註冊日期: Dec 2001
跳繩要去到明鏡止水嘅境界, 然後覺得條繩愈嚟愈慢
我最後坐住電單車跳到138吓算
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-17, 03:39 PM   #164
Fio

註冊日期: Dec 2001
總算過咗排球, 比起跳繩已經算還好, 起碼粒波著地仲有半秒救到
2p果個方法我返而覺得郁得太快過咗龍, 垂直掉帽追蹤果個方法試咗幾吓已經果斷放棄
我係企喺中間再睇個影預計個著地點, 米字型方位掉帽就過到
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-17, 04:49 PM   #165
lodoss
Crazy Gamer

引用:
作者: Fio 查看文章
總算過咗排球, 比起跳繩已經算還好, 起碼粒波著地仲有半秒救到
2p果個方法我返而覺得郁得太快過咗龍, 垂直掉帽追蹤果個方法試咗幾吓已經果斷放棄
我係企喺中間再睇個影預計個著地點, 米字型方位掉帽就過到
我個方法, 到三十下左右, 企起中間,
不停出左右joy-con一齊轉(出帽圍住自己轉果招),
基本上唔洗行, 所有波都打到
舊 11-06-17, 09:20 AM   #166
Garnet_Crow

註冊日期: Oct 2007
我買左庫巴的整套禮服,咁可唔可以好似amiibo那個庫巴咁搵齊所有紫幣?

此篇文章於 11-06-17 10:59 AM 被 Garnet_Crow 編輯。
Garnet_Crow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-17, 04:34 PM   #167
sunhikari
Crazy Gamer

昨晚第一次打呢隻GAME打到要丟手掣......

主因係玩最後的月之國更背面的關卡.....完全無中途站,死一次就要由頭再打過

我用PRO掣架大佬.....真心CHOK到手到痺埋仲衰過男人係到XXYY......
舊 11-07-17, 07:10 PM   #168
滅龍士
MHWs↓

引用:
作者: Garnet_Crow 查看文章
我買左庫巴的整套禮服,咁可唔可以好似amiibo那個庫巴咁搵齊所有紫幣?
梗係唔得
舊 11-09-17, 11:51 AM   #169
Garnet_Crow

https://youtu.be/4uKosLrR7HI

痴筋架

記哂捷徑拎哂月亮就算,學唔到咁神

舊 11-09-17, 01:59 PM   #170
滅龍士
MHWs↓

引用:
痴筋架記哂捷徑拎哂月亮就算,學唔到咁神
佢根本就係笠住塊媽叔皮嘅超音鼠
舊 11-09-17, 03:25 PM   #171
AhTin
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2012
引用:
作者: sunhikari 查看文章
昨晚第一次打呢隻GAME打到要丟手掣......

主因係玩最後的月之國更背面的關卡.....完全無中途站,死一次就要由頭再打過

我用PRO掣架大佬.....真心CHOK到手到痺埋仲衰過男人係到XXYY......
我打左應該有四五個鐘先過到…
AhTin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-17, 03:59 PM   #172
滅龍士
MHWs↓

Del
舊 11-12-17, 11:21 AM   #173
Garnet_Crow

以為跳繩同排球係地獄
其實玩到想死的係雪之國的碌雪人,第53粒月亮的碌雪人class S硬係碌唔到第一,最勁都係第二,大家有咩心得?

舊 11-12-17, 12:32 PM   #174
lodoss
Crazy Gamer

引用:
以為跳繩同排球係地獄
其實玩到想死的係雪之國的碌雪人,第53粒月亮的碌雪人class S硬係碌唔到第一,最勁都係第二,大家有咩心得?
我就靠反彈向前
舊 11-12-17, 02:01 PM   #175
Garnet_Crow

引用:
作者: lodoss 查看文章
我就靠反彈向前
又冇得比人行捷徑,又冇矛招,一起步就排第四,起點排第一個位根本贏緊冇得玩

本身以為第一第二的電腦去到最後一lap會放水,畢竟呢隻game係for大眾應該唔會set到咁難

此篇文章於 11-12-17 02:21 PM 被 Garnet_Crow 編輯。
Garnet_Crow 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Super Mario Odyssey|支援繁體中文︱發售中 MO 電視遊戲討論版 388 04-11-23 07:10 AM
[WiiU] New Super Mario Bros. U / New Super Luigi U neo2046 電視遊戲討論版 116 09-10-13 09:28 AM
Super Paper Mario討論區(Mario首次在Wii上當主角,大玩2D、3D交替) mario0606 攻略及心得交流區 107 09-11-07 06:35 PM
[GBA]Super Mario advance 4 圖片 (= FC Mario Bros 3) neo2046 手提遊戲機討論版 24 07-07-03 12:28 PM
[GBA]Super Mario Advance 4+逆轉裁判3+Mario Kart新作?? 神祕人1號 手提遊戲機討論版 8 05-13-03 03:39 AM

現在的時間是 08:40 PM

手機版 | APP版